Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom????
nikdy som im nic nezobral, ked nejake peniaze chcem vzdy sa da dohodnut, nemusim sa ponizovat k takymto ubohostiam a aj keby mi povedali, ze mi nedaju, tak sa radsej zaobidem bez tych par korun ako okradat vlastnych rodicov, to uz je teda riadna ubohost, ale vazne zamyslite sa nad sebou ludia kam to spejeme ked deti okradaju vlastnych rodicov, da sa robit vela blbosti, ale toto uz je fakt ina kategoria, to sa ani blbostou nazvat neda, to uz je proste spinavost
ked som bol maly a potreboval som peniaze samozrejme na hlupost, ktoru by mi rodicia nekupili, tak som povedal, ze si idem kupit nanuk a mama mi vzdy dala dakych 20 korun. Ja som samozrejme poctivo peniaze skryl a postupne som si nasetril na tu moju hlupost (pogy, hokejove karticky). To asi tak vsetko z mojich malych podvodov, inak nikdy som nepocitoval nudzu o peniaze. Co som chcel, som vzdy mal...
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
no jasne poviem otvorene, ked som este ako 13 rocny fajcil tie mallborky 10 ((v tedy stali o dost menej ako teraz)) tak som vzdy zobral tolko drobakov (alebo aj dvacku) kolko mi chybalo...
Ved kazdy sme boli deti ne ?
Teraz si zarabam vlastnyma rukama, s peniazmy viem narabat, a mama mi aj vzdy niaku tu stovecku da. Tiez ked potrebujem napr. na obuv tak mi da peniaze... Tak neni o com ?
Toto neni sprosta tema.. Ved kazdy ako dieta zobral niaku tu dvacku, padesatku... Len sa priznajte !! Hanba by bola keby clovek starsi ako 15 rokov zobral peniaze
Ved kazdy sme boli deti ne ?
Teraz si zarabam vlastnyma rukama, s peniazmy viem narabat, a mama mi aj vzdy niaku tu stovecku da. Tiez ked potrebujem napr. na obuv tak mi da peniaze... Tak neni o com ?
Toto neni sprosta tema.. Ved kazdy ako dieta zobral niaku tu dvacku, padesatku... Len sa priznajte !! Hanba by bola keby clovek starsi ako 15 rokov zobral peniaze
-
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Sparko
-
pishta
Light Professional
Ja ked som mal asi 4 roky alebo kolko som chodil do skolky a kamos kradol rodicom tiez,tak ani neviem preco,lebo tie peniaze som nepotreboval chapete mate 4 roky peniaze mate u <>...A ani neviem preco vtedy som ukradol asi 700sk
nevedel som ani kolko to je penazi a preco som to urobil,potom asi po mesiaci som tie peniaze vratil mame a priznal som sa
dobre si to pametam...ale uz nikdy ked potrebujem peniaze vypytam si mama alebo otec mi da,takze NP