Čo je podľa Vás základom dobrého vzťahu ?
zakladom kazdeho vztahu je nieco ine.su pary kt maju vztah zalozeny na cite a laske a nepotrebuju sex tak casto, a su pary kt maju hociaky problem, a ich jedinym riesenim je postel..poznam aj take...a nemyslim si ze musia mat rovnake zaujmi dvaja ludia aby mali super vztah...vztah sa zaklada na individualite cloveka..kazdy ocakava od vztahu nieco ine a kazdy don nieco ine vklada...toť moj nazor 
-
lukasione
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja som s priatelkou rok a tri mesiace a ten sex tam nebol,som chalan ako kazdy druhy a chcel som,ale baby vy to asi poznate(17-....)nechcela sex lebo sa bala ze ma strati a kvoli vierovyznaniu,ja som casom tiez zacal verit,a teraz mi to neva,MILUJEM JU,a viem ze urcite na svadobnu noc bude,tak kam sa ponahlat?a ked nahodou bude skor-tym lepsieRiuška:-) napísal:zakladom kazdeho vztahu je nieco ine.su pary kt maju vztah zalozeny na cite a laske a nepotrebuju sex tak casto, a su pary kt maju hociaky problem, a ich jedinym riesenim je postel..poznam aj take...a nemyslim si ze musia mat rovnake zaujmi dvaja ludia aby mali super vztah...vztah sa zaklada na individualite cloveka..kazdy ocakava od vztahu nieco ine a kazdy don nieco ine vklada...toť moj nazor
-
Te-wei
Medium Professional
lukasione: To to si dobrý... ja by som to nemohol, mať babu 15 mesiacov a žiadny sex. to si neviem predstaviť ani v najhoršom sne. A moje vzťahy práve začínaju sexom. Som s holkou kamarát,kamarát, pak sa to prehlbuje a zmení sa to na priateľstvo strávenou nocou ktorá ukončí naše kamarátstvo a posunie to o úroveň vyššie na partnerstvo.
-
lukasione
Expert
no jo no,ja sám neviem ako sa tak drzím,ale tak tie ostatne veci okolo toho robime casto a asi to bude tym,sice niekedy som ako býk k nezastaveniu ale no co uz...Te-wei napísal:lukasione: To to si dobrý... ja by som to nemohol, mať babu 15 mesiacov a žiadny sex. to si neviem predstaviť ani v najhoršom sne. A moje vzťahy práve začínaju sexom. Som s holkou kamarát,kamarát, pak sa to prehlbuje a zmení sa to na priateľstvo strávenou nocou ktorá ukončí naše kamarátstvo a posunie to o úroveň vyššie na partnerstvo.
-
last_knight
Light Professional
-
r4wMUnt34q
Star
-
r4wMUnt34q
Star
-
Supertrdlo
Amateur