Co jej kupit?
-
dusho
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co jej kupit?
Ja kupujem len plysakov (ale velkych) alebo obrovske (13 - 20) kytice ruzi. Zabera......

-
erytrocyt
VIP
Jo 13 by ešte šlo, ale 20? Ty jej ideš ukázať lásku alebo náklonnosť, nejdeš ju pochovať...LOL...dusho napísal: (13 - 20) kytice ruzi......![]()
![]()
Tak to iste som sa ja volakedy pytala, ked som nevedela čo kupiť frajerovi:))len tam boli pomenene pohlavia:)Co kupite cajke ked ju chcete potesit neakym darcekom?Plysacika som kupil kvety nechce.Ti vraj az neskor.Co jej mam kupit?
..kup jej nejaku good cokoladu, keď ju chces iba potešiťfakt je to peknéé
..a ked jej odtrhneš na lúke púpavu a ona ti ju opliska o hlavu..je na case,aby si sa zamyslel nad, tym čo od teba čaka a či ťa naozaj lúbi..lebo ak ťa má faakt rada, poteší ju aj lízatko..
..kup jej nejaku good cokoladu, keď ju chces iba potešiťfakt je to peknéé
..a ked jej odtrhneš na lúke púpavu a ona ti ju opliska o hlavu..je na case,aby si sa zamyslel nad, tym čo od teba čaka a či ťa naozaj lúbi..lebo ak ťa má faakt rada, poteší ju aj lízatko..
-
Traktorista
Guru
-
Te-wei
Medium Professional
No neviem, ja ak mám frajerku, tak už ju asi trochu aj poznám, takže ak sa musíš pýtať frajerky akú hubu počuva, je to docela haluz.cirk napísal:Ja by som sa spytal aku hudbu ma rada a kupil CD
Jo to hej, ale aj tak, ja keď kupujem darček, tak sa snažím o to, aby jednak potešil a druhak, aby mala niečo čo ma jej bude pripomínať a neskonči v koši, pripadne komposte. A mimo to jedna mala pekná ruža je možno krajšia ako veľká kytica.Traktorista napísal:hm, je to velmi relativne co si napisal,..
vies, pre kazdeho maju peniaze inu cenu (z hladiska ze kazdy ich nejako inak zaraba)
-
last_knight
Light Professional
ako si prisla k tomuto zaveru???JAJAIVA napísal:vy chlapi to mate lahke s kupovanim, ale my???!!!...:-/teda lahsie!
ale ako tu bolo spomenute, mas tu rozne ponuky od vecere, cez sperk az po domaceho maznacika a tym myslim aj holuba, ja osobne som sa uchylil k vecery, ku sperku a taktiez aj k pletenemu svetru
-
okonenipica
Zablokovaný
o to sa treba starat, a to neni moc prijemne... ked jej das jednu, potom si zaobstara viacero, potom vetsie akvarko, rastlinky, kamene, niake tie nastroje, a nakonec to dopadne tak, ze ta bude volat na byt len kvoli tomu aby si jej umyl akvarko.... No iste !kafiatko napísal:a čo takto skúsiť peknú rybku v malom akvárku.....
možno by sa potešila....
nejakú červenú alebo takú pestrú.....
-
ANONYMKA17
Light Star
-
uzivatelxy
Amateur
ja nemam ziadnu univerzalnu radu co kupit, mozem vam len povedat ze ja to robim tak ze si medzi riadkami uz ovela skor zistim co sa jej paci, co by chcela a tak... urcite nie priamo ze milacik co by si chcela?? ale postupne, staci si ju poriadne vsimat a pocuvat ju... aj ked je to niekedy dost tazke 
-
okonenipica
Zablokovaný