Oslabený vzťah s matkou
Oslabený vzťah s matkou
Potrebujem od vás poradiť.Už som fakt asi psychopat hodný na vyšetrenie alebo ja neviem ...
Mám problémy s rodičmi:
1,Vkuse sa hádame
2,Neveria mi (velmi casto klamem.Som sand uz aj chronicky klamar)
3,(Bohužial)Im kradnem peniaze (naposledy pred 2ma mesiacmi aspon to sa mi nejak dari drzat na uzde)
Potrebujem pomoc.Prosím berte tento topic normálne a tí čo nemajú úmysel mi pomôcť tak pls nepíšte
Mám problémy s rodičmi:
1,Vkuse sa hádame
3,(Bohužial)Im kradnem peniaze (naposledy pred 2ma mesiacmi aspon to sa mi nejak dari drzat na uzde)
Potrebujem pomoc.Prosím berte tento topic normálne a tí čo nemajú úmysel mi pomôcť tak pls nepíšte
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mal by si sa kazdopadne najprv zamysliet co ocakavas od zivota a ak osa mienis k nemu stavat . myslim ze rodicov mas len jednych a inych uz nedostanes mal by si si ich zacat viac vazit hadaju sa asi vsetci puberta je tazka nejaku korunku si pozicam aj ja a neveria mi co sa tyka sexu a alkoholu
ale co uz ich to prejde oni maju o teba totiz asi strach nejako to skus preriedit tvoje chovanie a uvidis ze to postupne pretane
a kolko mas rokov???hadky su normalne aj u nas
ale uz si davam pozor..uz ich nevnimam len ako rodicov ale aj ako ludi..predtym ked som bola v puberte tiez to bolo tak..boli to rodicia ktroi mi stale zakazovali...vreckove mi nestacilo..stale im daco vadilo a ta praca???...teda tak som ich vnimala..ale nikdy mi nechceli zle..ale teraz je to ine..hadame sa nevravim..ale je to uz o inom..a chapem ze su to tiez ludia s nazormi..citmi a ze TIEZ RAZ BOLI MLADI...a tie prachy?,zalezi aj od toho kolko im beries...
Re: Oslabený vzťah s matkou
predpokladam ze si v puberte to maju vsetci v puberte take problemyDieg0 napísal:Potrebujem od vás poradiť.Už som fakt asi psychopat hodný na vyšetrenie alebo ja neviem ...
Mám problémy s rodičmi:
1,Vkuse sa hádame
ale proste sa s nimi skus normalne porozpravat skus nevyvolat hadku a ked naahodou bude vznikat z ich strany tak im skus jemne vysvetlit ze ty sa nechces hadat ze proste uz ta to nebavi stale sa s nimi hadat (im na tebe tiez zalezi a pochybujem ze ich bavi hadat sa s tebou)
tie klamstva no to patri vacsinou k zivotu ale zase to netreba prehanat... ale o niektorych veciach v tvojom veku myslim ze kazdy klame
a tie peniaze hmm no to je take divne skus si od nich popytat peniaze ze potrebujes samozrejme musis vystihnut nejaku dobru chvilku
este ma napadlo v kazdom vztahu treba davat aj prijimat ... skus im nejako pomoct napr sam si upraces izbu pojdes vyniest odpadky a pod ... proste nech vidia ze ti na nich zalezi a chces im ulahcit zivot
-
Supertrdlo
Amateur
-
krupica_dnb
Medium Professional
jj, tie isté problémy..... Hádame sa- no otec je strašný typ- on proste vyvoláva hádky, potom ich ďalej rozširuje a nakoniec keď už sú šeci nasratí tak zahrá toho urazeného a ide si akože von zapáliť lebo sme ho nsrali - to si nevšímam... Čistý ignore... Ja zas nestrpím keď sa niekto háda a duplom nie so mnou- keď sa aj začnete doma hádať tak nemusíš hneď odporovať- trošku povoľ, povedz áno mami, dobre, spravím to a to...
Neveria mi- no jasné že v niečom nie, napr. keď prídem domov rozbitý tak chvíľku trvá kým mi začnú veriť, ale to sa dá.... Tak ako napr. si keď nemusím nepýtam peniaze na chlast cigy a zábavu- na to si snažím zarobiť si sám a keď musím, tak im proste zaklamem, že potrebujem na ničo iné a tak, čo už... A peniaze tiež niekedy vymámim od nich trošku nečestne, ale zas sa im snažím čo najviac pomôcť, veľa si platím z vlastných peňazí a tak.... Ale tiež sa musím naučiť poslúchať v takých banalitkách ako napr. mi povie umy riad, ja že "Áno áno hneď" a nakoniec na to zabudnem a potom sú nervy...
Neveria mi- no jasné že v niečom nie, napr. keď prídem domov rozbitý tak chvíľku trvá kým mi začnú veriť, ale to sa dá.... Tak ako napr. si keď nemusím nepýtam peniaze na chlast cigy a zábavu- na to si snažím zarobiť si sám a keď musím, tak im proste zaklamem, že potrebujem na ničo iné a tak, čo už... A peniaze tiež niekedy vymámim od nich trošku nečestne, ale zas sa im snažím čo najviac pomôcť, veľa si platím z vlastných peňazí a tak.... Ale tiež sa musím naučiť poslúchať v takých banalitkách ako napr. mi povie umy riad, ja že "Áno áno hneď" a nakoniec na to zabudnem a potom sú nervy...
-
m3thod-man
Star
-
misokgb
King
Ani ja medzi matkou to nie je Bohvieco... S fotrom je to ok, kedze mam starsieho fotra, napomiene ked treba, ale nejak eXtra prisny nie je a preto sa mi mozno zda, ze je dobry. Matka je moc prisna, zakazuje vela veci, ale mozno to len beriem z tohto pohladu. Prachy im nekradnem ale ked treba, matka mi pozicia (mesacne tak liter az 5k), inak s matkou vacsinou hadame kvoli skole. Som dost pod papucou co sa tyka z matkinej strany, ale uvedomil som si co povedala, ze kym som pod jej strechou budem sa riadit jej pravidlami a Bohuzial je to tak... Takze kym nemam vlastny dom/byt/privat musim byt takto priskrteny, take, ze dohoda abo co, nehrozi z mojej strany... Proste tak to berem. No podla mna ked im kradnes love to je uz horsie. Vies co by som spravil? Ja viem, ze je blbe diskutovat s rodicmi a trapne. Tak by som sa hral na uzavreteho, utiahnuteho do seba, aspon u mna to tak niekedy zabera 
EDiT: napr. pohadali sme sa, ze mi uz nebude robit desiatu do skoly a take... Proste total blbost, tak som jej dal pokoj a nebraval si desiatu a jeden vecer dosla za mnou, ze co si dam zajtra do skoly
EDiT: napr. pohadali sme sa, ze mi uz nebude robit desiatu do skoly a take... Proste total blbost, tak som jej dal pokoj a nebraval si desiatu a jeden vecer dosla za mnou, ze co si dam zajtra do skoly
-
krupica_dnb
Medium Professional
Vidíš? mne tiež robí mama desiatu a vkuse príde foter, že už som dosť starý aby som si žrádlo sám spravil- a mama povie že nech sa nestará, veď ju robí ona preto lebo chce, nie preto lebo musí a foter potom povie niečo v zmysle že všetci ho máme v Pčku a ide preč s nadávkamimisokgb napísal: EDiT: napr. pohadali sme sa, ze mi uz nebude robit desiatu do skoly a take... Proste total blbost, tak som jej dal pokoj a nebraval si desiatu a jeden vecer dosla za mnou, ze co si dam zajtra do skoly
Hadky a klamstvo, to sa da este ako tak prezit, ale brat rodicom peniaze??? 

To je trosku moc. Ked si bol maly a vychovavali Ta, tak do Teba urcite investovali vela penazi, takze toto si urcite nezasluzia... Zamysli sa nad tym... Urcite si vedia spocitat kolko minu penazi a mozno aj vedia, ze im beries. O to viac su mozno z Teba sklamany...
ni ty mas problem s rodicmi ale oni s tebou...
zamysli sa sam nad sebou... vies co robis zle a prestan... si podla mna hnusny rozmaznany fracek a ak sa nezmenis kopnu ta do prdele... ak nie oni tak zivot pretoze oni tu navzdy nebudu...
prevezmi za svoje ciny zodpovednost uz konecne... mas na to dost rokov aby si sa to naucil...
zamysli sa sam nad sebou... vies co robis zle a prestan... si podla mna hnusny rozmaznany fracek a ak sa nezmenis kopnu ta do prdele... ak nie oni tak zivot pretoze oni tu navzdy nebudu...
prevezmi za svoje ciny zodpovednost uz konecne... mas na to dost rokov aby si sa to naucil...
Noo ja som robil take iste hluposti v tvojom veku, tak ti dost rozumiem, proste musis sam s tym prestat, ja som s kradnutim prestal tak ,ze som si zacal sam zarabat ako fut. rozhodca a s rodicmi som sa asi tak prestal hadat ze sa s otcom nerozpravam vobec a s mamou mam vyborny vztah zalozenyx na dovere. Neviem ako to mas s vasimi doma,ale ako pred mnou uz pisal problem nemas ty s rodicmi ale oni s tebou, to jest zacni nieco so sebou robit lebo riesenie je iba v tebe.Dieg0 napísal:Mám 15 rokov.Ale hrozne ma se...e na mojich rodicoch ze sa budu hadat aj ked nemaju pravdu (teda konkretne foter)Na margo $$.Asi sa o tom kradnuti porozpravam s rodicmi.Len enviem ako im to povedat)
-
Grosay
Star
Ako napisal deblasco :
Uz z tvojho prveho prispevku je jasne, ze si na vine TY, tak sa tu darmo budes vypytovat, ako by to kto riesil. Skus si predstavit, ze by si bol v ich situacii a mal takeho "nepodarka", jak si ty... Asi by si nebol rad. Jedina rada - ZMEN SVOJE SPRAVANIE