Akú stránku??? Lebo na Marticonet.sk je písané niečo, keď sme boli požiadať o pripojenie, dostal som papier kde boli písané úplné iné rýchlosti tých istých programov. Takže kde je to najaktuálnejše ???
No a teraz si predstav že mám Basic, na tej stránke je písané 606/202 kbps no a na papieroch čo mi dali je tá rýchlosť písaná menšia... čo teraz? čo je pravdivé???
junior3 napísal:No a teraz si predstav že mám Basic, na tej stránke je písané 606/202 kbps no a na papieroch čo mi dali je tá rýchlosť písaná menšia... čo teraz? čo je pravdivé???
no logicky ked si podpisoval zmluvu tak bolo myslim 505 kbps DL .... a teraz oni to zdvihli o 101 kbps takze zmluva sa ti sama neprepise .... logicky .... ale rychlost mas vyssiu .. a stale ten isty program, ako mas na zmluve, to je podstatne
junior3 napísal:No a teraz si predstav že mám Basic, na tej stránke je písané 606/202 kbps no a na papieroch čo mi dali je tá rýchlosť písaná menšia... čo teraz? čo je pravdivé???
Sak bud rad ze je vysia a na papiere sa vykasli....ja mam v zmluve napisane 202/68 kbps (martico mam rok) od vtedy sa to zrychlilo teda o 300% - ja len dufam, ze v tomto trende budu pokracovat
Nooo.... Vrelo odporucam doma na nom frcim aj je to asi to naj co som zatial mal Gaya je v ... niektorych castiach martina velmi nestabilna a s winnet-om som vobec nebol spokojny...Ja mam ten program za 320-sk mala tam bit rychlost asi neakych 500/120kbit/s a zvisili to na 606/202 kbit/s
som s tym naozaj velmi spokojny....
gwixt napísal:no tak uz to mam aj ja a musim povedat ze zatial max. spokojnost .. len tolko som xcel
este su volne miesta ...
Banskobystricky kraj - 828
Trnavsky kraj - 683
(data z 27.10.)
a uz asi tyzden neplati ani vekove obmedzenie
to je pekne ale Martico net je len V MARTINE !!!! vies brácho! Takze jemu je toto- Banskobystricky kraj - 828 a toto- Trnavsky kraj - 683 Na nic Kámo... nic v zlom !!!
soto napísal:to je pekne ale Martico net je len V MARTINE !!!! vies brácho! Takze jemu je toto- Banskobystricky kraj - 828 a toto- Trnavsky kraj - 683 Na nic Kámo... nic v zlom !!!
vazne?? ja som tvrdil nieco ine??? len som podotkol ze inde su este volne miesta ... totizto nie vsetci su z martina!!!
soto napísal:to je pekne ale Martico net je len V MARTINE !!!! vies brácho! Takze jemu je toto- Banskobystricky kraj - 828 a toto- Trnavsky kraj - 683 Na nic Kámo... nic v zlom !!!
to je nieco preteba http://hojko.com/viewtopic.php?t=44562 .ked nevies tak nepis!(bracho,kámo ) zaujimalo by ma kolko vam to vytiahne pri programe 1024/x ?Down/Up?