Ludia mam problem. Foter bol zasa rano na nete, a v Opere mi zmizol ten panel, do ktoreho pisem adresu. Ostali tam iba sipky na navigaciu, Google panel, a to oko. Ako tam dam aj ten panel, do ktoreho pisem adresu ?
Aby som bol aktualny, tak som presiel z Maxthonu na Firefox a som celkom rad. Aj ked si stale nemozem zvyknut na CTRL+T a vytvaranie & zatvaranie tabov, som rad, ze som tento prechod spravil, najma kvoli mnozstvu pluginov, ktore Firefox poskytuje.
pouzivam operu ...
mam aj FireFox na Travian - Travian Beyond plugin... ale FireFox nacitava kazdu stranku este raz - cize ked dam spet tak nacita znova , opera nie ,cize je prehliadanie 100x rychlejsie
ja pouzivam operu ale aj internet explorer 7, ktory je uz celkom schopnym prehliadacom, ked som na navsteve alebo niekde inde zvyknem si na vsetko okrem internet explorera 6-ky, ktory ma vie dorazit
Nadeo napísal:pouzivam operu ...
mam aj FireFox na Travian - Travian Beyond plugin... ale FireFox nacitava kazdu stranku este raz - cize ked dam spet tak nacita znova , opera nie ,cize je prehliadanie 100x rychlejsie
Firefox robí presne to, čo robiť má. Ak použiješ späť a predtým sa na tej stránke odosielali nejaké údaje z formulára, tak sa ťa Firefox opýta, či to chceš urobiť (Opera ich pošle a na nič sa nepýta). Často je to jedno, ale v určitých prípadoch môže správanie Opery spôsobiť problémy.
PS: Skript Travian3 Beyond by mal fungovať aj v Opere
osobne pouzivam operu a aj po precitani toho clanku co hjodil tomase nemienim zmenit... som s nou spokojny a ked nahodou narazm na web co vobec nezobrazi tak ma zachrani firefox... ale to sa mi za 3 roky internetovania stalo asi 2x...