John Frusciante je naj super perfektny gitarista. ako aj najviac milujem Red Hot Chili Peppers. ale John je uplne super. chcel by som byt ako on. je to fasa clovek. len samozrejme nechcem mat take skusenosti s drogami ako on.
reno preto lebo si tam kupujem kecky...Ale ne,,to bolo asi pred dvomi rokmy ked som sa chcel regnut na jednej trapnej stranke na online shop (nic lepsie ma vtedy nenepadlo). A odvtedy sa vsade regujem ako reno23. Viem je to trapne,,aj by som si ten nick rad zmenil ale pod touto prezyvkou ma uz pozna dost ludi....
Aldeberan je hviezdicka v suhvezdi býka, zhodou okolností tam kde by mal ten býk oko
+ pôvodný arabský názov - Al Dabaran - znamená te,ktorý následuje ... co sa mi z istych pricin celkom pácilo, tak odvtedy som Aldeberan
(s Lemom to nema nic spolocne, tu knihu som ani necital )
Mne ju vymyslel kamos, ked sme u nho hrali NFS U-1. Vtedy to bol este velky hit. Sir - ako nejaky pan, or nieco take: Miso - od mojho mena. A turbo - proste turbo v hre.
Voodoo som si vymyslel ja pri príležitosti hrania hry World of Warcraft a používam často aj Che-gi a Che-man, čo vzniklo z úst kamarát jednou mikinou Che-Guevara
mna kedysi prezyvali runi co vychadzalo z mojho priezviska a ked som sa isiel zaregistrovat na jednu stranku tak tam uz tento nick niekto mal tak som si tam pridal 4G
Kniha od Roberta Westalla Tiene Demonov a hned prva poviedka Rachel a jej anjel... precitate pochopite... ale tiez je to to skratene meno Zapehiel co sa stale dohaduje o tom ci to bol archanjel alebo nie...