VMWare Workstation

Informácie o software, ankety...
SOLlD
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

VMWare Workstation

Príspevok od používateľa SOLlD »

mam verziu 5.5.1 a po nainstalovani Linuxu na fyzicky disk mi ho potom nespusti...napise Error loading OS......neviete co by s tym mohlo byt?
A ked si vytvorim virtualny disk tak pri instalaci mi ho ani nenajde.....co tam treba ete ponastavovat aby to slapalo tak ako ma? Vopred thx.
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

este som sa s tym nestretol.

skus preinstalovat WMWare a pri vytvarani noveho OS (teda virtualneho) vyberaj vlastne nastavenia - nezabudaj pre linux a ine unix based systemy pouzit ext2, pripadne ponechat instalator OS naformatovat virtualny disk.
SOLlD
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SOLlD »

No ja som mal naformatovany disk na ext3....tak to skusim teda na tu ext2....a vsetko som vyberal vlastne...no uvidime...mozno to pomoze

A btw ten virtualny disk ked ho spravim mi instalator ani nenajde.
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

ja len by som sa chcel spytat, aky je rozdiel medzi ext2 a ext3, alebo to je jedno? :?
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

SOLlD napísal:No ja som mal naformatovany disk na ext3....tak to skusim teda na tu ext2....a vsetko som vyberal vlastne...no uvidime...mozno to pomoze

A btw ten virtualny disk ked ho spravim mi instalator ani nenajde.
skusal sim pod vmware inslovat aj iny OS ako len Linux? Skusal si Windows? Mas spravne nastaveny a priradeny virtualny image do linux projektu vo vmware?? Pohraj sa s tym, mne to slapalo vzdy ako po masle....

trion napísal:ja len by som sa chcel spytat, aky je rozdiel medzi ext2 a ext3, alebo to je jedno? :?
googlom najdes detaily
Napísať odpoveď