k700i+easy+opera mini
k700i+easy+opera mini
nevie mi niekto poradit ako na SE K700i cez operu mini rozbehat internet? dal som si z netu zaslat nastavenia T-mobile WAP CSD (pripojenie cez vytacave spojenie) a aj T-mobile WAP (pripojenie cez GPRS), skusil som tie profily aktivovat, ale stale mi vypise, ze moje sietove pripojenie nie je funkcne ... 
-
qwerty-xyz
Re: k700i+easy+opera mini
tak si to nenechavaj posielat(myslim tie nastavenia) chod do T-mobile a povedz im co mas za problem a nech ti to spravia a oni sa tam s tym chvilku pohraju a potom to snad daju dohromady.smejo napísal:nevie mi niekto poradit ako na SE K700i cez operu mini rozbehat internet? dal som si z netu zaslat nastavenia T-mobile WAP CSD (pripojenie cez vytacave spojenie) a aj T-mobile WAP (pripojenie cez GPRS), skusil som tie profily aktivovat, ale stale mi vypise, ze moje sietove pripojenie nie je funkcne ...
to si musite nastavit APN Internet ... na nokiu sa to da rovno poslat zo stranok
je to vlastne novy profil ktory povoli danym aplikaciam pristupovat na net ... staci sa trosku pohrabat na nete pouzit google poprehladavat specializovane foora ala www.semania.sk a urcite vam to pobezi