toto patri do gramatickeho okienka!!!!!Lord_3D napísal:že gramatika je prvoradá...a uči sa v škole...
/ak je jednodné čislo v prid. menách na konci je Y > zlý chlapec
/ak je množné čislo v prid. menách na konci je I > zlí chlapci
Hadanka
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
vobec tomu nerozumiem..co sa kedy stalo??Smiling... napísal:Taaakze dalsia hadanka: snad ju nikto nedal:)
Do baru pride chlap a pyta si od barmana vodu, barman na neho vytiahne pistol a povie ze on vodu nenalieva, a aby chlapik co najskor odtial vypadol, ten chlapik zrazu povie dakujem a odide. Co sa stalo???:)
heh
-
Kibo
Hardcore addict
napadla ma len taka nelogicka blbost - chlapik mal strasnu stikutku a preto sa potreboval napit, ale ked nanho barman vytasil kver tak sa tak zlakol, ze ho stikutka rovno preslaSmiling... napísal:Taaakze dalsia hadanka: snad ju nikto nedal:)
Do baru pride chlap a pyta si od barmana vodu, barman na neho vytiahne pistol a povie ze on vodu nenalieva, a aby chlapik co najskor odtial vypadol, ten chlapik zrazu povie dakujem a odide. Co sa stalo???:)
heh
-
Smiling...
Light Expert
-
moham3d
Medium Star
no ja by som skor povedal ze mal pistol na vodu a ho ostriekalm ale to je blbostSmiling... napísal:Taaakze dalsia hadanka: snad ju nikto nedal:)
heh
-
pinacolada
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
-
JohnFrusciante
Star
aj ja nieco prihodim.
trpaslici pracuju v jaskyni. su rozdeleny na dve skupiny. prva polovica ma ciapky cervene a druha modre. ako sa zoradia aby prva polovica radu bola s trpaslikmi s cervenymi ciapkami a druha s trpaslikmi s modrymi ciapkami (oooooooooo)? trpaslici nevidia na svoju ciapku. vidia iba na ciapku ostatnych, ale nemozu im povedat o farbe ich ciapky.
trpaslici pracuju v jaskyni. su rozdeleny na dve skupiny. prva polovica ma ciapky cervene a druha modre. ako sa zoradia aby prva polovica radu bola s trpaslikmi s cervenymi ciapkami a druha s trpaslikmi s modrymi ciapkami (oooooooooo)? trpaslici nevidia na svoju ciapku. vidia iba na ciapku ostatnych, ale nemozu im povedat o farbe ich ciapky.
miso2911: 27,50sk ?? 
1) Keď si tu čiapku dával na hlavu, musel vidieť, že akej je farby, nie?
2) koľko trpaslíkov je v jednej skupine? Keď v každej jeden, tak na tom nezáleží, že kto sa kam postaví a predsa su spravne.
JohnFrusciante napísal:aj ja nieco prihodim.
1) Keď si tu čiapku dával na hlavu, musel vidieť, že akej je farby, nie?
2) koľko trpaslíkov je v jednej skupine? Keď v každej jeden, tak na tom nezáleží, že kto sa kam postaví a predsa su spravne.