Ja mam na mysli novodobe. Ako napr. taky Touareg.Kibo napísal:preco, ved ta faceliftova verzia uz mala nieco do seba, taka svieza, aj ked ked pod kapotou nic... a eresa...mne sa ta faceliftova pacila viac ako toto nove
Škoda Fabia II
Mne sa celkom paci. Navyse ked ste si mohli vsimnut tak Skoda je domaci vyrobca a preto su ich auta aj ovela lacnejsie a to bude len dalsi pokracovatel a preto zeby ich kazdy kupoval tak do toho "nevrazia" tolko vela a potom aj auto bude ovela lacnejsie, hned sa toho chytia leasingove spolocnosti a o masovy predaj je postarane.
Jo a ten roomster mi pripada ako pickup...
Jo a ten roomster mi pripada ako pickup...
Podla mna dost slabe.. Na prvy pohlad sa ponasa na roomster. Zadok je celkom pekny, niektore crty mi pripominaju nove renault megan. Strecha, stlpiky a celne sklo - typicky mini cooper (vsimnite si ten prechod). Samotny face je dost nevyrazny. Z predoslej fabie sme boli zvyknuty na masivnejsie podbehy, celkovo hranatejsi tvar. Trocha sa to ponasa na talianov, hlavne svetlami. Podla mojho nazoru prilis odbehli od povodneho designu fabie. Naopak 2. generácia octavie (3. ak pocitame aj toho veterana
) sa velmi vydarila. Myslim, ze prilis odbiehaju od typickych crt skodoviek (pocnuc "jednotkovou" oktaviou a lift-face feliciou) na ktore si vela ludi uz zvyklo.
- A tie kolesa.. hmm tazko identifikovat.. snad stvorkovy golf prip. BMW nejake...
neviem 
- A tie kolesa.. hmm tazko identifikovat.. snad stvorkovy golf prip. BMW nejake...
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Vyzerá to, že ako doteraz.. to je asi najslabšia stránka Fábie.. no čo už.. ale ľudia ju kupujú jaq divý aj tak..kinjeril napísal:Inak ake motorizacie tam chu davat? Tie iste ako doteraz?
Benzin:
1,2 l 44 kW (60 k) HTP (3 valve)
1,2 l 51 kW (70 k) HTP (3 valve)
1,4 l 16V 63 kW (86 k)
1,6 l 16V 77 kW (105 k)
Diesel:
1,4 l TDI 51 kW (70k) (3 valce)
1,4 l TDI 59 kW (80 k) (3 valce)
1,9 l TDI 77 kW (105 k) (možnosť pridania filtra pevných častíc)
-
Lord PROXI
King