ja som bol 2 krat, to som sa tam len tak mihol, ale dnes bola moja trapna spoluziacka v detskych spravach na STV ze "mlada modna navrharka helenka cujova" ked jej dojde rozum, mozno z nej bude aj talent, ale neviem...
Bol som na TV Zobor, teraz Tv Z, lebo som moderoval imatrikulacie na nasej skole (inac 2 krat som sa pomylil v "scenari" , strasnu tremu som mal).. Bol som aj v novinach (pocas maturit 2006), nejakych nitrianskych, kvoli maturite (teda o tom bol clanok), ale neviem ci tu je na to tema
no moj otec byva v TV na STV2 v Športmotore, byva v relácii Zákruta, bol v správach na Markíze, v JOJ-ke v Autobliku, má reklamu vo FunRádiu atď... je toho veľa a uz si nepamatam
Tak ja som bol v telke na STV1 v relácii Detská Niké Neviem, či si to ešte pamätáte. Vlastne vyžrebovali sesternicu ale ona mala ešte vtedy málo rokov, tak som ju išiel zastupovať. Mal by som mať ešte niekde šiltovku Aj na páske to mám nahraté. Keď sme to pozerali neskôr s mojimi kamošmi, tak dobre si zo mňa ujeb**li
kedysi velmi velmi davno, kedze som chodil na 8 rocne cirkevne gymnazium, tak ked som bol v prime prisli z stv tocit daky nabozensky magazin. takze mal by som tam dakde byt.
Veľakrát. Raňajky s Markízou, ten istý formát na TV JOJ, filharmonické koncerty na STV2, benefičné akcie, firemné večierky...Proste všetky akcie môjho umeleckého telesa, ktoré vysielala TV. A ešte ako menší kadejaké recitačné súťaže.