Co mam do PC este prikupit ???
Co mam do PC este prikupit ???
ASROCK 939 s56-m
AMD 64 3200+
4x512mb ram pc400
ASUS nwidia 6600gt
maxtor 200gb sata
dvd+/-rw LG 16x
floopy & card reader
400watt zdroj
AMD 64 3200+
4x512mb ram pc400
ASUS nwidia 6600gt
maxtor 200gb sata
dvd+/-rw LG 16x
floopy & card reader
400watt zdroj
Veď toto.. preto si špor peniažky na nové PC.. a keď chceš niečo dokúpiť, tak jedine to, čo budeš môcť využiť v novom PC.
Ja napr. do svojej P4 1.8GHz som posledné 2 roky investoval len v oblasti HDD, DVD-RW a reproduktorov.. a tieto nové veci použijem aj v novom kompe, ktorý je už v pláne na prvý kvartál budúceho roka. 
Tvoj komp je podľa mňa dosť vyvážený.. pamäte máš dosť.. možno grafika by sa zišla upgradnuť na nejakú 7600GT alebo 79?0GS/GT?
Závisí, či si herný maniak, abo hry sú u Teba iba ako doplnok.. (možno 3x do mesiaca).. 
Tvoj komp je podľa mňa dosť vyvážený.. pamäte máš dosť.. možno grafika by sa zišla upgradnuť na nejakú 7600GT alebo 79?0GS/GT?
z disku mam max zaplnenych 80 gb , takze to ani netreba , net mam 4 megabity dow & 2 megabity up takze tez pohodka , repro mam creative 5.1 to staci a monitor BENQ FP71G+ (17palcekovy lcd) jj grafu planujem ale pockam kym sa do obehu dostanu nw 8. radu a ati hodi new rad aby isli nw 7. radu dole s cenou...ale radsej kupim c2d procak jak new grafu , preferujem rychlost 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Práve preto začať pomaly šetriť.skura3 napísal:vies nema kazdy 30litrov na nove pc...podla mna ten comp je dobry nakolko je postaveny na 939socket..urcite sa neoplati kupovat hned vsetko nove ...to pc sa da este vyuzit dost dobre
Keď už chceš dokupovať, tak si kúp najskôr dosku od ASUS-u.
Maximálne nejakú špičkovú grafiku (síce teraz nebude bežať na plný výkon, ale časom ju vrazíš do nové kompu a ukáže sa v plnej paráde).
DDR2 tam už nedáš, rýchlejší procák samotný Ti celkový výkon nezdvihne a 939 postupom času vykape, takže ...
ja by som tam vprvom rade dal grafiku lepsiu 7600gt...a procak...a si myslim ze s 939 este slusnu dobu poficisfikus-kukis napísal:Práve preto začať pomaly šetriť.
Keď už chceš dokupovať, tak si kúp najskôr dosku od ASUS-u.
Maximálne nejakú špičkovú grafiku (síce teraz nebude bežať na plný výkon, ale časom ju vrazíš do nové kompu a ukáže sa v plnej paráde).
DDR2 tam už nedáš, rýchlejší procák samotný Ti celkový výkon nezdvihne a 939 postupom času vykape, takže ...