Co si prajete na Vianoce pod stromcekom
-
rebrik5
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Co si prajete na Vianoce pod stromcekom
Ja zatial este ani neviem 
-
pinacolada
Guru wannabe
-
okonenipica
Zablokovaný
asi ze on myslel ze co by ste chceli najst pod stromcekom ale nie aby na svete boli normalni ludia jezis maria sak uz s tym prestante! aj tak to nijak nezmenite ked to nepisete na hojka, alebo si zalozte temu ze chcem aby na svete boli normalni ludia-co mi na to poviete, viete kolko prispevkov tam nazeniete?!?!?!
viem ze ma ukamenujete
ja chcem MP3 player a este nejake somarinky
viem ze ma ukamenujete
-
okonenipica
Zablokovaný
prepac, ale mna neberu materialne veci (teda aspon na vianoce)Pezzo napísal:asi ze on myslel ze co by ste chceli najst pod stromcekom ale nie aby na svete boli normalni ludia jezis maria sak uz s tym prestante! aj tak to nijak nezmenite ked to nepisete na hojka, alebo si zalozte temu ze chcem aby na svete boli normalni ludia-co mi na to poviete, viete kolko prispevkov tam nazeniete?!?!?!![]()
viem ze ma ukamenujete
-
mikkimikki
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
-
seth82
Darca
..z nerealnych veci asi to, aby som mal dlhsiu dovolenku a mohol zostat na slovensku dlhsie...ale to sa nestane...alebo aby som uz mal po univerzite a konecne vypadol z tejto krajiny...
Nieco realne:
asi 8800GTX...a k tomu dobry zdroj...
...som narocny, co?
popripade este by som sa veeelmi potesil z
http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier. ... cale=en_GB
po tom slintam uz dlho, laska na prvy pohlad...teda s obomi aj s tou horeuvedenou grafarnou...
Nieco realne:
asi 8800GTX...a k tomu dobry zdroj...
...som narocny, co?
popripade este by som sa veeelmi potesil z
http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier. ... cale=en_GB
po tom slintam uz dlho, laska na prvy pohlad...teda s obomi aj s tou horeuvedenou grafarnou...
no v poslednej dobre(rozumej asi dva roky ) si pri vianociach velmi vychutnavam tu atmosferu, hlavne vianocne trhy-hra pekna hudba, rozvoniava dobre jedlo, nieco si zajest pekne premrznut ist domov a cely cas nasavat atmosferu pokoja, ci uz ked tam idem s kamaratmi alebo rodicmi a hlavne ten klud a pokoj, no klamal by som ak by som hovoril, ze nechcem nic majetne, nepr nejaky gear ku gitare by potesil koniec koncov dobra celolampa nie je zla