EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
boarderpp
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

EMO-emocionalne slabi ludia

Príspevok od používateľa boarderpp »

co hovorite na tychto ludi??? celkovo o EMO
a ci si myslite ze vela ludi je ´´EMO´´ ale len stylovo oblieka sa tak alebo sa im paci ake vlasy maju,lebo vlasy maju podla mna dobre ale celkovo su tak trozku vadny :)
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

no mne je divne, ked sa chalani maluju, co emaci robia. ale inac mi nevadi nic okrem tych co si rezu do ruky....
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

nev iem ako na slovensku ale tuna je z toho riadny trend....dokonca aj kopa metlakov presla na emo..tak im treba:D ale nie...poznam niekolkych emakov ktori su v poho, okrem toho piratskeho ucesu(rozumej 'cezk oko') a toho ze sa spravaju akosik naschval teplosacky(nic proti gayom, ale tito emaci to fakt akoby naschval robia)...no zasa je tu aj nehorazne vela co si pravidelne pustaju zilov, tvaria sa ze im vsetci ublizuju....proste uplne pateticki ludia....zasa ale preferujem emakov ako cavovcov, totiz emaci sa nepustaju do bitiek len preto aby cavovali pred sudruhmi...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Ako celkovo ich nechápem.Vačšina z nich pochádzaju z dobrých rodín, nemajú žiadne realne problémy tak si ich vymýšľajú...Ale neprekážajú mi.Veď oni sa uvedomia tak do pol roka budú znova "normálny".
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

depresie nemavaju len emaci, ono len vacsina tych ludi sa potom k nim priradi. myslim, ze tokio-hotel je emo hudba....
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

JumperAL napísal:depresie nemavaju len emaci, ono len vacsina tych ludi sa potom k nim priradi. myslim, ze tokio-hotel je emo hudba....
jasne ze depresiu nemaju len oni, ma ju vela ludi, ale vela ludi si z toho neroby zivotny styl :arrow: :arrow: :arrow:
boarderpp
Medium Star
Medium Star

presne o to mi slo ze ludia si z toho spravia zachvilu style a uz to nebudu ludia ktory maju depku a podrezuju si zili a malu ju sa a tak. ale len preto ze sa im to paci,neviem ale podla mna to bude dost rozsirene
boarderpp
Medium Star
Medium Star

okonenipica napísal:A vobec, ako EMO vobec vzniklo ? Ako zoskupenie deti v depresii, alebo co ?

Inac sa len divim, ake styli sa tu rozsiruju :D
hej presne dediska ktore boli v depke zacali nosit cierne vlasy potom dlheneskor revali potom si zacali ublizovat az to preslo do stadia kedy si zacinali rozumiet tym ze neznasaju zivot a vznikli z nich pari-homosi :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

okonenipica napísal:Naozaj dufam ze sa to sem nedostane
kamo to tu uz je.poznam kopu ludi co boli v poho chalani/dievcata a teraz hromadny prechod na emo.tvaria sa smutne,rezu si ruky,vsetci im ublizuju uz ked sa ich spytaju ak osa maju :?
tunak je jeden z nich.
QuelThalas jeho nicj na azete.kukajte ten teply profil.mne osobne z toho bolo na grc
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

pouzivame google ze?:) emo je starsie nez si myslite ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_%28music%29
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:kamo to tu uz je.poznam kopu ludi co boli v poho chalani/dievcata a teraz hromadny prechod na emo.tvaria sa smutne,rezu si ruky,vsetci im ublizuju uz ked sa ich spytaju ak osa maju :?
tunak je jeden z nich.
QuelThalas jeho nicj na azete.kukajte ten teply profil.mne osobne z toho bolo na grc
Hmmm tak to sa mam na co tesit... :roll: Ako mne je jedno kto bude na vrchole, reperi, metalisti, rockeri, technaci ((sorry, nevim jak ich mam nazvat:-) ))... vsetko mi to je jedno. Ja si budem stale pri svojom (dokym sa nenajde nieco lepsie, ale asi uz nie, lebo som dost dlho hladal, a nakonec som si vybral ten svoj...), ale ked v buducnosti bude kazde decko stat jak puk, cumet do zeme, a tvarit sa ako keby chystal samovrazdu, tak na to naozaj nemam nervy !! Ako kazdy clovek ma svoje problemy, ja tiez, a je ich dost, ale aspon ked idem von za ludmi tak sa chcem normalne rozpravat a zabavit sa !

sorry ak to co pisem je blbost, ale zatial tuto emo kulturu, ci co to je, vidim takto
boarderpp
Medium Star
Medium Star

tak to je dobry pi..o,decko co nevie o co ide:D a hej je to asi dost stare aale az teraz to prepuklo
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

boarderpp napísal:tak to je dobry pi..o,decko co nevie o co ide:D a hej je to asi dost stare aale az teraz to prepuklo
coze ? to hovoris o mne ? mozes mi to niak vysvetlit ? je to len moj nazor :roll: neboj uz som o nich par veci precital a videl :roll:
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

jamess napísal:pouzivame google ze?:) emo je starsie nez si myslite ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_%28music%29
naco je potom diskusne forum ked si mam vsetko najist na googly?
k teme..ja si mylsim ze sa to rozsiri al ertak ze na dva klany:(skupiny:
ti co "okopiruju" styl vlasov mozno obliekania..kazdopadne si myslim ze niektore ucesy maju fakt dobre
adruha skupina ti coi sa budu na nich hrat ze naozaj im vsetci ublizuju a tak a ze emocionalne slaby a vsetko sa ich dotkne...
boarderpp
Medium Star
Medium Star

okonenipica napísal:coze ? to hovoris o mne ? mozes mi to niak vysvetlit ? je to len moj nazor :roll: neboj uz som o nich par veci precital a videl :roll:
nene ten nick co daval vies pinacolada toho uboziaka EMO
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

teraz som si spomenul ze mam na ICQ holku, ktora sice je tvrdou fanusickou Supercrooo, ale aj sa zaujima a ma rada Emo. Tak pozem s nou o tom pokecat a potom sem dat histori, aby neznali mali aj niake info :)
boarderpp
Medium Star
Medium Star

dobre mozes a si si pozeral ten nick na pokeci?? toho,...
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

no ja sa budem urcite radsej pozerat na smutne tvare emakov ako ked sa musim vzdy piatok v BA na obchodnej vyhybat bande pripitych raperov co podla moznosti zaparaju do vsetkych na okolo a sknci sa to az ked pride policajna razia aby to odviedla rodicom...

a teraz k teme: emo je skradka od emotional hardcore punk, cize povod sa da lahko odvodit

celkovo zhrnute: nijak mi takyto ludia neprekazaju ak ma nejak neotravuju, ked sa chcu tvarit smutne prosim nech sa tvaria, ked sa chcu bozkavat medzi sebou bez ohladu na pohlavie, nech sa paci ved sme vyspela spolocnost, pokial nebudu bozkavat nejaky emo chalani mna je my to tiez uplne ukradnute aj tak to vacsinu po case prestane bavit a prejdu na nieco co bude znova v kurze
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

boarderpp napísal:dobre mozes a si si pozeral ten nick na pokeci?? toho,...
ano... a co k tomu ? nic... moc ma nezaujal.
Napísať odpoveď