mam VGA 600GT uz asi rok a frcala bez problemov ale teras ako dam vysiu kvalitu v nieakej hre co mi sla vzdycky bez problemov tak mi roby pruhy a uz som aj preinstaloval direx nevie mi niekto pomoct
netaktoval si nahodou? nezdvihol si frekvenciu jadra/pameti?
Vacsinou ked zacne grafika robit pruhy tak doziva, je vysoko pretaktovana, alebo sa prehrieva
Daj dole bocnicu a pozri, ci sa na nej toci ventilator, imho ak je to MSI je to bezny jav Pripadne nakopni rivatuner a sleduj teplotu v zatazi. Inak to moze byt slaby zdroj, zapraseny windoze... Ale najskor ta teplota
no neviem ci teplota lebo ja mam Skrinku Thermoteke somprano a tam su 3zakladne ventilatory a to v prea v zadu 9CM a na boku 7cm tak je tam dostatok chladenia a a na VGA sa toci ventilator ani som netaktoval VGA a mam MSI nevie som zufaly som myslel ked taka draha karta tak pofrci
Prave preto som ti radil, ze si nahod RivaTuner, zapni monitoring teploty a nechaj ho bezat na pozadi, z hry sa prepni do RivaTuneru a tam v grafe historii zbadas, kolko mala karta pri zatazi stupnov... Imho vravim, MSI sa dost srali vetracky na tom... 56 v pokoji nie je az tak vela, +30 v zatazi by bolo ok stale... Ale mohlo by to mat takych 45-50 max. Mozno sa fakt ten fan netoci, tak daj dole bocnicu a mrkni na VGA ci sa kruti
kruti sa fen vzdy ja mam priehlaidny kryt aj som ho otvoril a ide no neviem teras my zacal blikat monitor a resetne pc ale ako ho restartuje tak monitor nezpne
56 stupnov na 6600GT je uplne normalna teplota. Nezistis tym ale teplotu pamati. Daj dole bocnicu, pusti hru a chyt sa prstom cipov pamati. Ci hreju moc to urcite poznas
kamarat mi hovoril ze jemu to ties robyilo ale mal inu VGa a to vsetko bola Chyba v zdroji tak teras som vsetko vipojil ide iba Hdd doska a vga a ide tak idem new zdroj Vdaka vsetky co ste sa mi snazily pomoct
don.m napísal:kamarat mi hovoril ze jemu to ties robyilo ale mal inu VGa a to vsetko bola Chyba v zdroji tak teras som vsetko vipojil ide iba Hdd doska a vga a ide tak idem new zdroj Vdaka vsetky co ste sa mi snazily pomoct
no jo mohlo to byt ale zda sa mi ze keby bol zdroj zly ze by grafika iba max nieco papulovala vo wine ze nema dostatocne napajanie a znizila by vykon neviem
mne robilo presne to iste mal som ale ASUS 6600GT. Siel som do obchodu kde som kupil PC povedal co sa robi, tak mi vymenili druhu... Skus aj ty zajst do obchodu a povedat im co sa robi ak je v zaruke PC
Tak je pokazena grafika. Pamate su DDR3, taktovane na GHz, BGA puzdro, vysoka frekvencia = vysoka teplota. Cinove spoje nie su dokonale, vplyvom tepla a vibracii spoje pustia casom, takze je tam studeny spoj. Ak ju mas v zarucnej lehote, tak ju daj reklamovat. Predtym ju este skus v inom PC ci to je chyba karty, alebo tvojho PC. Ak to bude robit aj inde je to jasne...