Mno...mam phone ktory fici na widlach 2003SE.
1. Problem: Pouzivam casto Internet Explorer, casto surfujem, problem vsak nastane, ked nabehnem na Hojko. Vsetko fici v pohode, je to rychle, funguje vsetko aj vyhladavanie, ale kamen urazu je odosielanie prispevkov. Ked kliknem na quote alebo odpovedat, v pohode ma to hodi, dostanem textbox, tam napisem svoju odpoved a snazim sa to odoslat...Bohuzial nefunguje to, z akejsi priciny ma furt hodi nazad do toho boxu a odoslat prispevok nemozem ani za toho boha. Nevie niekto z vas preco a ci mam nejaku nadej to opravit? Ked prispievam do diskusie na sme, alebo pisem emaily, vsetko fici ako hodinky...
2. Problem: V telefone je HDD. Cicia baterku ako najaty, ked vsak je ta baterka na skapanie, tak mi vyhodi message, ze Main Battery low - HDD will be detached and will be not accessible...To mi nevadi, chcel by som len vediet, ci neexistuje nejaka utilitka, ktora by dokazala vypnut discok na moje osobne poziadanie a aby prestal soskat baterku, ked ho nepouzivam.
3. Problem: V poslednom case sa discok akosi spomalil, ma vazne problemy s nacitavanim napriklad nahladov obrazkov (ktore sa bohuzial vypnut nedaju). Chcel by som ho naformatovat, bojim sa vsak ze to odfakli Widly...co mam s tym robit? Je najaky defrag na to alebo ani nie?
...viem ze je to troska vela, ale prosim odbornikov aj neodbornikov o rady. pekne dakujem...
//edit...este otazocka...mam asi 15 hier a chcem ich zfungcnit v Samsungu D900...lenze ked ich tam kopnem, a chcem spustit, tak mi pise, ze unknown file format (*.jar)...a pouzivam samsung PC studio...any help?
Zopar Otazok na Smartphone
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
SAMSUNG SGH - I300trizzo napísal:Ad1: Skus pouzivat operu![]()
Ad2: Obavam sa, ze toto je priamo v jadre systemu, ze sa nejedna o uzivatelske nastavenie,
Ad3: Ak sa nemylim - system by mal v ROM-ke, nie na HDD...ale bez detailnej specifikacie o ake zariadenie sa v tomto pripade jedna ti viac nepoviem.
Windows Mobile 2003 Second edition Version 4.21.1088(Build 15206.3.1.0)
Radion version I300DEK1
Procesor Bulverde
Rom Version: 4.21.15206.0...
tot vsetko co ti mozem o nom povedat...hadam to pomoze...