Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom????
-
geoge046
Star
- Kontaktovať používateľa:
Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom????
Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom???? Ja beriem vždy keď potrebujem, len tak po troške, aby to nebolo vidno, asi okolo 50 Sk... Co vy????
-
erytrocyt
VIP
Re: Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom????
Čo keby si si peniaze vypítal alebo si ich išiel zarobiť? Ruky máš zdravé,nie?geoge046 napísal:Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom???? Ja beriem vždy keď potrebujem, len tak po troške, aby to nebolo vidno, asi okolo 50 Sk... Co vy????
-
geoge046
Star
No neviem kto zakladal tuto temu???eritrocit napísal:Čo keby si si peniaze vypítal alebo si ich išiel zarobiť? Ruky máš zdravé,nie?
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=62107
-
erytrocyt
VIP
Prepáč nesledujem kto akú tému založil.geoge046 napísal:No neviem kto zakladal tuto temu???
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=62107
Tak ak si zarábaš aký máš dôvod kradnúť rodičom peniaze?
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Lord PROXI
King
-
audiotrack
VIP
-
qwerty-xyz
nikdy som fotrovcom nezobral ani halier,ked som potreboval tak som popytal a ked mi nedali tak som nemal.geoge046 napísal:Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom???? Ja beriem vždy keď potrebujem, len tak po troške, aby to nebolo vidno, asi okolo 50 Sk... Co vy????
-
JohnFrusciante
Star
Kradnu iba taky debily ako som napriklad ja.Snazim sa s tym prestat a na posledy co som zobrla bolo asi 20Sk pred 2 mesiacmi.Najviac som slohol tisicku ale bolo to preto lebo som mal svoje cisto ziskane peniaze (narodky,meniny atd...) a kupil som si repraky za 1700Sk.Matka do man zacala blacat preco som si kupil repraky za 900Sk (otec niekde videl podobne nejaku cisnku znacku za 900) a ze mam okamzite vydavok vratit matke.Tak som jej zobral tisicku a dal som jej.Potom mi ju vratila.Viem urobil som hroznu kravinu a hrozne ma to mrzi 
*****.Musim to tak napisat lebo sa to inac neda.Ja peniaze nekradnem ked potrebujem tam mi rodicia daju a ani v plane nemam nic rodicom kradnut.tot vsio!
ok kinjeril ale toto je total vrchol co tie deti robia kolko ste slohli preboah a a nabuduce bude tema ukradli ste mame auto alebo koho ste dobili na smrt.chapes.ide o to aby vobec o to neislo.
ok kinjeril ale toto je total vrchol co tie deti robia kolko ste slohli preboah a a nabuduce bude tema ukradli ste mame auto alebo koho ste dobili na smrt.chapes.ide o to aby vobec o to neislo.
Nikdy v živote som rodičom nič z peňaženky nezobrala.... strach mi to nedovolil....
aj ked mamina alebo otec povedia že ved si zober kolko potrebuješ, musím si počkať radšej nech mi to dá sama....
to už by som sa v živote na nich nemohla pozrieť s čistým svedomím....
našťastie mám takých rodičov , že ked poviem na čo a koľko....tak dajú... ale nikdy som neukradla, nekradnem a ani neukradnem..
aj ked mamina alebo otec povedia že ved si zober kolko potrebuješ, musím si počkať radšej nech mi to dá sama....
to už by som sa v živote na nich nemohla pozrieť s čistým svedomím....
našťastie mám takých rodičov , že ked poviem na čo a koľko....tak dajú... ale nikdy som neukradla, nekradnem a ani neukradnem..