Vazenie na Hojku

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
GeeKoon
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Vazenie na Hojku

Príspevok od používateľa GeeKoon »

...az teraz som sa dozvedel, ze som bol pred par dnami uvazneni...asi som porusil 12896te pravidlo z tych bilionov pravidiel, ktore su napisane v Pravidlach...nic v zlom, fellas, ale uvedomili ste si niekedy, ze nikto sa v citani tych pravidel nedostal za prve 2 stranky??? vazim si, ze si zodpovedne, naozaj zodpovedne robite svoju pracu...ale prave na tom moze stat, ale aj padat tato stranka??? kde je sloboda???

P.S.: viem, ze za to zamknete forum a dostanem vazenie na milion dni, ale podla mna to treba povedat
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Kvôli čomu presne si basu dostal?
Niektoré pravidlá na Hojku sú trošku chytené za vlasy, ale prišlo sa na ne aj počas chodu fóra.
Vieš ak nechceme aby sa z tohoto super fóra stal bordel, pravidlá byť musia. Občas sa stane, aj mne, že pravidlá trošku prešvihneme, za to ale basu ešte nikto nedostal. Ale keď sa to opakuje pravidelne, alebo naozaj ich človek hrubo porušuje, basu by mal dostať. Za trest a na výstrahu ostatným. Ja to vidím takto.
Pozri, nechaj to tak, poučil si sa ak si rozumný už tú chybu nezopakuješ a basu už nedostaneš.
Ok? :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

3 minuty 20 sekund pri normalnom citani mi trvalo prejst vsetky pravidla. To je naozaj vela casu z tvojho drahocenneho zivota :roll:
GeeKoon
Expert
Expert

basu som dostal zato, ze som v sekcii HLADAM napisal co HLADAM...nic vic, nic menej...ale chapem, ze bez pravidiel by to bolo Somalsko...to uznavam, ale niekedy fakt nechapem...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dobre, ale čo si hľadal? Vieš že warez a podobne je na Hojkovi zakázaný.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

to nic, vidim ze si novy. neboj sa zvyknes si a potom zistis ze tak ako to je, je dobre. mozno ze nieco je pritiahnute za vlasy ale je to tak. nikto tu nieje drzany proti jeho voli
GeeKoon
Expert
Expert

inac, musim povedat ze take dobre forum ako toto na slovensku nie je...tak sa to pokusim vydrzat...myslim, ze to aj vydrzim
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

neboj.vydrzis,len si precitaj vazne tie pravidla.no a uz povies co si tam hladal???
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Heh, no neviem co sa vzrusujes. Jeden den basy, je tam toho. Basu si nedostal len tak pre nic za nic. Ak ti ju neaky kolega dal, mal na to dovod. Ked si si este k tomu neprecital pravidla, neviem co sa vzrusujes. Mas v nich jasne napisane, co mozes a co musi/nemusis, ak chces byt userom fora. Ak sa ti na nich nieco nepaci, ... Ale potom sa necuduj, ak ti zas niekto napari basu. :sly:
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

kto neokusil basu ako keby na hojku ani nebol :D

okrem toho pozri si kolko je tu regnutych userov, keby vsetci kaslu na pravidla, ako by to tu vyzeralo? naco by am boli modi?
kto by sem potom este chodil?

mas odpovede? tak si chod precitat pravidla...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

pravidla som nikdy necital...a urcite ich nebudem citat tu na hojku....nikto mi nebude rozkazovat ci budem pisat napr. chybat alebo xybat ...ci tak ci ne sa to precita...vazne niektore pravidla su az na smiech...heh, v base som bol uz niekolkokrat a absolutne nic to somnou neurobilo...hh
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Toxikoman napísal:pravidla som nikdy necital...a urcite ich nebudem citat tu na hojku....nikto mi nebude rozkazovat ci budem pisat napr. chybat alebo xybat ...ci tak ci ne sa to precita...vazne niektore pravidla su az na smiech...heh, v base som bol uz niekolkokrat a absolutne nic to somnou neurobilo...hh
jasne, nikto ti nemoze rozkazat no potom nesmies byt prekvapeny ked skoncis v base. myslim ze rozumies ze vedenie si moze stanovit pravidla ake chce.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Toxikoman napísal:pravidla som nikdy necital...a urcite ich nebudem citat tu na hojku....nikto mi nebude rozkazovat ci budem pisat napr. chybat alebo xybat ...ci tak ci ne sa to precita...vazne niektore pravidla su az na smiech...heh, v base som bol uz niekolkokrat a absolutne nic to somnou neurobilo...hh
ale napr taky ban by uz co-to spravil :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

deblasco napísal:kto neokusil basu ako keby na hojku ani nebol :D

okrem toho pozri si kolko je tu regnutych userov, keby vsetci kaslu na pravidla, ako by to tu vyzeralo? naco by am boli modi?
kto by sem potom este chodil?

mas odpovede? tak si chod precitat pravidla...
Ja som neokusil basu a to tu uz nejake tie dva roky pisem :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Toxikoman: Nikto ti nekaze, aby si si tie pravidla musel precitat. Je to len na tebe, ci tak spravis alebo nie. Ale ked ti nepojdu pisat prispevky alebo sa nedostanes na forum, tak budes vediet, ze preco sa tak stalo.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

hojko , sundevil - sak keby som dostal uz BAN , tak by som uz asi vedel preco som ho dostal ne ?? ...ved bany sa len tak nerozdavaju...

BTW. na forum by som sa dostal ci tak ci ne...zalozim new nick ..heh...mam dyn ip , ale vies jak mi je to jedno :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Toxikoman napísal:hojko , sundevil - sak keby som dostal uz BAN , tak by som uz asi vedel preco som ho dostal ne ?? ...ved bany sa len tak nerozdavaju...

BTW. na forum by som sa dostal ci tak ci ne...zalozim new nick ..heh...mam dyn ip , ale vies jak mi je to jedno :)
********! chod na svoj grover a tam davaj svoje mudre reci ! a rady .... do kazdeho len nadavas ! a pritom si myslis ze ty si najmudrejsi ! ale pravda je opak ! ( povedz ked si profesorke vravel kolko je 5 m stvorcovich )
btw: karma ti rapidne klesa viem za to to neserie ale clovek z cervenou karmou :D toho si neprecitam !! (jeho post )
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

R1k1nko napísal:************** ! chod na svoj grover a tam davaj svoje mudre reci ! a rady .... do kazdeho len nadavas ! a pritom si myslis ze ty si najmudrejsi ! ale pravda je opak ! ( povedz ked si profesorke vravel kolko je 5 m stvorcovich )
btw: karma ti rapidne klesa viem za to to neserie ale clovek z cervenou karmou :D toho si neprecitam !! (jeho post )
toto si vobec nemyslim...len mna dokaze nasrat ked niekto hovori o tom comu sa nerozumie...Lebo je tu vela-vela tem na ktore sa da diskutovat...ale ked niekto pise aj do toho aj do toho...a nakoniec napise tam kde sa abolutne nevyzna a robi sa tam ako keby bol v tom vedec...dava rady pomocou googlu...nema skusenosti...tak to ma dokaze nasrat vazne...To ze ty necitas tych co maju minusovu karmu je tvoja vec....Ja sa karmou neriadim..lebo viem ze aj ti co maju 150 karmu su tu dlhsie a este aj su mladsi o 5 rokov odomna...tak co moze vediet take decko...Narodiel od teba riki sa nemusim pchat vsetkym do riti a stat v tej istej rade aby mi davali plusi..;)

btw: povedal som profke ze je to 5 krat 5 metrov..ona chcela daky vypocet a ja trojcelnu ci ako sa tomu nadava neviem :D
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Toxikoman napísal:toto si vobec nemyslim...len mna dokaze nasrat ked niekto hovori o tom comu sa nerozumie...Lebo je tu vela-vela tem na ktore sa da diskutovat...ale ked niekto pise aj do toho aj do toho...a nakoniec napise tam kde sa abolutne nevyzna a robi sa tam ako keby bol v tom vedec...dava rady pomocou googlu...nema skusenosti...tak to ma dokaze nasrat vazne...To ze ty necitas tych co maju minusovu karmu je tvoja vec....Ja sa karmou neriadim..lebo viem ze aj ti co maju 150 karmu su tu dlhsie a este aj su mladsi o 5 rokov odomna...tak co moze vediet take decko...Narodiel od teba riki sa nemusim pchat vsetkym do riti a stat v tej istej rade aby mi davali plusi..;)

btw: povedal som profke ze je to 5 krat 5 metrov..lenze ona chcela daky vypocet a ja trojcelnu ci ako sa tomu nadava neviem :D
nikto ta nenuti riadit sa karmou ani sa snazit sa ju mat co najvyssiu. karma predstavuje nejaky rating uzivatelov na tomto fore. Odzrkadluje to, ako je uzivatel oblubeny, ci je inym sympaticky, ci ma prijemny prejav a podobne. Teba nemusi trapit ze ti momentalne svieti v profile -1.8, ale necuduj sa, ked ta uzivatelia nebudu brat vazne, ked budu tvoje prispevky preskakovat atd.
Mozes sa hrat na tvrdeho chlapca, ale nikto nema rad ked ho niekto neberie vazne...

btw neviem o co islo s tymi 5m stvor. ale 5m stvorcovych nie je 5mx5m... to len na margo tych pseudointeligentov co chodia na forum a robia sa mudri
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

mastermind napísal:nikto ta nenuti riadit sa karmou ani sa snazit sa ju mat co najvyssiu. karma predstavuje nejaky rating uzivatelov na tomto fore. Odzrkadluje to, ako je uzivatel oblubeny, ci je inym sympaticky, ci ma prijemny prejav a podobne. Teba nemusi trapit ze ti momentalne svieti v profile -1.8, ale necuduj sa, ked ta uzivatelia nebudu brat vazne, ked budu tvoje prispevky preskakovat atd.
Mozes sa hrat na tvrdeho chlapca, ale nikto nema rad ked ho niekto neberie vazne...

btw neviem o co islo s tymi 5m stvor. ale 5m stvorcovych nie je 5mx5m... to len na margo tych pseudointeligentov co chodia na forum a robia sa mudri
ja sa nehram na nikoho...ani na tvrdsieho chlapca ...Ani sa necudujem ked ma neberu vazne...Len neviem preco sa tema otocila na mna zrazu... tu sa rozpravalo o vazneni na hojku....dalsia vec si oblubeny podla seba ?? ..no lol..zato ze ked ti modovia a admini davaju kazdych 24 hod kladnu karmu sa necit tak...opytaj sa normalnych kingov alebo dakych starov alebo expertov... :lol: (nemozem,,mrte sa smejem inak na tych nazvoch) ..ako ta beru...

BTW: viem uz ze to neni 5 krat 5m ....mal som mu len odpovedat ze co som povedal profke na hodine preto som to napisal...ale ty si to nepochopil a to je na margo tych pseudointelegentov co sa robia ze vsetkemu chapu jak si to sam povedal.. :wink: :!:

a este jedna vec...r1k1nko ma nazval v predchadzajucom prispevku arogantnym kktom preco si mu nedal kick ?? a to ze si mod...heh aspon vidite aky su ty ludia blby a zaujaty
Napísať odpoveď