Sous Juraja rybaia v bn a tiez musim stavat o 5:30 aby som sa z okolia topolcian dostal do banoviex a domov chodim o stvrtej a prax je taka ze brusime zelezo a pritom som mechanik elektronik pre spotrebnu elektroniku tak to je prax kek mi nepojde televizor asi ho budem opravovat kladivou
DarthVader napísal:
Aky odbor studujes? Lebo aj ja chodim na FPV UMB. Odbor GIS
Informa - Anglina(2roc.)... Ale som surovo rozmyslal, ze prestupim na Aplikovanu Informatiku. Ale zas 2 roky zabit. Je to dost blbe, ten bakalar xyba a nie hned rovno magor. Je to na dve veci, anglina nema uz akreditaciu a s informou boh vie ako bude este.
no ja sa trapim na SPSe HALOVA 16 v Bratislave , elektrotechnicka priemyslovka , celkom sa to da flakat a tahat znamky na tie dvojky , jednotky , sem tam trojka
zatial si nestazujem . akurat , 34 karov v triede ,uff . Niekedy si myslim ze to je ustav pre buze**** a nie skola
FPV ZA, odbor Informatika - Anglicky jazyk...4(??)rocnik...BAD CHOICE!!!!
Neodporucam snad nikomu...ak sa samozrejme chcete venovat programovaniu, tak ano...
seth82 napísal:FPV ZA, odbor Informatika - Anglicky jazyk...4(??)rocnik...BAD CHOICE!!!!
Neodporucam snad nikomu...ak sa samozrejme chcete venovat programovaniu, tak ano...
andy007 napísal:Chodim na gymnazium - 3. roc., chcel by som ist na fei alebo ekonomiku, ale ja sa citim taky tupy, ze ani nezmaturujem a to som velmi dobry ziak