stale mi unika pointa , prvy krat som pocul kto je to ten Borat a co vlastne robi to je nieco ako jackass? alebo co?niejaky t-pek z Kachazstanu ktory si robia srandove videa?
M4jk1:-) napísal:stale mi unika pointa , prvy krat som pocul kto je to ten Borat a co vlastne robi to je nieco ako jackass? alebo co?niejaky t-pek z Kachazstanu ktory si robia srandove videa?
Vesper napísal:dost sranda aj ked to niekedy pride az hnusne ako si robi srandu z kazachstanu... ale inteligenti sa zasmeju a sprosti to zoberu ako fakty... takze ja to beriem ako milu komediu ale do kazachstanu by som sa pozriet v pohode siel
M4jk1:-) napísal:stale mi unika pointa , prvy krat som pocul kto je to ten Borat a co vlastne robi to je nieco ako jackass? alebo co?niejaky t-pek z Kachazstanu ktory si robia srandove videa?
Je to herec/komik/ Sacha Baron Cohen. Stvarnuje okrem ineho aj postavu Ali G. A Borat je jeho dalsi pseudonymom. A stvarnuje ho, ako kazasskeho reportera. Viac o nom najdes tuto aj o jeho "postavach". http://en.wikipedia.org/wiki/Sacha_Baron_Cohen
Ja som bol na Borata v kine zadarmo,mal som listky z FunRadia.
Mne sa pacil zaciatok s detmi v skolke a tiez plavky,potom ten kazdorocny beh pred zidmi,potom stym tucnym v hotely na posteli,potom v tom starozitnictve co porozbijal drahe taniere...
a tak by som mohol opisat kazdu scenku.
Mne sa pacil kompletne cely film.
Fakt podarene, mam pocit, ze kazda scena bola dost vtipna a este ked do toho dali zapletku s Pamelou A najlepsia bola asi ta ked tomu diplomatovi ci co to bolo oznamil ako jeho zena vyraba domaci syr :DDD
Ale mozem pokojne povedat, ze sa mi pacil cely film, zasmiat sa dalo dost casto.
Po pozreti filmu ma najviac sklamalo ze ta scena s Pamelou bola zahrana... A vedeli ste ze ten herec Cohen je Zid? Takze ked si robi srandu zo zidov, je to trosku cudne, ale lepsie ako keby mal urazat cudziu vieru.
a najlepsie je na tom ze ti ludia nemaju o tom, ze ich niekto nataca ani paru Very Happy
edit.
nedopozeral som to sice cele ale mozem povedat ze celkom sranda,
jak na konci hovoril
"tady je (ten jeho sused) furt je to debil"
"ja mam Ipod"
"on ma ale jednom Ipod mini"
"vsichni vi, ze je to pro holky"