ako sa jej prihovorim ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
10ucen
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ako sa jej prihovorim ?

Príspevok od používateľa 10ucen »

Mám jeden problémik.Jedna baba z našej školy sa mi páči.Ja som deviatak a ona je šiestačka .. O to nejde .. ja sa jej páčim už dosť dlho .. a teraz ju chcem.. Ale ako jej to povedať ???? Vôbec sa spolu nerozprávame.. Strašne by som s ňou chcel chodiť ale neviem ako ju niekde pozvat alebo niečo také .. Aby som to rozhýbal ..diky

// korekcia textu... upravil eritrocit
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

Noo dost rozdiel...ale tak to je nepodstatne..Nepoznas daku jej kamaratku ? Popripade niekho co ju pozna ? Cez toho sa zoznamit, popripade zistit kde a skym chodi von a dako s atam priblizit.
A posledne co ma napada zozen si tel. c, ale to je uz naozaj posledne...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Ved skus jej len pekne pozdravit, ked ju stretnes a potom sa to uz niejak vymota :wink:
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no ja neviem .... skusim .. :?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Heh, no neviem siestacka :D nezabudaj ze nasledky "postupu vo vztahu" s takouto dievcinou mozu mat pre teba nedozierne dosledky. Inac siestacku by si mal "zbalit aj na tribitku", take mlade dievcata podla mna nieje problem ulovit, ak sa jej tiez trochu pacis. Akurat by som ju neoslovoval v skole ale povedzme niekde vonku kde bude aspon zhruba sama alebo menej ludi, lebo sa moze hambit nasledkom coho ta odmietne aj keby mala zaujem :wink:
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ona je siestacka ..ale nieje ako ostatne ze mala a sprosta .. do dvanastej v krcme biva a tak . . :D
k6
VIP
VIP

10ucen napísal:ona je siestacka ..ale nieje ako ostatne ze mala a sprosta .. do dvanastej v krcme biva a tak . . :D
neviem ci by som mal zaujem prave o takuto slecnu :? heh, nieje ako ostatne? to co znamena ze uz 3x prepadla? :D
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nie normalna pekna baba .. siestacka a ma sestru osmacku s ktorov som tiez chodil :lol: ..
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

10ucen napísal:nie normalna pekna baba .. siestacka a ma sestru osmacku s ktorov som tiez chodil :lol: ..
no vidiz, tak nad cim vobec premyslas ?? Cez nu sa k nej mozes dostat :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

10ucen napísal:ona je siestacka ..ale nieje ako ostatne ze mala a sprosta .. do dvanastej v krcme biva a tak . . :D
inteligencia sa meria podla doby pobytu v krcme :hehe: mas pravdu, tato urcite stoji za vsetky drobne, len pekne chod za nou kanec a skus ju pozvat na pivo a poldeci, ked je taka vyspela :smt009
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa cristiano ronaldo »

10ucen napísal:nie normalna pekna baba .. siestacka a ma sestru osmacku s ktorov som tiez chodil :lol: ..
tak ja nechapem o com tocis :roll: akoze si chodil s jej sestrou,ale s nou sa nerozpravas :roll: ta so sestrou frajerky asi par slov pokecam,ci ne :roll: no ale ta to neje podstatne, ale ta to ti neje blbe chodit so sestrou byvalej? hmm.. cele to je divne,ale sak tvoja vec.
A neviem aky mas problem, ked poznas jej sestru,sak cez nu ku tejto mas malicky krocik, a ked sa jej pacis,tak nevidim problem :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Veď zajdi aj ty do krčmi, prisadni, pokecaj, zaplať 2 rundy a odnes ju domov. Aky problem??
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Frikso napísal:Veď zajdi aj ty do krčmi, prisadni, pokecaj, zaplať 2 rundy a odnes ju domov. Aky problem??
šieštačka a v bare ? to akurat na detskej diskotejke :lol:
k6
VIP
VIP

zisti si co pije, kup toho basu a nechaj jej to dorucit kurierom :aasmile6: :smt057
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

no, tak to dost pochybujem,..
vies kolko moze mat v siestom rocniku na ZS? cca 11-12 rokov...(predpokladam)...
a neverim tomu ze ju: 1.rodicia pustaju takto dlho,..
2.sa uvedom, podla mna neexistuje taky blazon za pultom co by nalial takejto vekovej kategorii,...

chalan si prestan vymyslat,...
ax, ze ja sem vobec pisem,...
len nechapem setkych vas ostatnych ze mu na to vobec reagujete
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

preco bi som si to vimislal ????? .... nepovedal som ze v tej krcme pije !! :evil: .. ja som chcel poradit a ti tu do mna pi*ujes ..no pekne od teba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

v takom veku sa neoplati neco riesit
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

10ucen napísal:preco bi som si to vimislal ????? .... nepovedal som ze v tej krcme pije !! :evil: .. ja som chcel poradit a ti tu do mna pi*ujes ..no pekne od teba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
preco bi som si to vimislal preco bi som si to vimislal preco bi som si to vimislal preco bi som si to vimislal skaaapem ako to moze nekto napisat
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

no alebo sa jej spytaj ci ma icq alebo take daco a tam sa spoznajte ale najskôr si skus precvicit gramatiku aby to nebolo blbe :?
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

TU mas o com by si s nou mal kecat. Inac ked sa pamätam, tak nielen na pokeci, ale aj normalne sa s takymi babami moc nie je o com kecat, pretoze nemaju este velmi na veci vyhradeny svoj nazor (a ich nazor na chalanov este nie je podla mna celkom zrely). Teda lepsie povedane, aj keby si nahodil nejaku super temu na kecanie, tak je dost pravdepodobne, ze ti nebude mat na to co povedat, proste sa nebudete mat dokopy o com bavit, ale vyskusaj tu temu pozret, skus sa jej prihovorit, ze ci nevie kolko je hodin alebo nejako podobne. Nezaoberaj sa tym ci je to trapne, pretoze je to lepsie ako nic a to je pre teba klucove. Vela stastia ;)
Napísať odpoveď