prosim mam taky problem, ak nahravam cez bluetooth hru z pc na mobil, tak mi vypise ze failed uploading file, problem je ze ja pamate mam dost, a pise to len pri subore s priponou .jar, ak aj premenujem na mp3 tak to tam hodi ale neda sa to zase hrat, taze zatial hram hry do velkosti 100 kb, prosim help
Nokia má obmedzené do 1 MB (aspoň moja 6233)... ale žo je s tým tak to netuším... skús cez Nokia PC Suite - cez BlueSoleil som al ja mal (resp. mám problémy), ale cez Nokia PC Suite by to malo ísť...
to je jedno ze pamate mas dost tak ako tu uz bolo spomenute nokia ma obmedze pamate pre hry myslim ze nejak 500kB or 1MB to uz neviem ale proste ked tam mas dajme tomu 10hier a kazda ma 100kB tak uz nemas pamat na dalsiu hru proste musis vymazat nejake hry a uz by ti to malo ist ak stale nepojde tak vazne vyskusaj Nokia PC suite
Neviem čo presne chceš, ale ako môžeš premenovať súbor .jar na súbor .mp3 keď to su diametrálne odlišné veci. Čo sa týka toho nahravania hier odporúčam ti Oxygen som s nim maximálne spokojný. Ja som nedávno natahoval javahry a mali asi 70 MB no je ich strašne veľa