Potrebujem pomoc s Chat -om
-
geoge046
Star
- Kontaktovať používateľa:
Potrebujem pomoc s Chat -om
Dal som zatial na skúšobnú stránku http://zaloga.ic.cz/ chat, ktorý mi vypisuje nejaké veci. Ak mi viete poradiť čo to je pomôžte... Tu je ten
VYPISE:
Warning: fopen(./data.txt) [function.fopen.php]: failed to open stream: Permission denied in /home/free/ic.cz/z/zaloga/root/www/index.php on line 7
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/ic.cz/z/zaloga/root/www/index.php on line 7
CHAT:
VYPISE:
Warning: fopen(./data.txt) [function.fopen.php]: failed to open stream: Permission denied in /home/free/ic.cz/z/zaloga/root/www/index.php on line 7
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/ic.cz/z/zaloga/root/www/index.php on line 7
CHAT:
- Prílohy
-
- chat2.zip
- CHAT
- (2.87 KiB) 93 stiahnutí
skus si zmenit tu cestu k suboru mozno to pomoze... nedavaj tam ale radsej priamu cestu samozrejme localhost tam nemusis davat pokial to mas na inom servery 
Kód: Vybrať všetko
./data.txt Kód: Vybrať všetko
http://localhost/chat/data.txt-
geoge046
Star
Nechapem...roman3x napísal:a potom povedz, ako dlho ti to vydrzi, teda ked sa ti tam nahrnu ludia. haha. uza som videl takyto zlatanych chat s 40 ludmi, co zhodil MySQL...takze ta z hostingu asi posikuju
Uz mi to slape len ma to este zadrhel.... Ze pri odoslani new prispevku to vyhadzuje zase toto:
Kód: Vybrať všetko
Warning: fopen(./data.txt) [function.fopen.php]: failed to open stream: Permission denied in /home/free/ic.cz/z/zaloga/root/www/form.php on line 16
Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/ic.cz/z/zaloga/root/www/form.php on line 17
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/ic.cz/z/zaloga/root/www/form.php on line 18A co keby som to "./data.txt" napisal iba "data.txt"???
-
jurko.info
Medium Expert
chat
1. Zadávaj fakt radšej absolutné cesty k súborom.
2. Skontroluj si chmod u všetkých spolupracujúcich súborov.
3. Uvedom si, že súbor data.txt môže nabrať pekné Mb (napr. spam) a to by sa s tebou asi fakt poskytovatelia hostingu rozprávali trochu inak. Osobne mám síce úplne neobmedzený (počet mysql, miesto na hdd atď.) hosting, ale asi by som si umiestnenie verejného chatu na ňom 2x rozmyslel. (nejaký pre priateľov - tak do 10 ľudí - by problém robiť nemal - až na tú rýchlosť)
4. No, pri tomto skripte by som povedal, že to môže mať pri tých spomenutých 40 ľuďoch problém s atomizáciou, zvlášť keď to máš umiestnené na tak pomalom a vyťaženom hostingu. V praxi by som si radšej vytvoril účet na xko.cz a tam si urobil nejakú tú privátnu chatovaciu miestnosť, na ktorú by som odkazoval zo svojich stránok a naopak.
3. Uvedom si, že súbor data.txt môže nabrať pekné Mb (napr. spam) a to by sa s tebou asi fakt poskytovatelia hostingu rozprávali trochu inak. Osobne mám síce úplne neobmedzený (počet mysql, miesto na hdd atď.) hosting, ale asi by som si umiestnenie verejného chatu na ňom 2x rozmyslel. (nejaký pre priateľov - tak do 10 ľudí - by problém robiť nemal - až na tú rýchlosť)
4. No, pri tomto skripte by som povedal, že to môže mať pri tých spomenutých 40 ľuďoch problém s atomizáciou, zvlášť keď to máš umiestnené na tak pomalom a vyťaženom hostingu. V praxi by som si radšej vytvoril účet na xko.cz a tam si urobil nejakú tú privátnu chatovaciu miestnosť, na ktorú by som odkazoval zo svojich stránok a naopak.
-
geoge046
Star
Re: chat
Pomohlo SUPER... Diki... Za to som ti aj poslal karmu... Mas to u mna!!!Aj ty gwixt!!!jurko.info napísal:1. Zadávaj fakt radšej absolutné cesty k súborom.
-
jurko.info
Medium Expert
chýba ti defaultný súbor
Oops, rýchlo tam nahraj nejaký defaultný súbor, vypisuje mi to len zložku a doceloa rád by som si to odskúšal v praxi