k700i+easy+opera mini

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

k700i+easy+opera mini

Príspevok od používateľa smejo »

nevie mi niekto poradit ako na SE K700i cez operu mini rozbehat internet? dal som si z netu zaslat nastavenia T-mobile WAP CSD (pripojenie cez vytacave spojenie) a aj T-mobile WAP (pripojenie cez GPRS), skusil som tie profily aktivovat, ale stale mi vypise, ze moje sietove pripojenie nie je funkcne ... :?
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

ja mam orange.ked som mal k700i tak ked som si dal tie natstavenia zaslat mi to tiez neslo,teraz mam N6280 ale ked si dam zaslat natstavenia stale mi to nejde...ked idem cez normalny prehliadac na net ide v poho,ale opera ked zacne robit kontrolu spojenia vypise chybu
qwerty-xyz

Re: k700i+easy+opera mini

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

smejo napísal:nevie mi niekto poradit ako na SE K700i cez operu mini rozbehat internet? dal som si z netu zaslat nastavenia T-mobile WAP CSD (pripojenie cez vytacave spojenie) a aj T-mobile WAP (pripojenie cez GPRS), skusil som tie profily aktivovat, ale stale mi vypise, ze moje sietove pripojenie nie je funkcne ... :?
tak si to nenechavaj posielat(myslim tie nastavenia) chod do T-mobile a povedz im co mas za problem a nech ti to spravia a oni sa tam s tym chvilku pohraju a potom to snad daju dohromady.
8)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

to si musite nastavit APN Internet ... na nokiu sa to da rovno poslat zo stranok ;) je to vlastne novy profil ktory povoli danym aplikaciam pristupovat na net ... staci sa trosku pohrabat na nete pouzit google poprehladavat specializovane foora ala www.semania.sk a urcite vam to pobezi ;)
Napísať odpoveď