O2 zacina

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
roman3x
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

mikkimikki napísal:na sme ale aj na sk.o2.com som cital se sa da ta karta vybavit bud zavolanim na to cislo, u hostesiek alebo na nete .. ale na nete neviem nikde ten forumlar najist .. ak to uz je mohol by mi pls dat niekto link THX
vsak jasne, ja pri telefonovani nepotrebujem mat pocit, ze som pan zakaznik. haha, za to ze si posedim ako frajeeer, ako pan zakaznik pred usluznymi listickami, 20min. 2x za rok... tak zaplatim 12x 500sk a viac. hehe. no to teda nepotrebujem( bezni operatori)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Joe-Joe napísal:Nejak zacat musia, hlavne je ze uz je tu treti operator, aj ked dost neskoro. Vdaka sudruhovi Palackovi. :? Urcite budu tlacit ceny dolu.
aj tak to bude dohoda medzi vsetkymi tromi,BTW su 3 najvacsi operator na svete po cinskych 2 spolocnostiach,tak som zvedavy ako sa vytmavia u nas
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja si myslim, ze O2 ma co ponuknut...Staci ak len zavedu take veci ako v UK. Mate kartu systemu Prima/Easy, a dostavate odmeny podla toho, kolko a ako casto dobijate kredit, Ak si napriklad dobijete mesacne minimalne 3 krat, tak dostavate 300 off peak minut do vsetkych sieti, teda po 1900 vecer do rana do 7, pripadne si mozete vybrat tusim 400 sms, taktiez do vsetkych sieti. Alebo si potom mozete vybrat rozne kombinacie, kamos ma napriklad 1000 minut cez vikendy a pondelky na 3 mesiace tiez do vsetkych sieti. O2 je dost velky operator na to, aby si mohol dovolit taketo hefty, ten manazer o2 slovakia trvdil, ze u nas chcu zaviest podobne ponuky a akcie ako maju na inych trhoch a myslim ze UK trh je jeden z naj v Europe, tak hadam nieco preberu aj odtialto...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ano, pre teeangerov a pouzivatelov sms bude mat telefonica co ponuknut...
pre tych, co ale budu chcie kvalitu a skutocne sluzby, teda pre tych, co nemaju telefon na pisanie smskiek pubertalnym kamaratom a na machrovanie, zacne byt O2 zaujimave tak za dva roky.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... podla mna bude O2 - Télefonica za nieco isto stat .. staci sa pozret na oficialnej stranke akych aju na riadenie ludi, a poziadavky na novych zamestnancov ... tzn. ze nechcu ostat na chvoste ..
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

to ano, tak za dva roky, ked budu mat vlastnu siet, zazemie podpory zakaznikov, nadstandartne sluzby, potom to bude realna konkurencia.
vsetko si ziada svoj cas, vybudovat kvalitnu mobilnu siet trva dlho, ved sa pozrite na tmo a orange, obaja na trhu viac ako 10 rokov a stale vela veci pokulhava.
nemozete cakat, ze o2 po pol roka prace bude konkurencieschopna.(vynechajme posielanie smsiek a prezvananie)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

vybudovat telekomunikacnu siet tak aby vzdy a za kazdych okolnosti obsluzila vsetkych zakaznikov je nemozne, takze vzdy bude niekto nespokojny, kedze od zaciatku budu pouzivat uz existujucu siet od t-mobilu bude zaujimave sledovat ako sa (resp ci sa) znizi kvalita sluzieb, kedze na zaciatku bude mat O2 relativne malo zakaznikov vyrazny pokles kvality zrejme nenastane, kedze vsak subezne bude budovat vlastnu siet, zakaznik by nemal pocitit vyrazne znizenie kvality sluzieb, takze argument ze budu konkurenciouaz vtedy ked budu mat vlastnu siet je blbost, a co napriklad taky virtualny operator? na zaklade takychto nazorov by nemohol existovat
co su to nadstandardne sluzby? sluzba nie je hmatatelna takze o jej kvalite sa presvedcis az ked ju vyskusas, dopredu nemozes povedat, ze je zla
mozno zo zaciatku bude menej predajni avsak pokial sa budu dat sluzby aktivovat aj inou formou nevidim v tom problem, mnozstvo ludi si radsej objedna sluzbu cez net ako stat dlhe rady v predajni
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

gwixt napísal:co je na tom take samozrejme??? zo zakona maju povinnost umoznit uzivatelom preniest si cislo medzi operatormi, alebo sa mylim???
Totiz telefonica ma platnu licenciu az od 1.2.2007 dovtedy predávaju predplatne karty, z ktorych sa da volat iba v ich sieti za symbolicku cenu 2sk (da sa to odvovodnit ako skusanie siete a pod..)
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

enter00 napísal:ano, pre teeangerov a pouzivatelov sms bude mat telefonica co ponuknut...
pre tych, co ale budu chcie kvalitu a skutocne sluzby, teda pre tych, co nemaju telefon na pisanie smskiek pubertalnym kamaratom a na machrovanie, zacne byt O2 zaujimave tak za dva roky.
:lol: to je take jasne, ako Vesmirni lide Iva Bendu:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=48627&highlight=
Odkial si to vycucal?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

roman3x napísal::lol: to je take jasne, ako Vesmirni lide Iva Bendu:
Odkial si to vycucal?
uplna jasna uvaha, vies si napr predstavit, ze ti nepojde jeden den telefon, ked ho SKUTOCNE potrebujes, lebo ti zaraba?
pouzivam t-mobile aj orange a obaja funguju stale, vzdy. to ti zacinajuci operator garantovat nemoze. problemom sa proste zo zaciatku nevyhne.
o dva roky cca to bude ina kava, pokial sa budu snazit budeme mat konecne troch operatorov.
nevies proste pochopit, ze niekto od sluzieb caka kvalitu? ked uz za ne plati nemale peniaze.
nic proti o2 nemam, som rad ze budu na sk trhu, bud si isty, ze pausal si u nich kupim ked ho v lete spustia.

p.s tie dva roky uvadzala nokia(dodavatel siete pre O2) v jednom dokumente ako cas potrebny na vybudovanie kvalitnej nosnej siete a dostatocnej siete BTSiek.
sundevil napísal:vybudovat telekomunikacnu siet tak aby vzdy a za kazdych okolnosti obsluzila vsetkych zakaznikov je nemozne, takze vzdy bude niekto nespokojny
to je samozrejme, preto pisem, ze vynechavame smskarov a prezvanacov. u nich je fakt jedno, ze nepojde mobil, pride zla faktura, nebude sa moct dovolat na sluzby zakaznikom atd atd.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Frikso napísal:Totiz telefonica ma platnu licenciu az od 1.2.2007 dovtedy predávaju predplatne karty, z ktorych sa da volat iba v ich sieti za symbolicku cenu 2sk (da sa to odvovodnit ako skusanie siete a pod..)
volat sa bude dat az od 1.2. ... stale nechapem co to ma spolocne s tym ze sa neda preniest cislo
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

cislo sa musi dat preniest, kedze je to v zakone.
len zatial, ked si cislo prenieslo par tisic ludi max, operatorom je to jedno, navyse je to horsie len pre zakaznika, kedze uz nemas podla predvolby istou kam vola.
gwixt
Addict
Addict

enter00 napísal:cislo sa musi dat preniest, kedze je to v zakone.
len zatial, ked si cislo prenieslo par tisic ludi max, operatorom je to jedno, navyse je to horsie len pre zakaznika, kedze uz nemas podla predvolby istou kam vola.
bude sa dat preniest ale nie na zaciatku kedy budu tie vyhody ...

a mne to teda vobec nevadi ze sa cislo da preniest ... vobec nepozeram do akej siete volam ..
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Frito22 napísal:vidim to tak kupim 2 simkarty miniem kredit a simky vyhodim :D
asi tak že si aj ja kúpim iba na kredit kartu a ked sa mi zapáči tak dobyjem.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

gwixt napísal:volat sa bude dat az od 1.2. ... stale nechapem co to ma spolocne s tym ze sa neda preniest cislo
Vsak od 1.2. si cislo budes moct preniest :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Frikso napísal:Vsak od 1.2. si cislo budes moct preniest :wink:
ano, budes moct, pretoze nemozu porusovat zakon:)
do 1.2 vlastne siet nespustia, len budu robit predregistraciu zakaznikov pomocou kodov, ktore si potom vymenis za sim kartu.
gwixt
Addict
Addict

Frikso napísal:Vsak od 1.2. si cislo budes moct preniest :wink:
ano lenze uz nebudu tie vyhody pre prvych zakaznikov :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

enter00 o com tocis? o2 da ponuku aka tu este nebola a ty len pindas, jaj typicky slovak, aj keby ti platili za telefonovanie ta by si pindal ze malo platia. ich siet bude taka kvalitna ako siet T-Mobilu kedze budu pouzivat ich siet. neviem kde by sa tam mohla vyskytnut chyba. na prenositelnost cisla pockaj do prveho februara. teraz idu predavat vlastne sim karty.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

zelovoc napísal:enter00 o com tocis? o2 da ponuku aka tu este nebola a ty len pindas, jaj typicky slovak
uvedom sa o com pises...
ja si za kvalitu platim, a nemale faktury mesacne. cena pre mna nie je dolezita, ja uprednostnujem KVALITU. a tu novy operator bez vlastnej siete logicky nemoze poskytnut. navyse, O2 planuje na sk trhu skusat novy fakturacny a pocitaci system hovorov, no to teda bude dokonale spolahlive...
proste toto su fakty, vybudovat novu siet nie je lahke, ked ju budu mat hotovu a budu na trhu zabehnuty, bude to realna konkurencia.
teraz je to konkurencia na papiery, daju jedinu sumu a fakt - 2sk za minutu do vlastnej siete a vsetci su z toho hned na vetvy. aka bude tarifikacia? ako rozdelene casove pasma? ake budu sluzby zakaznikom? ake budu ceny do inych sieti? atd atd atd.
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

neviem, ale podla mna budu chvilu mrte nizke ceny, aby ziskali nejakych tych zakaznikov, a potom pojdu majitelia mobilnych sieti na pivo a dohodnu sa, a bude to f pecku :wink:
Zamknuté