Prosim vas o radu.Ma tu niekto net s agregaciou 1:55 od T-comu? Ak hej tak pls odpovedzte ci casto citite ucinky tej agregacie a ci sa vam zhorsi ping alebo nie. Dakujem A este nieco si mate aj dake packety stratene?
Ja by som ju mal teoreticky mat po tom co telekom zvysoval rychlost v marci...Bolo zopar obdobi ked to slo okolo 80KB/s, ale potm som zistil ze chyba u mna nebola a inak mi to takmer vzdy ide nad tych 128KB/s
ja mam zas taky problem vzdy som mohl stahovat tak okolo tych 120-130 a teraz v poslednom case mi to ide max 105 neviem preco ze by to bolo kvoli tej agregacii?
TEAC napísal:ja mam zas taky problem vzdy som mohl stahovat tak okolo tych 120-130 a teraz v poslednom case mi to ide max 105 neviem preco ze by to bolo kvoli tej agregacii?
tak mne ide T-Com flat uz skoro dva roku prakticky stale plnou rychlostou (cca 125 - 150 kbyte/s), na a tych zopar hodin do roka co mi klesne rychlost sa da vydrzat
(samozrejme beriem do uvahy len pripady, kedy je zdroj dostatocne rychly)
NO neviem ale ja mam s tymto problem len ked taham zo stranok ako napr rapidshare megaupload..... tam mi to taha pomalsie ale napr dnes rano som tahal z ftp a islo mi toaz neuveritelnych 152kb/s
Mne z torrentov ide tak 100-130 kb/s zakezi vsak od toho, ako ide net (taham z torrentleech) ale napr. rano ide rapid pomaly a net rychlo..aj ked meram..aj citim ze stranky nabehuju rychlejsie.