Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Toxikoman »

pHysIQ - hehe este ze ma poznas coo ? :D

r1k1 - ja som neni tlsty kamo,, este som nikdy nerysoval, tak nemozem byt bez tuku...:) aj by som ti nieco napisal ale dostal by som basu za to...takze ti to napisem cez icq .

holubar - robil som v posilke, peniaze som nedostaval ale sportovu vyzivu miesto vyplaty....robil som tam dost dlho...iba cez weekendy..+ to co som si este kupil bokom.. Celkovo to robi okolo nad 6 tisic urciite...neratam do toho permanentku...lebo som ju neplatil i ked ju teraz platim lebo tam nerobim...urcite chcem usetrit na dopnkoch...ale zas, ked zmaturujem na dalsi rok planujem AS skusit...co ma vyde tiez draho... :(
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

mne to na tento rok vychadza okolo 6500sk so vsetkym :? skoda, ze nezarabam

Holubar: nasiel som ten log

Kód: Vybrať všetko

http://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=11672&highlight=gvt
a som na tom celkom rovnako ( i ked ten log je z juna... takze uz si na tom urcite lepsie :) ) a chcel by som sa spytat kolko si mal vtedy rokov alebo este mas...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

pepan90 napísal:mne to na tento rok vychadza okolo 6500sk so vsetkym :? skoda, ze nezarabam

Holubar: nasiel som ten log

Kód: Vybrať všetko

http://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=11672&highlight=gvt
a som na tom celkom rovnako ( i ked ten log je z juna... takze uz si na tom urcite lepsie :) ) a chcel by som sa spytat kolko si mal vtedy rokov alebo este mas...
hmm, ked si tak pozeram tie miery, tak som o nieco malo oproti junu podrastol

Hrudnik som si nameral naposledy 112,ruku nieco cez 38,predlaktia 31,pas mi beha 79-81,(rano-vecer),stehna tahaju na 64, rit nastastie ostala.Pritom hmotnost mi nesla moc hore, mam okolo 80-81. ale hlavne som zosilnel, comu sa tesim, dnes som potiahol zo zeme v troch seriach po tri op. 130kg,bench mi trochu stagnuje pri 85ke, do drepov sa pustim asi az vo februari.
A vek? V maji som oslavil 21.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

ja mam ze
biceps:34cm
stehno:58cm
lytko:36cm
pas:87cm :P
predlaktie:29cm
vaha:cca 77kg
vyska:cca 187cm
a ostatne som nemeral... a tiez som zacal s GVT, len som ho trosku upravil, pretoze hrazdu nedam a mrtve tahy hmm tu zas neviem techniku... ja som na tom zas so silou nie moc dobre... drep max okolo 70kg a bench to iste... a v maji som ja oslavil 16 :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to je pohoda, chce to spravit ten pas a bude to good, ale na 16 fajn, ja som zacal az v 18tich, to som bol ako triesocka, skoda, ze som sa vtedy neodmeral, ale na gympli ma este volali Kosto :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no ja som sa meral naposledy v septembri tak mozno potom sem hodim casom aktualnejsie.. ale po 3 mesiacoch intenzivnejsieho cvicenia necakam zazraky...idem sice tzv.objemovku(trening by jd.c) ale aj tak..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:no ja som sa meral naposledy v septembri tak mozno potom sem hodim casom aktualnejsie.. ale po 3 mesiacoch intenzivnejsieho cvicenia necakam zazraky...idem sice tzv.objemovku(trening by jd.c) ale aj tak..
treningy od jdc vedia priniest zazraky :)
Maki
Darca
Darca

hm - to nepochybujem,zatial som spokojny velmi ale to brucho nie a nie sa k nemu pripriet :(
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

[quote="Holubar"][/quote] to ano, ale niekto tu napisal "Bol som 74 kilovy a dost slaby ked som zacinal"

teda si ako ja :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aldeberan napísal:to ano, ale niekto tu napisal "Bol som 74 kilovy a dost slaby ked som zacinal"

teda si ako ja :)
ked som zacinal s GVT...to bolo v juni tohto roku a to som mal za sebou uz asi 2 a pol roka cvicenia, cize nieco som uz odmakane mal
DigiT
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DigiT »

Ahojte, kupil som si stacionarny bicykel a stroj na posilovanie hrudnika (kim gym)... Chcel by som sa spytat ako by som mal zacat cvicit, lebo prave zacinam. Nejaka rozcvicka, cviky a ako by som sa mal stravovat. Dakujem za rady...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

DigiT napísal:Ahojte, kupil som si stacionarny bicykel a stroj na posilovanie hrudnika (kim gym)... Chcel by som sa spytat ako by som mal zacat cvicit, lebo prave zacinam. Nejaka rozcvicka, cviky a ako by som sa mal stravovat. Dakujem za rady...
Odporucil by som ti celu temu precitat od zaciatku. Neber to ako nejaku neochotu ti pomoct ale tu toho uz bolo okolo toho dost vela napisane tak si myslim ze je zbytocne to pisat znova.
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

Holubar napísal:treningy od jdc vedia priniest zazraky :)
co je to zac ten jdc ? pre aku pokrocilost je vhodny? stacilo by mi aspon coho to je skratka nech si to najdem na nete :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

4JOKE napísal:co je to zac ten jdc ? pre aku pokrocilost je vhodny? stacilo by mi aspon coho to je skratka nech si to najdem na nete :)
jonathan.davis.com :) jeden z uzivatelov na fore
Maki
Darca
Darca

hehe - celosvetovo znama metoda treningu JDC.. je dokonca ucinnejsia ako GVT a pritom menej namahava... no dost bolo srandy, jonathan je uzivatel ako pise holubar.. btw: ano, jeho treningy prinasaju take male zazraky - ked som rok dozadu cvicil len tak bez nejakych usmerneni tak som za 8 mesiacov zvysil na benchi maximalku asi o 8kg, pritom ked som prestal tak som zasa trochu spadol... teraz ako cvicim co mi jd.c poradil tak za 2 a pol mesiaca isla hore o 13kg(viem,ze to nieje vela, ale ja som spokojny,lebo som konecne zdvihol viac ako sam vazim)
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

kde najdem viac o tom treningu JDC?
Maki
Darca
Darca

ziadny trening JDC neexistuje... robil som si srandu - precitaj pozorne poslednych par prispevkov..
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

tak od nového roka tu máte nového badybuildingbera :D . po troch rokoch sa k svičeniu vraciam...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Te-wei aj ja by som chel zacat cvicit ale potrebujem si najst partnera ktory by ma potiahol v cviceni a nutil vobec chodit do fitka. Lebo mne samemu sa tam chodit velmi nechce.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

To by sa aj mne hodil, ale ak nebude, tak čo už... mať sparing partnera a dobrého sparing partnera je skvelá vec.
Napísať odpoveď