DVD Prehravac

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Canopus: Tu som pisal o tom, ze som Oravu kupil a aj co mi na nej vadi: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=50 ... c&start=30
Dusan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dusan »

Oravu NIKDY ! Cinsky srot s otrasnym servisom !!! :smt067 (2,5r skusenost z obchodu)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Dusan napísal:Oravu NIKDY ! Cinsky srot s otrasnym servisom !!! :smt067 (2,5r skusenost z obchodu)
priklanam sa k tomuto. ale mozno pri orave zalezi kus od kusu, prave som sa vratil z predajne, a konecne v ruke drzim svojich 2699 SK, ktore som vycaloval pred casom na Oravu 551. To DVD bolo 3 krat v opravovni, na stvrty mi dali novy kus, doniesol som ho domov a DVD bolo nanic, robilo sprostosti, mechanika sa sama otvarala. A dnes som konecne dostal peniaze. Takze oravu viac menej uz nechcem. Len nevem co teraz kupit, dal by som aj 4 litre aj 5, len nech to facha. Inak mame doma este jednu oravu 551 a ta slape uz dlho bez jedineho problemu, tak neviem. Chlapik v predajni hovoril, ze Oravy uz ani nerobia a ani nebudu, ze su velmi velmi kazove :cry:

tak som si vybral alternativu: Panasonic DVD-S52E-K , co vy nato?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Dusan: Ani nevies od akej firmy maju technologiu a ides nadavat. Zrejme patris k ludom u ktorych rozhoduje to, ze vyrobok ako taky je slovenska znacka. Keby si si nasiel testy, tak zistis, ze ten vyrobok vytrel v klude prehravace ako Sony a podobne...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

aaky by se mi odporucili dvd prehravac maximalne do 3000 sk za malo penazi vela muziky ako sa vravi dik
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

pepo napísal:aaky by se mi odporucili dvd prehravac maximalne do 3000 sk za malo penazi vela muziky ako sa vravi dik
jednoznacne oravu,mam a nemam s nou problemy,presne ako pise hojo
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Caute.Chcem kupit dvd prehravac ale aby podporoval DivX,Xvid,Mp4 (HDMI nepotrebujem ale musi mat USB vstup) a aby bol kvalitny a cenovo vyhodny (tak do 3200SK). Aky mi doporucujete ? Lebo som bol predchvilkou v NAY v Blave a tam uz maju komplet vsetko vypredane. Moze byt aj z nejakeho slovenskeho e-shopu...Dakujem

PS: rozmyslal som zatial nad dvomi

ORAVA DVD 561 :arrow:
http://www.orava.info/fkh/default.asp?c ... tiid=22840
SENCOR SDV 9408 :arrow:
http://www.electrohall.cz/store/GoodsDe ... SE01413708
hezo
Darca
Darca

Tak dnes som kúpil Pioneer DV-696AV-S a som nadmieru spokojný 8)
Dusan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Dusan: Ani nevies od akej firmy maju technologiu a ides nadavat. Zrejme patris k ludom u ktorych rozhoduje to, ze vyrobok ako taky je slovenska znacka. Keby si si nasiel testy, tak zistis, ze ten vyrobok vytrel v klude prehravace ako Sony a podobne...
Hojko to su moje skusenosti, predavam to cca pomaly 3 roky.. Tato "znacka" ryzuje na tom, ze ludia na Slovensku su doslova "sprosti" a veria, ze je to Sk vyrobok, co je velky omyl !!!! A dalsia kapitola je servis.. Hlavne ten v Trstenej nema chybu, myslia si tam ze su majstri sveta a z teba spravia obycajneho vola (vlastna skusenost), posles tam reklamaciu, preskusanu na predajnu (vyrobok samozrejme nefunguje ako ma) a 9 z 10 pripadov pride preskusane bez zavad, mozem ti napisat x dovodov preco to nekupovat... Ja som za predaj Slovenskych znaciek a Orava ako znacka bola u mna 1. ! Ale len bola... dokonca aj teraz mam TV Orava, lenze to nie je ten srot co sa robi teraz..
Dusan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:priklanam sa k tomuto. ale mozno pri orave zalezi kus od kusu, prave som sa vratil z predajne, a konecne v ruke drzim svojich 2699 SK, ktore som vycaloval pred casom na Oravu 551. To DVD bolo 3 krat v opravovni, na stvrty mi dali novy kus, doniesol som ho domov a DVD bolo nanic, robilo sprostosti, mechanika sa sama otvarala. A dnes som konecne dostal peniaze. Takze oravu viac menej uz nechcem. Len nevem co teraz kupit, dal by som aj 4 litre aj 5, len nech to facha. Inak mame doma este jednu oravu 551 a ta slape uz dlho bez jedineho problemu, tak neviem. Chlapik v predajni hovoril, ze Oravy uz ani nerobia a ani nebudu, ze su velmi velmi kazove :cry:

tak som si vybral alternativu: Panasonic DVD-S52E-K , co vy nato?
Mam v robote DVD-S42E-K a vyzera dobre, divx, dokonca ma aj DVD Ram... nemal som ho ale cas testovat, cena prijatelna do 3tis
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

canopus napísal:jednoznacne oravu,mam a nemam s nou problemy,presne ako pise hojo
a aky by si asi tak naj dvd prehravac orava odporucil ? do tych 3 000 sk maximalne? dik
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pepo napísal:a aky by si asi tak naj dvd prehravac orava odporucil ? do tych 3 000 sk maximalne? dik
sak s naj . funkciami je ten DVD 561
Dusan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

reno23 napísal:sak s naj . funkciami je ten DVD 561
No ale zalezi, kde ho budes mat umiestneny, pretoze 561 ma podvietene DVD na modro sice to vyzera efektne, ale neviem presne ako to je silne, lebo na niektorych modeloch, ked by si ho mal nad TV a pozeral by si ho pri zhasnutom svetle ti to vypali oci :D

PS: poohliadni sa radsej po "normalnej" znacke :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Orava 561 je dobra, ale to podvietenie je neskutocne, takze idilka, ze clovek pride domov, pozrie film, da si pivo a ide spat neexistuje, pretoze sa musi zdvihnut z postele a ist vypnut prehravac hlavnym vypinacom, aby mu modre svetlo nevadilo pri spani, pretoze to dost silno svieti. Ja to mam prekryte takym malym uteracikom.
hezo
Darca
Darca

Ja len napíšem zatial skúsenosť s tym Pioneerom DV-696-AV S
http://www.basys.cz/prod.php?id=535 , možno niekomu pomožem v rozhodovani.

zapojenie bolo bezproblemov, ma to vystup na 5.1, takže som to v pohode napojil na moje stare genius 5.1 HT. skusal som rozne dvd a divx a maximalna spokojnost. divx, ktore mi na orave 551 trhali, resp. mihali sa, mi na tomto funguju bez problemov, napr. pri garf. 2 by som ani nepovedal ze je to divx, bol v super kvalite. ale ako hovorim, ziadne klasicke mihanie sa nekonalo... takze tolko. pripadne otazky PM. 8)
Dusan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:Ja len napíšem zatial skúsenosť s tym Pioneerom DV-696-AV S

zapojenie bolo bezproblemov, ma to vystup na 5.1, takže som to v pohode napojil na moje stare genius 5.1 HT. skusal som rozne dvd a divx a maximalna spokojnost. divx, ktore mi na orave 551 trhali, resp. mihali sa, mi na tomto funguju bez problemov, napr. pri garf. 2 by som ani nepovedal ze je to divx, bol v super kvalite. ale ako hovorim, ziadne klasicke mihanie sa nekonalo... takze tolko. pripadne otazky PM. 8)
Vidis, poriadna znacka, nie orava :lol:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:Ja len napíšem zatial skúsenosť s tym Pioneerom DV-696-AV S

Ale ja mam vsetky filmy v mp4 a xvide ,,a to ten prehrvac ani nepodporuje. Tak samozrejme ze mam aj divx,ale pri terajsich ripovaniach filmoch sa pouziva len xvid, a mp4....original dvd nemam ani jedno :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

reno23: Ak sa udava, ze cita DivX, tak bude citat aj XviD ;) Len si treba dat pozor, aby mal podporu GPEL a GMC pri DivX/XviD ;)
Napísať odpoveď