Škoda Fabia II

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Škoda Fabia II

Príspevok od používateľa brm »

Určite ste zaregistrovali na nete uvedenie tejto novinky, ktorej budeme mať rátam do 2-3 rokov plné cesty..

Obrázok Obrázok

..tak ako sa Vám páči? :)

U mňa na druhý/tretí pohľad je to take nemastné, neslané.. :) pevne verím, že v skutočnosti bude vyzerať lepšie.. alebo aspoň v inej farebnej kombinácii ako je prezentovaný automobilkou. Podobne to bolo aj s Roomsterom.. v oficiálnej modrej nebol až taký pekný.. ako keď ho stretávam na uliciach v čiernom alebo striebornom prevedení.. :)

A dúfam, že si dajú záležať aj na Combi verzii.. nech je minimálne tak vydarená ako Fabia I.. :) Len škoda, že čo sa týka motorov, veľká zmena nebude.. :( ..asi zase žiadne FSI.. :(

btw.. ak niekto začne s tým, že celé auto je kópia iných áut, tak nech mi ako prvé napíše, že od koho autori Škodovky ukradli tie 4 kolesá! :)
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

kolesa neviem ale pripada mi ako zmenseny peugeot 307 :D
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

zase tie motory :( HTP sa hodi iba tak do mesta, no co pockame si este na cenu a chudobnu vybavu a predstavenie bude kompletne
tu su dalsie verzie, zaujimave je, ze maju bud ciernu, resp bielu strechu
http://auto.sme.sk/c/3004399/Nova-Skoda ... hnuta.html
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mozem povedat na to MOJ nazor :?: :roll:
ak ano tak kolesa pekne !
ale inak OTRAS !!! moc hranate !
jednoducho lol.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mi to pripomina tie male aszijske auta.proste komercny otras.nikdy b y som si take nieco nekupil.ked uz tak stara oktavka.naj auto na svete
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ved oni si nevedia najst poriadnych "designerov" alebo co?
Ved v Skode Roomster je polka dielov z Fabie a tato fabia je polka z roomstera... :o su normalni??
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ta fabia sa mi vobec nepaci, ten predok este ako-tak na roomster pasuje ale na fabiu absolutne nie, je skor na take vyssie a vacsie auta. mohli pouzit trochu kreativity a urobt ten predok iny, nie len odbuchat od roomstera, podla toho vidno ze to je narychlo urobene auto
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

jednoducho zas unifikujú a robia to zas tak aby čo najviac dielov z iných modelov pasovalo- nech majú najväčšie zisky... K tomu pripočítam praázdnu vývavu, nejaké HTPčko, nadsadenú cenu....
čoa viem.. a deisign vobec nereže...
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

vcelku v pohode, co sa tyka designu, tak swift + yaris II a motorizacie vyzeraju dost chudobne. zase to bude ta leniva hompora na cestach :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... no podla mna je to celkom take podarene, nie ako Roomster ... zopar detilov keby vyzeralo viac k svetu, tak je to uplne fajneee .. :-) ... no este uvidime co prpravi interier a co schova predok :-) ...
.. jedine co mi stale vadi je ze preco k****va musi mat naboku predny naraznik hentak neforemne vyriesenu tu licovaciu hranu ? ... ved to vyzera jak keby to auto malo tanga az pod kozy vytiahnute ! :-) ..

... inak mishenko preco si mi slohnul nazor ze je to swiftik s yariskou ? ... a kolesa mi pripominaju passat :-) ... aspon na passate si hentake vybavujem :-D :-D .... inak je pravda ze bocny swiftacky profil sa nosi :-) ...

... idit:// inak ti co tu fuzujete do designu: ... vas nenapadlo ze vytvorenie designu nieco stoji ?? a aj nasledna vyroba tychto dielov ?? ..a VW talci vyrobne naklady co najnizsie .. a preto sa pouzivaju unifikovane diely .. ( a uz dost dlho :-) ) ... FELICIA ... OCTAVIA .. ten isty predok :-) ... napr ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

kolesa su dobre, pekne, ale inac mi to strasne pripomina suzuki swift krizeny s toyotou yaris a corolou (a ako vidim, vobec nie som sam, ti co sa vyznaju to vidia)... moj nazor? pockame si na RSu a joyster. OT: keby vyrabali joyster tak ako vyzera studia, nemam namietku
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Obavam sa, ze Joyster zostane len ako koncept. Ale bodaj by to Skodovke vyslo a dostal sa do seriovej vyroby. Nie som Skoda positive, ale vseobecne mi ta znacka nevadi, aspon sa mozem odlisovat, ked nemam skodovku.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Kibo napísal:OT: keby vyrabali joyster tak ako vyzera studia, nemam namietku
Si píš, že akurát to, čo Ťa na koncepte najviac zaujalo, tak vo final verzii nebude.. viď Roomstera.. alebo ja som bol aj sklamaný z Audi Q7.. koncept sľuboval viac. :oops:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

kobalt napísal:kolesa neviem ale pripada mi ako zmenseny peugeot 307 :D
si troska mimo ale nevadi,odpustene
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

A co ja viem? ... V poslednom case si vsimam, ze vo vseobecnosti koncern VW robi jednotlive modely jednotlivych znaciek na jedno kopyto. Staci pozret na modelove rady SEAT-u, vsetko rovnake. A ako tak pozeram, teraz zas Skoda bude robit vsetko podla Roomstera. Co nemaju fantaziu, ci akeho svateho!? Osobne sa mne Roomster nepaci, takze ak Skoda teraz zacne robit vsetko podla neho, v buducnosti sa priklonim pripadnej kupe noveho auta k inej znacke. :-/
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

vseobecne koncept vzdy slubuje viac... s tym nic nenarobime. pri nom sa dizajneri vyblaznia, ale ak ide do vyroby, musia ho skulturnit, aby to niekto aj kupoval... babka s dedkom predsa nebudu v nedelu chodit do kostala na raketoplane :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Necham sa prekvapit, zatial to nevyzera zle. Ja mam tuto automobilku rad.

Nech uz im VW dovoli spravit nejake SUV. :x
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Necham sa prekvapit, zatial to nevyzera zle. Ja mam tuto automobilku rad.

Nech uz im VW dovoli spravit nejake SUV. :x
ved prve suv alebo skor obojzivelne vozidlo bola S120. nechce sa mi teraz hladat tie videa, ale uz som videl skodulu lietat po poli a bez problemov (aj driftovat), to auto je nezmar :lol:
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

skodule su podla mna kuul. sice zacinaju byt tak trosku na jedno kopyto vsetky, ale mne osobne sa napriklad roomster velmi paci. ked ma velke kolesa, ciernu farbu a pod kapotou najsilnejsiu motorizaciu, tak to ani nie je taka sunka. no a uvidime, co prinesie nova fabia. mozno nakoniec predsa bude vyzerat obstojne...urcite teda lepsie, ako predchadzajuca verzia
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Carver11 napísal:skodule su podla mna kuul. sice zacinaju byt tak trosku na jedno kopyto vsetky, ale mne osobne sa napriklad roomster velmi paci. ked ma velke kolesa, ciernu farbu a pod kapotou najsilnejsiu motorizaciu, tak to ani nie je taka sunka. no a uvidime, co prinesie nova fabia. mozno nakoniec predsa bude vyzerat obstojne...urcite teda lepsie, ako predchadzajuca verzia
preco, ved ta faceliftova verzia uz mala nieco do seba, taka svieza, aj ked ked pod kapotou nic... a eresa... :smt007 mne sa ta faceliftova pacila viac ako toto nove
Napísať odpoveď