Zeny za volantom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zeny za volantom

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes som zazil taku zaujimavu prihodu, aj ked pre niekoho nebola zaujimava... Bol som dohodnuty s kamaratom, ze pojdeme pokecat niekde na kavu. Najskor som ho cakal, ale dosiel mu benzin a tak kolega prisiel a dal mu benzin, pretoze ostal stat na ceste. Tak som si myslel, ze co uz, tych 15min prezijem... O chvilu vola, ze uz ide a aby som ho pockal pri ceste. Cakam, cakam a jeho nikde. Volam mu spat a spusti na mna, ze nabural auto kusok od miesta kde sme som ho mal pockat, ze mam dobehnut. Tak som prisiel, auto celkom ok, ze skoda za 60 tisic, ale on a aj druhy vodic v pohode. Hned po nehode vodic, ktory do neho nabural asi 10-15m od auta vystrazny trojuholnik, obaja nechali zapnute svetla + blinkre, aby bolo vidiet, ze tam stoja. Co cert nechcel, nejaka mlada baba dostala do ruky auto a v centre mesta, kde je predpisana 40tka, kde stoja autobusy, kde chodia deti cez cestu zo skoly, kde bola vozovka poprasena snehom nevnimala okolie a skoro doslo k dalsej nehode. Sliepocka ledva dobrzdila, aby sa vyhla autu, ktore slo vedla nej, v tom stihla zvalcovat trojuhlonik, ktory sa rozlamal ako zapalky a v klude odisla, ako by sa nic nestalo. Potom dal kamarat svoj trohujolnik na cestu, ale aj ten niekto presiel.

Mate aj vy podobnu skusenost s autohavariou, ci uz boli na vine ludia alebo aj zeny? :)
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eagle60 »

Nieje to nehoda, ale mal som vtedy srdce v gatiach.Kedysi davnejsie, ked moji fotrovci mali este legendu favorita na LPG, testovala mama svoj vodicak, vsetko islo dobre, az na to, ze rucicka tachometra nepresiahla 40km/hm a stala sa taka smolna situacia, ze na rovinke pred zelezincnym prechodom prepla na LPG, len co sa stalo, shasol motor prave na prechode zeleznicou a blikali svetla na vlak, brat nevedel co sa deje, ja uz som bol pripraveny na smrt :D vsetci sme vystupili nakoniec rychlo z auta a odtlacili sme ho dako, potom sa asi mama celu hodinu klepala.....vlak jasneze nesiel...nechapem preco, asi preto, lebo dedina...ale pointa je ta,ze niezeby zeny nevedeli s autom, ale ony chaosia a moc, a tym vyprovokuju vsetko okolo seba, nato,ze maju v hlave core2...malo ho vyuzivaju
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Eagle60 napísal:nato,ze maju v hlave core2...malo ho vyuzivaju
Toto tvrdi kazdy, ale ja nepoznam zenu/dievca ktora by vedela ucinne robit viac veci naraz. (maximalne tak lakovanie nechtov a volanie na skype :D )
K zenam za volantom: vacsinou je to chaos, stres, panika. Nevnimaju priestor okolo seba, bezne sa stava, ze len tak menia pruhy ocividne bez pouzitia zrkadiel, ked ja ledva dobrzdim a ona si ide spokojne dalej. Alebo ako mi brat hovoril, ze isiel cez jednu dedinu (je to taky dlhsi usek so 40kami) no a zena pred nim sa drzala stredovej ciary a vobec ju neopustala(cesta je uzsia, neslo ju predbehnut), navyse cely cas drzala 40ku aj ked uz ziadna nebola. Cize sa vytvorila mensia kolona :)
Zhodli sme sa, ze by sa auta mali znacit aj podla toho, ci ich riadi muz alebo zena aby sa clovek skor pripravil na nepredvidane zenske konanie.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

opatrne chlapci.... zacina to tu zavanat kadecim.....:?
ja osobne tiez obcas sadnem za volant, i ked nemam este vela najazdeneho. v premavke sa snazim jazdit podla pravidiel, opatrne a najma s otvorenymi ocami. :) no chce to len cvik a trpezlivost. nie je sranda jazdit v centre BA a jasne, ze niektore ukony mi mozno trvaju trochu dlhsie.... myslim, ze kazdy raz zacinal, no akonahle sa z neho stal ostrielany vodic, tak zrazu akoby na svoje zaciatky pozabudol a tolerancia k menej skusenym vodicom je v momente prec.
No a zeny za volantom - to je u muzov velmi oblubena tema, bez ohladu na to, aka skusena vodicka to je.... ale urcite by som vsetky zeny nehadzala do jedneho kosa. na druhej strane - je tolko veci, v ktorych su zeny lepsie - sikovnejsie ako muzi, no to neznamena, ze teraz z toho musime robit vedu. a okrem toho priznajte si, ze by vas zivot bez nas nebol taky pekny :lol:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

no ano s babami hlavne zaciatocnickami je to vseliak,ale poznam ich plno takych ze keby si ju poslal napr.pracovne 1000km niekam autom tak v pohode sa s tym nesere a ide, horsie keby mal sofer vyzrate,to su uplne masakre a opitemu vodicovi sa casto vobec nic nestane
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja vam poviem len jedno, robil som v autopozicovni a tie fotky co by som vam poukazoval... plakali by ste od rehotu. jasne, aj chlapi nam naburali auto, ale tie rekordne buracky bohuzial sposobili zeny... fabia o strom skokom z otocky s piatimi ludmi vnutri - totalka... fabia na spiatocke s plnym do lampy - totalka (ta fabia mala najazdene asi 1300km :cry: )... dobanec po kamienku na celnom skle superbecka (velky asi ako grapefruit :lol: )... mohol by som pokracovat... :hehe: dievcata, nic v zlom, ale muzi si robia srandu preto, lebo maju oci a vidia co stvarate (jasne cest vynimkam, kamosky co mam maju dobre skily, aj mamina, atd)
staci si dat na bleskovkach alebo hocikde vyhladavat vodicka a take spravy co ponachadzate... aj mlady chalani robia blbosti, ale z frajeriny, baby zo stresu a z paniky a v tri krat vacsom mnozstve, bez srandy
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

zeny sa robia ze akoze vedia viac veci naraz,ale nikdy ich nerobia poriadne ked je ich viac ako dve.a zena za volantom...iste ze su vynimky ale nevedia soferovat.
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Chlapi, tak zo ženami za volantom mám skúseností až-až :lol:
Je tomu asi 5-6 dni: Stojím si na križovatke v kolóne, a len tak som pozrel do späťáku. Za mnou vo fabii sedela ženská, celkom milo vyzerala, sedela za volantom. Ale ona robila všetko, len nie šoférovala. Keď zastala, vybrala zrkadielko, upravila si make-up, potom vybrala bagetu, odkúsla z nej, hneď na to zozadu vytiahla nejakú colu, napila sa, zatiaľ kolóna postúpila, ja tiež, len ona ostala na mieste. Chlapi za ňou začali vytrubovať, posunula sa, a história sa opakovala :lol: Dopila colu, zasa zrkadielko, to už neviem čo si upravovala a nakoniec jej zazvonil mobil takže rozprávala a strašne sa rehotala. Kolóna sa zasa posunula, lenže naša slečna zasa ostala stáť :lol: A tak to šlo dookola až som asi na 5 krát cez križovatku prešiel. No ale celkom ma pobavila a v škole som mal celý deň dobrú náladu :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no nic, ja vam sem tie foto dam, ved nech je sranda :lol:
toto je ta kobra 11

Obrázok
Obrázok
Obrázok
v tomto mala baba co sedela vpravo vzadu pekelne stastie, lebo ako tresli o ten strom, tak strecha jej plesla po hlave, nic sa jej nestalo, len mala hrcu na hlave a bolela ju, nikomu sa nic nestalo

a toto je ta spiatocka, bolo to po hokeji, vyhrali sme, mali slovensku vlajku cez zadne okno, niekam isli, prebehla odbocku, tak ze zacuva, ale cuvaal plny plyn, vybehla na zvodidla a skocila an tej spiatocke do lampy, cize tiez taka mala kobra 11

Obrázok
Obrázok

:lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Kibo> Šikovnica :lol: , ale ženám nesmieme zasa krivdiť. Aj nám chlapom sa stane prúser :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tak presne toto sa mi stalo, osobne. Ludia, kt. su z NZ budu vediet, kde je to. (pri madarskej zakl. skole, ako je futbalovy stadion, ta divna zakruta). No, kupili sme nove auto a brata som aj s byvalou frajerkou isiel zobrat na trening do Nitry. Prsalo. Nejaky magor na starej 120ine si to drbal, nezvladol riadenie, zacal brzdit, ale uz nemal sancu na mokrom povrchu a napalil to do mna z boku. Samozrejme, auto takmer nepojazdne, lebo ma trafil medzi zadnymi dverami a zadnym kolesom, pri rychlosti asi 70km/h. Tak teda prisla policia atd., postavil som trojuholnik, riesilo sa to. A zrazu prisiel taky senilny dedko na Fabii, presiel trojuholnik, akoby sa nic nestalo a pokracoval dalej. Ani sa nezastavil, netrapilo ho, ze tam bola policia, proste nic. Vsetci sme tak ostali pozerat, ze co sa deje, ale chlapik nic, pokracoval smelo. Potom ten, co sa smial na tom, ze mi rozbil auto to este zaklincoval slovami:

"A predstavte si tu skodu, keby tam bol vas trojuholnik."

V tej chvili ho brat skoro roztrhal, keby ho nedrzim. :) Proste chlapik mi rozbije auto, spravi skodu za viac, ako 100.000 SK a este toto zahlasi..
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

bola zima, u starkej na dedine, na ceste par centimetrov ujazdeneho snehu, klzisko ako vymalovane
a frajer z dediny, vysiel z domu, presiel asi 200 metrov a napalil to celne v zakrute do oca, a ked vystupil, zahlasil ze on nevedel ze sa smyka, vyfackat by ho bolo malo
o rok nato, napalil v dedine pre zmenu do jedneho domu :)

dalsia vec, v martine postavili po dlhych utrapach kruhovy objazd, ten by mal byt bezpecnejsi ako klasicka krizovatka, zial sa mi tam uz par krat stalo, ze znacka daj prednost v jazde, vela vodicom nic nehovori, a rozhodnu sa vojst prave vtedy ked uz po objazde ide auto, uz sa mi to par krat stalo a nie je to nic prijemne
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

No, nam sa stalo, ze brat bol v hypermarkete, isiel po ceste a nejaky nadrzanec mu trepol do auta, tak sa to riesili cez policiu (prva skoda).
Par dni ked bolo auto opravene, uz otcovou vinou rozbite auto zas (25k, je po vianociach :( ) oco pri odjazde z obchodneho "domu" Lidl-u si nevsimol znacku, pekne zo zadu ju nabral takze auto nemame zas :)
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

ja mam vodicak len 3 tyzdne takze este bohvieaky jazdec nie som. a zatial som mal skor z arogantnostou muzskych vodicov, ako ze by daka zena spravila lapsus na ceste.
stal sa mi len jeden este v autoskole, isli sme po pomalej komunikacii v centre a zrazu uplne pomaly vyslo z vedlajsej slepej ulice auto, pokojne sa hybalo dalej, a keby som nebol zabrzdil asi narazime(alebo by bol zbrzdil instruktor ze:D).auto preslo pekne cez cestu a zaparkovalo na druhej strane chodnika.
trochu som nepochopil ten manever ale udivila ma ta pomalost:D
(nechcem byt ustipacny bola to blondina)
kazdopadne myslim ze jeden z faktorov, preco zeny niekedy jazdia menej dynamicky je aj ten, ze v rodine ak je jedno auto casto za volantom sedi muz. teda ak si zena sadne volant zriedkavejsie asi je aj viac opatrna.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

zena za volantom=auto bez vodica

cest vynimkam

zeny hlavne co sa parkovania tyka
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

podľa mňa su 3 typy vodičiek a vodičov...
  • 1, tie čo vedia celkom slušne jazdiť (aj také su :D )
  • 2, tie ktoré su také stresované že až spravia totlné blbu chybu a niekde to prásku, ale nedaju prednosť a sposobia nehodu
  • 3, tie ktoré si len myslia ze vedia jazdiť, su prehnane sebavedomé a tiež spôsobia nehodu...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Lord_3D napísal:podľa mňa su 3 typy vodičiek:
  • 1, tie čo vedia celkom slušne jazdiť (aj také su :D )
  • 2, tie ktoré su také stresované že až spravia totlné blbu chybu a niekde to prásku, ale nedaju prednosť a sposobia nehodu
  • 3, tie ktoré si len myslia ze vedia jazdiť, su prehnane sebavedomé a tiež spôsobia nehodu...

si myslis,ze toto neplati na kazdeho? :wink:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

canopus napísal:si myslis,ze toto neplati na kazdeho? :wink:
aj na chlapov...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa: