cital som prve tri a myslim,ze celkom vpohode - az nato,ze vysli v nespravnu dobu=> zaroven s Potterom a Panom Prstenov... nemali teda az taku sancu na uspech..
imo number one je trojka...dvojka ujde tiez,jednotka je nic moc a momentalne citam horucu novinku stvorku Opalin podvod...ale ako fanusik fowloviek som sklamany...nema to ten smrnc ani hlavnu myslienku ako napriklad trojka...urovnou je to trosku nad jednotkou,ale aj tak odporucam citat
Hej..cital osm vsetky tri, chystam sa na 4-ku
Prve tri ma vzdy dostali. Take pohodove citanie na jeden vecer.
Som zvedavy ako bude v 4-ke rozvinuty pribeh...ci si Artemis spomenie
no celkovo cely artemis fowl je podla mna dost shit... taka otrepana parodia na harryho pottera, respektive kniha co vysla tesne po nom s umyslom zaujat mladych citatelov... no a myslim ze tento ciel im nevysiel nakolko kvalita knih nie je schopna konkurovat HP... ked som si precital jednotku tak som myslel ze to uz ani pokracovat nebude a ze toto je proste koniec a povedal som si ze aspon nieco trochu nezvycajne ale aj tak nic moc... ale kazdy dalsi diel posunul moju mienku o tomto diele nizsie...
precital som vsetky styri diely a je to jedna z mojich najoblubenejsich serii(okrem eragona a zlateho kompasu). najviac sa mi na tej knihe paci tie "fajky" ak mi rozumiete. napr ako v stvrtom diele s tymi cokoladovami jazyckami ci labkami, uz si presne nepamatam, oklamali opal. aj este najviac ma bavia tie vtipne sceny ako napr v tretom diele ako ti dvaja tupi ochrankari(uz nepamatam ich mena)zakopavali humusa pod zem.
imho, eoin colfer je vo svojom obore genialny.
uz sa strasne tesim na lost colony. hned ako to bude dostupne v cestine (vacsinou je to skor ako v slovencine, aj stvorka bola) si to okamzite kupim.
jj tie odkury stoja za to
ja si pockam na slovensky prekladm,lebo vseobecne sa mi viac pacia slovenske preklady.
urcite si pametate na haryho pottera a strasny cesky preklad (bradavice,brubal,atd atd )
toto sice vobec nepoznam a predpokladam ze ani nebudem ale najlepsie odkury boli v Pratchetovej Zemeploche, kapitan Elanius a Mrakoplas, toto co vychadza teraz v slovencine je ale asi daka ubohost
precital som vsetky styri ale najlepsia bola trojka...stvorka ma trochu sklamala lebo po trojke som cakal nieco viac
dufam ze to sfilmuju pretoze ten chlanko je super
mne sa to hrozne paci, HP sa podla mna na to ktovieako nechyta... co sa tyka stratenej kolonie, bol to celkom dobry diel, no uz to nebolo to prave orechove ale paci sa mi ze si Artemis nasiel "frajerku" dufam ze bude aj dalsi diel
fajnove pribehy ) hlavne prve tri boli skvele, plne perfektnych odkurov a hlasiek... 4 ma uz tam velmi neohurila, a v 5 nam uz arty akosi prilis zmakol