Aký máte názor na internetový obchod???

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Je dobrý
51
75%
Keď nemám čas na nakupovanie, je dobrý
7
10%
Neuznávam
5
7%
Je na veĺké hovno!:)
5
7%

Celkom hlasov: 68

geoge046
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Aký máte názor na internetový obchod??? Ja obchodu po internete vôbec neverím, lebo to kupujete MAČKU vo VRECI... No je to tak, radšej si zbehnem niečo kúpiť pár metrov ďalej a ODSKÚŠAM SI TO --> POZRIEM DIZAJN --> KÚPIM IHNEĎ...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

v pohode,nemam nic proti
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

preboha ked chcem nieco fresh, neco hot, proste ked chcem napr. niaky album ktori prave vysiel, tak napisem chalanovi, ja napisem kedy mi to priblizne vyhovuje, a nech on napise presny cas + miesto.

Mas to rychlejsie ako postu, pozres si aj co kupujes :wink:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

to celkom poho uz asi tri krat kupoval cez net tak asi tak a zatial namam zle skusenosti :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

ako je to potom s reklamaciou?nie je jednoduchsie si ten vyrobok kupit priamo v obchode,co je pri mne?
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

ja som zatial kupoval cez internet len CS 1.6 a potom mysku Razer copperhead + podlozku steel pad :) z progamingshopu a uplna spokojnost :) prislo to co malo neporusene :) takze zatial mam len dobre skusenosti :)
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

akurat dneska mi prisla MP3 z neho.som spokojny.ale radim vam.najprv sa pozrite do obchodneho registra aby vas neprekvapila dobierka
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

Ja mam najradsej ked mozem ist do obchodu, poobzeram si tovar, vyskusam a nemam problem s rychlou vymenou takze taketo obchody neuznavam...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

mam iba dobre skusenosti :) pravidelne nakupujem cez hej.sk, alebo alza :)
Mam odtial uz nespocet veci a zatial neboli problemi ani s dodavkou ani s tovarom :)
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

ja prave rozmyslam ci siodtial kupim player a sluchadla lebo nikde v meste neni takej dobrej ceny a ten player siroko dalekom som nikde nevidel :roll:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Slovensko je diera!!!! V obchode maju malokedy veci co chcem
cez e-shopy nakupujem celkom rad. je to pohodlnejsie a lacnejsie
dakedy si pozrem vec v obchode a potom cez net kupim lacnejsie

hlavne treba ist na doveryhodne e-shopy ako www.alza.sk , www.florbal.com
inac vacsinu veci mam z CR a ceskych e-shopov
btw. kazdu poriadny vyrobca predava aj cez net a zaruci ti ze v pripade ak si kupis vec co ti nesedi (napr rukavice, triko, etc.) tak ti to vymeni
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ja si zrovna dnes objednal DVD Posledného mohykána, tak sa už teším kedy mi to príde. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja osobne nakupujem elektroniku a pocitacove komponenty jedine cez net. Je to ovela lacnejsie ako v kamennom shope, nemaju take velke prevadzkove naklady a nemusia platit kopec ludi, tak je to o dost lepsie. Myslim, ze po case pride takyto trend aj na Slovensko, vela ludi uz aj u nas zacalo takto nakupovat...Horsie je to u nas s reklamaciami a tak, cital som ze je s tym dost problemov...hadam sa to zlepsi, v UK je to bezproblemove, aspon teda zatial som ziadny problem s reklamaciou nemal, ked nieco bolo na faka, tak to vymenili bez reci. Celkom tomu verim, objednate si to cez net a dofrci vam to az ku dveram. A je to ovela lacnejsie...Len pre porovnanie, Koss Porta Pro som kupil v jednom obchode za 23 libier, co je 1212SK v aktualnom kurze, tot je polovica z ceny na Slovensku...Takze oplati sa, to iste aj s knihami a DVD, najdu sa lacne obchody ako napr Play.com, tam su super ponuky. Odtial som splasil Futuramu cely boxset za 58.99 co je 3100sk, a za 15DVD zbierku to vobec nie je zla cena...
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

e-shopy su uplne v ophode. uz som si tak kupil HDD a mp3 player. keby som potreboval nieco ine a nevedel o tom vela, tak si behnem do obycajneho obchodu, kde tu vec maju. okukal by som si a ak by vyhovovalo, tak si kupim cez net lacnejsie :lol: viem co kupujem a lacnejsie :P
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

jin153 napísal:mam iba dobre skusenosti :) pravidelne nakupujem cez hej.sk, alebo alza :)
Mam odtial uz nespocet veci a zatial neboli problemi ani s dodavkou ani s tovarom :)
Suhlasim stebou. Ked nakupujem cez net tak iba cez tieto dve. Na alze sa mi paci ta rychlost dodania. A na hej siroky sortiment tovaru.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

V poslednom čase nakupujem najma na internete, elektroniku, no kvoli tomu, že napr. pridem do Zamkov do obdchodu a tam mi oznamia, že agem nema nemame ani my alebo je to na skladoch v ageme o týžden nam pride tovar. To si objednam z alzy, hej a mam to do 2 dni alebo aj z pixmanie a mam to skor alebo rovnako, no kamenný obchod si prihodí dačo a som vybavený. A pri nakupe cez net mate právo vrátit tovar bez udania dovodu. Myslim, že do siedmych či 14 dní, čo je v pohode, no akurat to postovne či kurier. Ale aj tak to este vyjde lacnejsie a pohodlnejsie, kedze sedite doma a mate prehlad, ktorým by ste v reali prišli k amputacii noh, dake sedativa treba pri niektorých obchodnikoch alebo spalili benzinu až až. Takže mne sa to určite pozdava.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Kvoli mp3 prehravacu som obisiel vsetky obchody s elektronikou v meste a nic som nenasiel. Tak som si ho kupil cez internet a nadaval som pre co ma to nenapadlo skor. :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ja zatiaľ som veľmi spokojný, aj keď cez net nakupujem zatiaľ len málo, no napr. som si pred dvoma dnami objednal jedno DVD a včera mi už prišlo...
Libra_PC
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Libra_PC »

ono to cele ma svoje vyhody aj nevyhody...ked prezeras produkty na internete, mozes si spomedzi konkurencie vyberat najvyhodnejsie, ako sa da, zatial co pri navsteve normalneho obchodu si velmi nevyberies...cenovo je to tam vyhodnejsie, a tovar je obsirnejsi...na druhej strane cez internetovy obchod kupujem nerad, pretoze sa mi to vidi dost komplikovane na kupu jedneho pos*ateho produktu...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

handry hlavne z eshopov spokojny som.. nemam problem je to lepsie ako nekde saskovat v obchode
Napísať odpoveď