suhlasnordkapp_pb napísal:... nesmej sa siestacky by fakt mali byt este len pri pieskovisku, aby na ne bolo vidno z okna .... okej sebakriticky prehlasujem ze som nebol anjel,ale rozhodne som nechodil do krciem a uz vobec som nebol HOCIKDE do dvanastej , ked tak ,jedine s rodicmi...
ako sa jej prihovorim ?
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Tomuto hovorím, človek s absolútne jednoduchým myslením10ucen napísal:ja mam nazori na zivot. .ale ta ktoru lubim a chcem ju sa na mna je*e a mna to uz nebavi sa jej vtierat .. som si povedal ze ju je*em a mam ju uz ulpne v pi*i ..
Bratu, keď sa k veciam v živote chceš staviať takto, nikam to nepovedie.
Namiesto toho aby si jej a aj sám sebe dokázal že stojíš za to, radšej na ňu serieš. Takto to nejde.
Na druhej strane. Netrep sa tam kde ťa nechcú.
-
Te-wei
Medium Professional
Ale ono je občas to "ja to je*em" fakt aj najspravnejšie riešenie...eritrocit napísal:Tomuto hovorím, človek s absolútne jednoduchým myslením![]()
Bratu, keď sa k veciam v živote chceš staviať takto, nikam to nepovedie.
Namiesto toho aby si jej a aj sám sebe dokázal že stojíš za to, radšej na ňu serieš. Takto to nejde.
Na druhej strane. Netrep sa tam kde ťa nechcú.
Veď to si práve najčastejšie pri tom pivku, či poldeci poviem.krupica_dnb napísal:jj, trošku prestať rozmýšľať o niektorých veciach fkuse, ale dať si pauzu, vkľude triezvo s anad tým zamyslieť....
Keď taxa opi, dôvod budeš mať ajtak
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
erytrocyt
VIP
Jin153: Na celú túto stránku ako aj na človeka ktorý ju vedie mám svoj názor. Tie jeho testy, bozkávania cudzích dievčat a pod. Ako sry, ale niektoré články sú doslova choré. Strašne sa v nich schováva za: veď nech je sranda, ale pravda je niekde úplne inde. Jedno čo dokáže je to že článok vie podať vtipne a tak, že ľudia mu to zožerú.
Zasa nie všetky jeho rady sú zlé.
-
jin
VIP
Osobne ho nepouzivam. V styku s dievcatom sa spolieham na spontalnost...ale ne siestacku by to mohlo zabrateritrocit napísal:Jin153: Na celú túto stránku ako aj na človeka ktorý ju vedie mám svoj názor. Tie jeho testy, bozkávania cudzích dievčat a pod. Ako sry, ale niektoré články sú doslova choré. Strašne sa v nich schováva za: veď nech je sranda, ale pravda je niekde úplne inde. Jedno čo dokáže je to že článok vie podať vtipne a tak, že ľudia mu to zožerú.
-
Blackmoon69
Light Expert
Chlape ja ta istym sposobom chapem , ale aj nie . chapem ze sa ti paci 12tka
aj mne
( to ze vysedava do 12tej v krcme je podla mna kravina a ak by to bola pravda , tak sa nanu vyser ) . A nechapem tu vec ze co ti prekazaza v ceste ? Do skoly spolu chodite , a hlavne poznas jej sestru . LEN NESPRAV tu chybu a neprihovaraj sa jej v skole pred spoluziackami lebo si odpisany (osobna skusenost) . Radsej si ju pockaj po skole alebo niekde vonku , alebo chod na navstevu k byvalej
. Ale hlavne nieco rob . A este nieco , nepytaj si hned od nej cislo ( zase osobna skusenost
) . A o com budete kecat s tym sa netrap . Neviem ako zo siestackami ale so siedmackami sa da celkom v pohode pokecat ( zamozrejme ze nezacni kecat o teorie relativity , alebo o zakone zachovania hmotnosti - chcem tym povedat , nemoze mat pocit ze je o moc hlupejsia nez ty
a dalej jej neprizvukuj ze je mladsia a tak . Hlavne snaz a byt vtipny , ( tak ale nie ze jej zacnes vypravat vtipy o pedofiloch
) . Najtahzsie je prihovorit sa a zoznamit sa
pocuaj toto su otazky vela chalanov...ale naco tu treba otazky... vies je to trosku zvlastne ze cches siestacku ale sak nieje na tom nic zle ale ona je este len " male stvorenie" a ty si uz v stadiu dospievania tak sskus si rozmysliet ci to pacenie treba zmenit na chodenie.. skuste byt len super kamosi a nic viac.. a ty isto najdes seberovnu babu a budes hned vediet ze pri tom akojej povedat co k nej citis nebdues potrebovat rady od inych ludi ale len srdce...lebo len srdce ti povie co naozaj citis ak jej to nebudes schopny povedat tak to je bud tym ze ju nelubis alebo ze citis len take kamaratske lubim ta... skus nad tym este porozmyslat... ale skus sa riadit srdcom a nie inimi
-
alcatraz16
Medium Expert
-
johnny171
Star
Re: ako sa jej prihovorim ?
no podla toho kde byvas...ak v tom istom meste byvas a vies ze tam budes chodit aj na strednu.., tak sa Ti oplati, ak nie tak nie...10ucen napísal:Mám jeden problémik.Jedna baba z našej školy sa mi páči.Ja som deviatak a ona je šiestačka .. O to nejde .. ja sa jej páčim už dosť dlho .. a teraz ju chcem.. Ale ako jej to povedať ???? Vôbec sa spolu nerozprávame.. Strašne by som s ňou chcel chodiť ale neviem ako ju niekde pozvat alebo niečo také .. Aby som to rozhýbal ..diky
takze riesenie..? skus to cez znamosti, aby Ta zoznamili, alebo skus si zohnat jej cislo, napisat jej nejaku nice sms, povedz jej ze sa chces s nou stretnut pokecat 2 na 3... a tak... moznosti je vela...
mal si pripravenu rec ??? to nerob nikdy, lebo budes babu stale svojimi recami a otazkami aby hovorila to co chces pocut a jej sa to moze zdat sproste alebo trapne alebo co ja viem co. Proste to musi ist uvolnene, ja si tiez niekedy pripravim fajny .... nieze odj*b, ale taku nejaku vec na rozosmiatie, ale nikdy nepripravuj rec, lebo sa ti naraz nahodou prethne nit a bla bla bla.....a hlavne sa neboj, za skusku nic nedas, a ak sa strapnis tak kasli na to, ja poznam milion chalanov ktory balia baby a tie ich obfajcievaju az to nieje pekne. Raz kamarat stopnul jednu nadstavbarku u nas : Cau neskocime niekde na kavu poobede ?? a ona sa len nanho udivene pozrela : NIE a odisla prkvapena a MF fungujeme dalej, najhorsie je, ked si myslis ze ju nidke nedostanes, a pritom je to jednoduche. Ak sa bojis ze sa strapnis tak chod za nou a zacni normalne kamaratsky a potom sleduj jej reakcie a uvidis ci ma alebo nema zaujem..... HAWK
-
braino.swk
Light Professional
fiii tak tomu hovorim clovek s ujasnenym nazorom na zivot...10ucen napísal:ja mam nazori na zivot. .ale ta ktoru lubim a chcem ju sa na mna je*e a mna to uz nebavi sa jej vtierat .. som si povedal ze ju je*em a mam ju uz ulpne v pi*i ..
ako sorry kamo ale radsej sa venuj sportu,skole popripade dacomu co sa ti v zivote zide ako rozmyslat na 12kami ktore udajne byvaju v krcmach do 12tej..
ak tato mladez..
Spravna pripomienka bola,ze dotycna osoba moze mat 11-12 rokov,je to myslim si vcelku presne a chalanisko moze mat nanajvys 15,takze predpokladam,ze dalsi rok sa bude pohybovat na strednej skole,tam je iny zivot vsetci co presli touto etapu mi daju zrejme za pravdu a ked povies spoluziakom na strednej skole,resp.znamym na fajciarskej ze chodis s babou zo 6.rocnika ZS,mas na strednej o prezyvku,reputaciu atd...postarane na najblizsie 4 roky,takze ti odporucam ak nie is nacisto hlupy zabudnut na to,a to s tym ICQ radsej nepis pretoze tvoja gramatika by ju tiez mohla odradit.
-
zuzuzu
Light Star
Ozivujem nam tu temu pretoze mam problem ako ju oslovit...
Viem ze to od baby znie divne ale co uz...
Vcera nam na biolu dosla praktikantka uplne prekrasna krasne vlasy krasne oci krasny zadok...
Ak ste tu nejake baby(ja viem ze ste...
) povedzte ako by ste sa citili kebyze vas nejaka cudzia holka pozve na kavu alebo na caj atd...
Najviac sa bojim ze jej to bude uplne trapne...
Co jej mam vlastne povedat a ako???
PS: nie som striktne na holky toto je vynimka...
Viem ze to od baby znie divne ale co uz...
Vcera nam na biolu dosla praktikantka uplne prekrasna krasne vlasy krasne oci krasny zadok...
Ak ste tu nejake baby(ja viem ze ste...
Najviac sa bojim ze jej to bude uplne trapne...
Co jej mam vlastne povedat a ako???
PS: nie som striktne na holky toto je vynimka...