cauko potreboval by soom nieco pre bratranca...
nieco s tematiky pan prstenov.rytiery,pyramidy sfingi,najke obludy(v ramci normy..mylsim napr nejake chimery draci a take nieco) moze byt aj nieco novsie...
Spiderman/spiderman 2 (to je cisto detske) ,spiderman the movie urcite nie to by bolo pravdepodobne dost narocne pre nho...Mozno Ultimate Spiderman (trosku by sa aj potrapil) Klasiky ako HP (1,2,3) Ice Age 2-Obleva je velmi slusna hra so sympatickou grafikou..Uzasnakovi..(Sice tam by sa asi potrapil troliku s tou kamerou...A potom hry typu gothic 1,2 ,diablo LOD,Fallout,BG all, ID all.. nehal som sa uniest
harry potter nie toho som mu uz dal... to ho asi nechytalo...a klikacky asi tiez nie..nieco skor nejaku strategiu...
no a o com je ta syberia vlastne tam sa klika ci ako?
Cenayus napísal:harry potter nie toho som mu uz dal... to ho asi nechytalo...a klikacky asi tiez nie..nieco skor nejaku strategiu...
no a o com je ta syberia vlastne tam sa klika ci ako?
Syberia to je adventura.... ked ma rad pyramidy a strategie tak potom Pharaoh
to som za mladsieho veku hraval.. dost dobra hra.... akurat ze vtedy som nemal moznost na CZ a bolo to pre mna tazsie... predsa len strategie v eng su na nic... ako ktore.. ale teraz uz je v pohode na to aj CZ takze no problem
Pre koho ako, vies ked ma niekto 7 rokov (ako chce autor temy pre bratranca c i pre koho to) tak bude nad mieru spokojny, misie nie su tazke a v GTA neviem neviem co by robil..
sirmisoturbo napísal:Pre koho ako, vies ked ma niekto 7 rokov (ako chce autor temy pre bratranca c i pre koho to) tak bude nad mieru spokojny, misie nie su tazke a v GTA neviem neviem co by robil..
no zatial mam prenhoninja turtles prince of persia(u tohto vaham asi to najpr ukazem ujovy..sekaju sa tam hlavy) a akurat teraz prebieha zaobstaravanie bionicle heroes..s tochto bude uplne nadsenyy!! fest dik za odporucanie bionicle:-) a pouvazujem nabuduce aj na simpson hit and run..ale neskor..dufam ze mi da tak mesiac pokoj(aj ked zhanam prenho nejaky hry s radostou a ochotou)