G.T.R. 2
snazi sa o vernu simulaciu...a ide to celkom dobre, dat tam model pneumatik z Live for speed a bol by som uplne spokojnyŠu-Do napísal:no to neni... ale grafiku ma nadhernu urcite...
Ja som za Nordschleifemystique napísal:emik to sa pametam, pekne si ma sundal tam len co je pravda
, chalani, nieje problem, staci povedat cas a robim server, ale podmienka je aspon piati, predbezne mozem dat na stredu o 19:00, pojde sa nejaka znama, najlepsie by bola asi MONZA, popr. SPA, a velmi rad by som skusil Nordschleife tourist - bez omezenia tried...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Prispevky od cloveka pre ktoreho to ma skaredu grafiku a Win98 som premazal, pretoze to nemalo takmer nic spolocne s temou. Ak sa ti napis NFS, tak sem nelez, toto je len pre fansmejkor automobiloveho simulatora a nie pre lamacke arkady typu NFS: Carbon pri ktorych jazdis zatacky v dvestopatdesiatke a pri naraze ledva ohnes naraznik.

-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa:
prepachojko napísal:Prispevky od cloveka pre ktoreho to ma skaredu grafiku a Win98 som premazal, pretoze to nemalo takmer nic spolocne s temou. Ak sa ti napis NFS, tak sem nelez, toto je len pre fansmejkor automobiloveho simulatora a nie pre lamacke arkady typu NFS: Carbon pri ktorych jazdis zatacky v dvestopatdesiatke a pri naraze ledva ohnes naraznik.