Rad by som si kupil konecne uz nejake poriadne sluchatka a volba padla na znacku Sennheiser. Zda sa mi byt dost v poho.
Iba by osm potreboval poradit aky model by ste mi odporucili ku I-Pod nano.
Do 1500 Sk
Dik za tipy
Sennheiser su luxusne vpohode ale co tak skusit KOSSy.
Porta Pro su na trhu bezkonkurencne uz len koli dozivotnej zaruke (ktoru som uz niekolko krat vyuzil a bez kecov opravili) a to nehovorim o zvuku atd (Frekvenčny rozsah: 15–25.000 Hz)...
Ak by islo o velke uzavrete asi by som volil Sennheeisery ale ak ide o nosenie vonku tak to je jednoznacne KOSS (aj ked ta u nas vyjdu kusok viacej no vo Svedsku sa mi ich podarilo kupit pod liter )
dair napísal:Sennheiser su luxusne vpohode ale co tak skusit KOSSy.
Porta Pro su na trhu bezkonkurencne uz len koli dozivotnej zaruke (ktoru som uz niekolko krat vyuzil a bez kecov opravili) a to nehovorim o zvuku atd (Frekvenčny rozsah: 15–25.000 Hz)...
Ak by islo o velke uzavrete asi by som volil Sennheeisery ale ak ide o nosenie vonku tak to je jednoznacne KOSS (aj ked ta u nas vyjdu kusok viacej no vo Svedsku sa mi ich podarilo kupit pod liter )
Hej..KOSS osm uz vyskusal. Mal osm SPARKPLUG a SPORTA PRO. Maximalna spokojnost samozrejme, ale na Spark-och odisiel kablik a kupoval osm v zahranici. Sporta detto
Uvazoval osm prave nad tymito
ale odradila ma spodna hodnota rozsahu-25Hz.
No zaujali ma tieto a rovnako aj tieto KOSSy
u kossov nezalezi kde si ich kupil ak narazas na reklamaciu....
Zaruka je dozivotna a vsade na svete.
Btw tie druhe Kossy co nad nimi rozmyslas tak ich ma kamarat lebo boli velmi lacne (Svedsko) a sa mu pokazili. Pri reklamacii u nas doma mu poslali uplne nove (este zabalene). Btw co sa tyka kvality nie su nic moc. Sportam alebo Portam Pro sa nevyrovnaju.
Ak chces lacnejsie kup si potom Sporty Pro. Parametrovo su Portam rovnake, len dizajn je iny a kupis ich o skoro liter lacnejsie ako Porty...
AK RIESIS TEDA KVALITU...
...nie su vobec zle, je to v tvojej cenovej hladine okolo tych 1500...ja osobne mam sice Kossy Porty Pro, ale dal by som si povedat aj na tieto, su jednoznacne kvalitne, znacka ma uspesnu historiu...
Tie K 27i vyzeraju byt super
Skoda ze ich na slovenskom i-trhu nezozenem
Teraz sa chystam do Francuzka sa 2 tyzdne, tak sa mozno aj tam po dacom poobzeram