lol .. mne nejde o obhajobu nicoho, ale ty tu uvedies ze nieco je neobjektivne ale pritom nedolozis ze to nie je pravda ... nebavime sa tu predsa o kvalite clanku ale o tom softe ...k6 napísal:Ale nic... ja len ze WinRK nechali pracovat v celej skale nastaveni a napriklad WinRAR len v jednom mode a to sa este nevie aky pouzivali slovnik, ci boli aktivne Solid, delta.... kompresie a podobne. Ale kaslem uz na to, je mi jasne ze Tebe nejde o objektivitu ale o to aby si obhajil ten ubohy blabol na portale dsl.sk... a dalej z uvedeneho by mohlo plynut ze som nadstandardny fanusik WinRARu takze radsej na dalsiu diskusiu v tejto teme kaslem. Pre ilustraciu sa ale pozri na link co som pridal ja a mozno pochopis, ako priblizne vyzeraju OBJEKTIVNE testy.
aky pakovaci program?
k6 napísal:ok, daj link na WinRK a crack(alebo linky aspon na SS) uvidime, skusim nejake vlastne testy.
a btw na ten link co si pisal sa odkazuje aj v clanku a navyse WinRK je na tej stranke dost vysoko v rebricku (v celkovom hodnoteni vsetkych vlastnosti programu .. v kompresii samotnej je uplne najlepsi)..
tak fakt nechapem o co ti ide .. sere ta ze ta nezobrali ako redaktora na dsl.sk alebo co??
Winrar - prehladny, intuitivny, vela funkcii, dobra kompresia, ale shareware
Winzip - sh*t
PowerArchiver - shareware, ziadny dovod na testovanie, na WinRAR urcite nema
7-zip - velmi dobra kompresia, free, ale malo funkcii (zatial)
IZArc - free, podpora 7-Zip ale bez maskovania, menej prehladny, pomerne malo funkcii
WinUHA - free, velmi dobra kompresia, ale slaba podpora - je malo znamy, moze byt problem pri zozbalovani na druhej strane
ZipGenius - prehladny, intuitivny, pomerne vela funkcii, konfigurovatelne kontextove menu, velmi dobra kompresia - podpora 7-Zip vratane maskovania suborov v zaheslovanom archive, free - odporucam!
Testoval som tie programy davnejsie, pred niekolkymi mesiacmi, takze nieco sa mohlo zmenit, ale aj tak odporucam ZipGenius.
Edit: Tu je este 'par' dovodov preco ZipGenius.
http://www.zipgenius.it/eng/?page_id=24
Winzip - sh*t
PowerArchiver - shareware, ziadny dovod na testovanie, na WinRAR urcite nema
7-zip - velmi dobra kompresia, free, ale malo funkcii (zatial)
IZArc - free, podpora 7-Zip ale bez maskovania, menej prehladny, pomerne malo funkcii
WinUHA - free, velmi dobra kompresia, ale slaba podpora - je malo znamy, moze byt problem pri zozbalovani na druhej strane
ZipGenius - prehladny, intuitivny, pomerne vela funkcii, konfigurovatelne kontextove menu, velmi dobra kompresia - podpora 7-Zip vratane maskovania suborov v zaheslovanom archive, free - odporucam!
Testoval som tie programy davnejsie, pred niekolkymi mesiacmi, takze nieco sa mohlo zmenit, ale aj tak odporucam ZipGenius.
Edit: Tu je este 'par' dovodov preco ZipGenius.
http://www.zipgenius.it/eng/?page_id=24
-
LakSa.H-H.sk
Light Expert
- Kontaktovať používateľa: