Poradte aky stolny DVD prehravac do 3000. viem ze tu taka tema uz bola, ale nejako nefunguje vyhladavanie.
Podmienky su samozrejme DivX, XviD. aby citalo dobre aj poskodene media. 5.1 kanalovy vystup by nebol od veci. Pocul som ze LG su v tom dobri. Tak co by ste mi doporucili
//Edit: popripade ma odkazte na staru temu a tuto zamknite. diskusia bude pokracovat tam...
jednoznacne odporucam...Oravy su the best, mame jednu doma, co do nej strcis, to prehra...vsetky titulky, plus tento ma aj HD podporu, ked pojdem z UK na dovolenku domov tak si jeden kupim, pretoze anglani nic take namakane nemaju...myslim, ze tu nie je nad cim rozmyslat...
Baciiik napísal:halo halo nikdo mi esce neodpovedal kupujete tu elektroniku z eshopov alebo priamo v predajny
Ja osobne verím predajni. Odskúšam, ohmatám, vypočujem, popozerám, poradím sa s predavačom, vidím čo mi ten človek do krabice zabalí. Viac verím predajniam.
eritrocit napísal:Ja osobne verím predajni. Odskúšam, ohmatám, vypočujem, popozerám, poradím sa s predavačom, vidím čo mi ten človek do krabice zabalí. Viac verím predajniam.
ved preco ked sa ti tovar nepaci tak ho vratis nie ...
Mal by som jednu otazku...
Ked mam na DVD napr. 4 filmy vo formate DivX, a mam to roztriedene v zlozkach,precita mi to ta Orava 561??? lebo viem ze nie vsetky prehravace to vedia....
jerik: Ano. Mam DivXy na DVD, lepsie povedane XviDy v adresaroch a cita. Normalne po vlozeni DVD tam mozes chodit po adresaroch, takze ak mas film, pustis si film. Ak je tam hudba, tak si pustis hudbu, ak su foto, pozeras foto.
hojko napísal:jerik: Ano. Mam DivXy na DVD, lepsie povedane XviDy v adresaroch a cita. Normalne po vlozeni DVD tam mozes chodit po adresaroch, takze ak mas film, pustis si film. Ak je tam hudba, tak si pustis hudbu, ak su foto, pozeras foto.
SUPER !!!! To som chcel pocut,to je pre mna docela dolezite info... Takze berem urcite tu Oravu Diki moc...
hojko napísal:jerik: Ano. Mam DivXy na DVD, lepsie povedane XviDy v adresaroch a cita. Normalne po vlozeni DVD tam mozes chodit po adresaroch, takze ak mas film, pustis si film. Ak je tam hudba, tak si pustis hudbu, ak su foto, pozeras foto.
ani si nevravel,ze si si ju nakoniec kupil,uz si aj skusal prehravat HD na nejakom LCD?ako to vyzera ked to dava "iba" 1280x720p na LCD s 1366
hm hej,ale kupujem to rodicom,a myslim ze HD rozlíšenie: 1280x720p pri DVD staci, a aj tak na TV nemaju HDMI vstup.... Keby ze sa tyka mna,tak ja si samozrejme kupim uz nejaky rekorder s 16Omb HDD Ale dik,za radu
jerik napísal:hm hej,ale kupujem to rodicom,a myslim ze HD rozlíšenie: 1280x720p pri DVD staci, a aj tak na TV nemaju HDMI vstup.... Keby ze sa tyka mna,tak ja si samozrejme kupim uz nejaky rekorder s 16Omb HDD Ale dik,za radu