Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to aj ja, preto asi radsej 5x5, tam ides s maximalnou vahou s ktorou to dokazes spravit, a na 5 serii po 5 opakovani sa da nalozit slusna vaha. potom si uz len regulujes dlzku prestavky, podla toho, ci ides objem alebo silu. Jedine, preco sa oplati podstupit tu torturu s nazvom GVT je, ze naozaj funguje.
No a tie bielky:Naposledy, ked som si ich dal, v noci som sa zobudil so strasnymi krcmi, a hodinu som sedel na hajzli s blaznivou sravou. Takze asi boli v tej skrini prilis dlho a nieco na nich "vyrastlo".
Namiesto nich som kupil z ivisport.sk tento protak, 900sk za 2 kila neni az tak moc, ma to 60%, trochu to smrdi aj po bielkoch, ale je to ochutene a bol som az prekvapeny, ake to je chutne. Objednal som si cokoladu, ale oje*** sa a poslali mi banan a je fakt dobry, k tomu maltodextrin a glukozu a na 2 mesiace je pokoj
No a tie bielky:Naposledy, ked som si ich dal, v noci som sa zobudil so strasnymi krcmi, a hodinu som sedel na hajzli s blaznivou sravou. Takze asi boli v tej skrini prilis dlho a nieco na nich "vyrastlo".
Namiesto nich som kupil z ivisport.sk tento protak, 900sk za 2 kila neni az tak moc, ma to 60%, trochu to smrdi aj po bielkoch, ale je to ochutene a bol som az prekvapeny, ake to je chutne. Objednal som si cokoladu, ale oje*** sa a poslali mi banan a je fakt dobry, k tomu maltodextrin a glukozu a na 2 mesiace je pokoj
holubar - no hej ...nad tym proteinom som uvazoval aj ja...ale vtedy som si kupil tento vysokoproteinovy : http://www.kompava.sk/sk/proteinfit-80.html ale len 1.5kg ...
Na tu stravitelnost toho vajecneho bielka sa daju pouzit enzymy...teraz je to novinka od peaku...zlepsuje stravitelnost a vsrebatelnost potravy
Na tu stravitelnost toho vajecneho bielka sa daju pouzit enzymy...teraz je to novinka od peaku...zlepsuje stravitelnost a vsrebatelnost potravy
- Prílohy
-
- resized_Enzymes5.JPG (21.22 KiB) 1795 zobrazení
sa nehnevaj, ale ivi je dost shit.. este k tomu aka cena .. www.bodyworld.skHolubar napísal:to aj ja, preto asi radsej 5x5, tam ides s maximalnou vahou s ktorou to dokazes spravit, a na 5 serii po 5 opakovani sa da nalozit slusna vaha. potom si uz len regulujes dlzku prestavky, podla toho, ci ides objem alebo silu. Jedine, preco sa oplati podstupit tu torturu s nazvom GVT je, ze naozaj funguje.
12.12. ocakavajte tam vianoce ..
-
Holubar
Darca
do PTN mam drahsi WPC od Biotech (ultra whey pro), tento od ivi mam len tak na doplnenie dennej potreby bielkovin...Ceny su porovnatelne s tym, co si poslalUrSuS napísal:sa nehnevaj, ale ivi je dost shit.. este k tomu aka cena .. www.bodyworld.sk
12.12. ocakavajte tam vianoce ..
asi si este nepocul o treningoch ktorymi mozes spalovat svalovu hmotu.Toxikoman napísal:Tebe uz prepina...pri 12 opakovani sa ti bude zmensovat sval ?? to ti kto povedal ?
vyuzivaju ju hlavne zeny.
skus par tyzdnov cvicit obratenu pyramidu (od najtazsich po najlahsie vahy) po 12-14 opakovani, vysledky sa dostavia uvidis
-
Holubar
Darca
ale niektore svalove skupiny privitaju aj 15 opakovani pre stimul na rast. napr kvadricepsypom napísal:asi si este nepocul o treningoch ktorymi mozes spalovat svalovu hmotu.
skus par tyzdnov cvicit obratenu pyramidu (od najtazsich po najlahsie vahy) po 12-14 opakovani, vysledky sa dostavia uvidis
Ja cvicim obratenu pyramidu a s narostom svalovej hmoty som spokojny. To co ti tu tvrdis o spalovani svalovej hmoty tak to sa da dosiahnut iba snizenym prisunom bielkovin a celkovo menej jedenia.pom napísal:asi si este nepocul o treningoch ktorymi mozes spalovat svalovu hmotu.
UrSuS - hej ivi je svk znacka vyraba v podstate jednoduchu sportovu vyzivu...nemozes ju porovnavat zo zahranicnymi...ale ceny su tam podla mna dobre, kupil som si parkrat odtial soju ked som asi uz rok cvicil a bol som spokojny...bodyworld.sk ??? ..nikdy v zivote aj keby ma nutil niekto..som si odtial objednal aminokyseliny lebo mali dobru cenu a vobec mi neprisli prislo mi na dobierku asi za 3 tyzdne daco a malo to uplne inu sumu...tak som to ani nevybral...to su moje skusenosti stym serverom, pisu ze su najlacnejsi hh...ovela lepsie skusenosti mam z http://www.obchod.sportujeme.sk/ ..dokonca tam maju aj lepsie ceny na niektore veci...ved porovnaj si 
pom - ked nezabudnes v januari tak som zvedavy ...aj odkial je ten clanok napis..
(inak ja ti verim je to mozne, ale GVT trening si si asi hodne pomylil) 
pom - ked nezabudnes v januari tak som zvedavy ...aj odkial je ten clanok napis..
Ked mas nizky prisun bielkovin tak je uplne jedno ci cvicis obratenu pyramidu alebo normalnu. Tam ide o to ze telo vyuziva svalstvo ako energiu kedze nema dostatok bielkovin na ochranu. Obratena pyramida si vyzaduje obrovske mnozstvo kalorii a hlavne sacharidov aby si mal nejake uspechy. A to ze to je niekde napisane tak dobre mozno to je pravda, ale aj tak najlepsie je ked to vyskusas sam na sebe a sam sa presvedcis ako to je, na kazdeho reaguje nieco ine.pom napísal:v obratenej pyramide 12-14 opakovani posobi takto
nie samotna obratena pyramida
pravdaze treba znizit prisun bielkovyn, ale ...
v januari budem mat dokaz
(v jednej posilke su navody na cvicenia a tam som to cital)
donesem foto textu
Ja som uz skusal normalnu pyramidu a malo aj to vysledky ale ja zastavam nazor ze pri normalnej pyramide telo nepracuje na 100 percent pri kazdej serii. Pri obratenej pyramide pri kazdej serii telo ide do maxima a vyda svoj maximum, jedina nevyhoda je ze je tam dost velke riziko zranenia a preto sa treba dvokladne rozcvicit ale podla mna perfektna forma treningu hlavne na silu.
ked nakupis nad 2000sk tak este lacnejsie je tupHysIQ napísal:Fuha Toxikoman tak teraz si ma zabil. Ja zijem v tom ze najnizsie ceny ma fitexpres.sk a ked ich teraz porovnavam s tym tvojim shopom tak zistujem ze ceny z fitexpresu su aj so zlavou ovela vysie ako z toho tvojho obchodu.
Kód: Vybrať všetko
http://www.totalsport.bbcenter.sk/objednavka.phpked hovoris ze obratena piramida je dobra hlavne na silu, tak na objem je aky typ najlepsi? je mi jasne ze malo opakovani s velkymi vahami ale ci by sa dalo nieco konkretnejsie...kali520 napísal:....Pri obratenej pyramide pri kazdej serii telo ide do maxima a vyda svoj maximum, jedina nevyhoda je ze je tam dost velke riziko zranenia a preto sa treba dvokladne rozcvicit ale podla mna perfektna forma treningu hlavne na silu.
...plus by ma zaujimalo ktore cviky su take objemove, pretoze som dlhsie cvicil kladku za chrbat, pricom som sa nakoniec dozvedel ze to je hlavne nato aby si bicepsi zvykli na zataz a lahsie presiel na hrazdu, preto sa na objem odporuca skor pritah tyce v predklone... vedeli by ste odoporucit nejake podobne zname objemove cviky?
-
Holubar
Darca
nemas v tom jasno, to co pises je na silu, na objem je viac opakovani (6-10), mensie vahy, kratsie prestavky (60-90s).4JOKE napísal:... na objem je aky typ najlepsi? je mi jasne ze malo opakovani s velkymi vahami ale ci by sa dalo nieco konkretnejsie...
Cviky zakladne- netreba moc vymyslat:zhyby,drepy,mrtvy tah, tlaky, pritahy velkej cinky...