Linux je PEKNA PI...

Všetko ohľadom Linuxu...
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomasmate »

linux som mla raz ale uz nikdy ho nechcem ani vidiet :x
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Linux rulez

Príspevok od používateľa roman3x »

pzad napísal:linux bol skorej ako win95
ano, precitaj si to co som citoval este raz ;)
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

D-Wanderer napísal:este k tomu... prezradim a velmi rad a poslem aj obrazok... teda zaradim ked mi poviete kde je na linuxe skicar!
Skicar :D tak takto som sa nezasmial ani nepamatam ;-)

Linux je omoc lepsi nez WIN da sa spravit presne tak ako chces bez mensej namahy kedze tam nejdu hry co u mna vobec podstatne neni ale nesiel mi na linuxe net tak som tento skvely OS opustil a mam ten sprosty WIN ale nevadi hned ako budem mat router idem na linux a kaslem na cely win Linux je najlepsi a tie tvoje reci ze linux je nanic vidno ze si o nom nic necital ty len nadavas a nesnazis sa preto nic spravit aby si nieco stym skusil ty sa chces len hrat a hrat ako male decko nevravim ze ja si nieco obcas nezahram ale isto nehram 24 hodin denne

takze radsej chod od linuxu a nauc sa ovladat WIN a zacni rovno na 95 a chod postupne hore snad sa nieco naucis aj o wine
Sperow
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sperow »

LuKKaS napísal: Linux je omoc lepsi nez WIN da sa spravit presne tak ako chces bez mensej namahy kedze tam nejdu hry.... nesiel mi na linuxe net tak som tento skvely OS opustil a mam ten sprosty WIN....
.. na linuxe idu hry s pouzitím cedegy alebo wine :wink: síce nie vsetky, ale idu :)

.. a kôli tomu, ze som nevedel zohnat drivery (moduly) na môj "skvelý" modem som ho opustil aj ja :( ale teraz mám uz nový modem.. a tam sa mi net podarilo rozbehat :wink: tak si linux uzívam naplno :wink:
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj je na to Wine alebo Cenega ale cenega neni FREE tak to je na nic :?

Ale ked budem mat taky dobry modem tak idem na linux isto WIN si necham len pre pripad nudze :P
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Sperow napísal:.. na linuxe idu hry s pouzitím cedegy alebo wine :wink: síce nie vsetky, ale idu :)
opravim: sice nie vsetky a uz vobec nie na vsetkych graf. kartach :wink: linuxakom musi stacit supertux a frozen bubble :D
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

hojko napísal:Prezradis nam, ako si to ICQ nainstaloval na Linuxe??? To ma velmi zaujima :)
mam pre teba tu vytuzenu odpoved... neni to ICQ priamo.. je to daco ako Miranda ale vola sa to KOPETE a nepodporuje to skoro nic... ale pisat sa da...
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

D-Wanderer napísal:mam pre teba tu vytuzenu odpoved... neni to ICQ priamo.. je to daco ako Miranda ale vola sa to KOPETE a nepodporuje to skoro nic... ale pisat sa da...
Tak co tu pises ze si tam Instalol ICQ ???ked to bolo Kopete a na Linux je omnoho viac ICQ klientov ako si len myslis je tam Gaim Kopete CenterICQ Licq a mhnoho dalsich len ty nic nerobis s linuxom len nam tu nadavas ze nieco nevies lebo to ani skusit nechces :?
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

LuKKaS napísal:Tak co tu pises ze si tam Instalol ICQ ???ked to bolo Kopete a na Linux je omnoho viac ICQ klientov ako si len myslis je tam Gaim Kopete CenterICQ Licq a mhnoho dalsich len ty nic nerobis s linuxom len nam tu nadavas ze nieco nevies lebo to ani skusit nechces :?
jezis... keby som potrebolval pocut takeho trotla ako ty tak ti napisem SS a okrem toho som nepouzil slovnu vazbu ze ja som nieco nainstalol! teda aspon dufam(nechce sa mi v tom listovat) :x
Rixsus
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rixsus »

navrhujem tuto temu zmazat ...
linux nepatri do ruk takymto trorlom ... potom iba nadavaju a nemaju preco ... ze tam neni icq :D:D:D
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Rixsus napísal:navrhujem tuto temu zmazat ...
linux nepatri do ruk takymto trorlom ... potom iba nadavaju a nemaju preco ... ze tam neni icq :D:D:D
Jj aj ja uz navrhujem zmazat tuto temu locknut ju a bude pokoj nechcem sa bavit stym clovekom ktory stale len buzeruje a buzeruje a nic nechce spravit pre to aby sa v tom zdokonalil len nadava lockniteto tu
BTW: Stastne a Vesele ;-)
Snowmannn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Snowmannn »

Stopa napísal:opravim: sice nie vsetky a uz vobec nie na vsetkych graf. kartach :wink: linuxakom musi stacit supertux a frozen bubble :D
no myslim ze par dost chytlavych nativne linuxovych hier sa najde
Rixsus
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Snowmannn napísal:no myslim ze par dost chytlavych nativne linuxovych hier sa najde
jj par ich je :) Return to castle of wolfenstain,doom 2, quake 4, ...
a teraz sa portoju aj serious sam 2 a ankh alebo ako :)
a ak by nestacilo cez wine ide spustit dost hier :)
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

GothaR napísal:ty si svina :)
k teme: naco nadavas? Ked sa ti nepaci, mozes ist spat k win, alebo sa skus naucit narabat s linuxom :P
ja som linux skusal, nesiel mi vsetok hw tak som sa na to vykaslal, ale nerozkrikujem sa tu, lebo viem, ze je to dobry system, len este som nenasiel taku distribuciu, ktora by ma uspokojila :)
SUSE 10.2
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nerozumiem preco nadavas na linux... ja som v nom teda moc nevyznam ale pre niektorych uzivatelov je ovela pristupnejsi pretoze je free... tak na linux nadavaj az ked si zo svojho vreckoveho nasetris na originalny windows a prestanes pouzivat nejaku VIP verziu od drienika...

K- ...

sry martin nemohol som odolat
:D
dexter7
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dexter7 »

nechapem o com to tu vsetci hovorite... linuxovych distribucii je kopec... a s patricnymi znalostami si kazdy moze spravit vlastnu..
na linuxe robim viac ako 2 roky a win stroj pouzivam iba na spustanie hier...
dokonca riesim problemy na linuxovych strojoch, ale napr. taky slax by som nechcel... je pravda ze ten "odbornik" ktory zalozil tento thread by mal rodicov poziadat o darcek v podobe kosele s dlhymi rukavmi, takymi co sa zavazuju na chrbte a zmenit si bydlisko na Pezinok, ale zato nemusite vsetci reagovat na jeho sproste reci..
Ja som clovek ktory preferuje linux a nebudem o tom hlasit spravy do sveta ze teraz win je PI... (aj ked je... :) )
HOWGH :)
cimo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cimo »

cenega neni FREE tak to je na nic
Na cedegu existuje este free licencia kedze pochadza z wine a ten bol zadarmo takze teraz mozes neskompilovanu verziu tiez stiahnut za dara
Rixsus
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ale aj wine sa posunulo dopredu v podpore directx ;)
normalne mi ide aj FlatOut2 :P
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:nerozumiem preco nadavas na linux... ja som v nom teda moc nevyznam ale pre niektorych uzivatelov je ovela pristupnejsi pretoze je free... tak na linux nadavaj az ked si zo svojho vreckoveho nasetris na originalny windows a prestanes pouzivat nejaku VIP verziu od drienika...

K- ...

sry martin nemohol som odolat
:D
este ze si si ma tu nasiel lebo inak by som ti asi prije***.. pockaj zajtra v skole!
cimo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cimo »

este ze si si ma tu nasiel lebo inak by som ti asi prije***.. pockaj zajtra v skole!
Nechapem co tu stale nadavas neda sa hovorit normalnejsie, nie som nejaky vychovavatel ale kto ma furt to citat. Si myslis ze ti to prida na sile ked si zanadavas a budu sa ta vsetci bat. Nedaj sa vysmiat :evil:
Napísať odpoveď