niekedy mi to bolo jedno. s citanim tituliek som nemal problemy. niektore filmy sice boli tak rychlo hovorene, ze som nestihal citat, ale pohoda. ne teraz ked pozerame filmy len po veceroch, tak jednoznacne s dabingom, pretze pri titulkach skor zaspim. a viac si oddychnem, ked nemusim v kuse citat a len pocuvam...
No, ako sa to vezme, na napr. filme ako je Harry Potter a pod. a ak su dobry dableri tak mi to je jedno, ale uprednostinim dubbing, ale na filme ako je Ali-G ked som ho mal po Cesky tak mi b olo az do placu.. radsej titulky
Velmi suhlasim so sirmisoturbom...Su filmy ktore nestratia nic aj ked ich nadabuju....Ale napr.cesky dabing na ALI G sa absolutne nechyta na original, tie hlasky sa jednoducho nadabovat NEDAJU...Jedine original a maximalne titulky, hoci na tento film su aj tie zbytocne...
jednoznačne mám radšej s titulkami, pretože, uvediem príklad, napríklad pri seriáli 24, som pozeral prvé tri série zo slovenským dabingom, a teraz pozerám ostatné v originále s titulkami, a je to obrovský rozdiel, v originále je to o veľký kus lepšie
ale aj pri iných filmoch / seriáloch ak mám na výber, tak siahnem po originále a titulkoch
Urcite s dabingom.ved ked citam titulky tak skoro nic z toho nemam sustredim sa na ten text, a ked je film s dabingom tak sa to da uplne vychutnat slovensky dabing velmi nie...ale cesky dabing nie je az taky zly, moj nazor
jednoznacne titulky...co si aj filmy stahujem tak ich mam len s titulkami...a presne dabing niekedy pokazi originalńost filmu a vsetko...v originale je to uplne naj:)
No ja mam najradsej s dabingom, tak si ten film vychutnam az do spiku... Ale ked je s titulkami, tak ten film nejak moc nevnimam bo musim citat titulky. Takze jedno znacne DABBING
heh,cudujem sa preco davate titulky ja som cakal,pred tym ako som hlasoval,ci vobec niekto da titulky ale som prekvapeny,podla mna DABING,lebo musim citat titulky a to je potom onicom...nieze by som nevedel citat,ale dabing je lepsi moj nazor
Podla situacie... ke pozeram film sam, alebo s kamaratmi, tak titulky, lebo original zvuk je original zvuk... ale ked pozeram film s priatelkou, tak urcite dabing... lebo tak sa mozem venovat aj jej
záleží od filmu, napr. komédiu si rad pozrem s dabingom, ale napriklad Krstného otca by som si nevedel predstavit pozerat s dabingom! prišiel by som o zážitok z Vitovho hlasu