AGP/PCI-E Combo Motherboards
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
AGP/PCI-E Combo Motherboards
Chcem sa spytat, ci niekto nahodou ma skusenosti s tymto. Docital som sa, ze existuju dosky, kt. maju podporu oboch slotov naraz. Maju ale jediny nedostatok a tym je PCI-E len 4x.
Aj som nasiel jednu dosku od AsRock, kt. je dual, ale vadia mi na nej dve veci a tymi su: PCI-E 4x a podpora len pre INTEL.
Tu je link na tu dosku:
http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm
Viete o nejakej doske, kt. je mozne dostat, ako kombo s podporou AMD a s inym chipsetom, ako je VIA?
Prosim ludi, kt. vobec nerozumeju o co ide, aby sa nezapajali, nestojim o spam a sprostosti.
Aj som nasiel jednu dosku od AsRock, kt. je dual, ale vadia mi na nej dve veci a tymi su: PCI-E 4x a podpora len pre INTEL.
Tu je link na tu dosku:
http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm
Viete o nejakej doske, kt. je mozne dostat, ako kombo s podporou AMD a s inym chipsetom, ako je VIA?
Prosim ludi, kt. vobec nerozumeju o co ide, aby sa nezapajali, nestojim o spam a sprostosti.
No dufam ze nespamujem...
Preliezol som weby ASUS, ABIT,MSI... ziadny z nich nerobi podobnu dosku (pozeral som socket 939/754/AM2, v intelackych som nehladal) a to ani s chipsetom VIA, ako ma asrock .. Ten ASROCK vypada byt ojedine riesenie, na nete sa o tom co to pise, ale so ziadnou inou doskou som to nevidel zrovnavat... A ten asrock... povedzme si rovno... shitove dosky obecne, je to via, je to len na intely... obavam sa, ze nic ine podobne riesene nieje.
Preliezol som weby ASUS, ABIT,MSI... ziadny z nich nerobi podobnu dosku (pozeral som socket 939/754/AM2, v intelackych som nehladal) a to ani s chipsetom VIA, ako ma asrock .. Ten ASROCK vypada byt ojedine riesenie, na nete sa o tom co to pise, ale so ziadnou inou doskou som to nevidel zrovnavat... A ten asrock... povedzme si rovno... shitove dosky obecne, je to via, je to len na intely... obavam sa, ze nic ine podobne riesene nieje.
Nič v zlom, ale to si skadiaľ zobral? Sa pozri na ich stránku. Získavajú jedno ocenenie za druhým. Nie sú to high-end dosky, tak ich s nimi neporovnávaj. Ide o budget variantu, keď za málo peňazí chceš veľa muziky. Ak nie si nejaký OC maniak, tak s týmito doskami nešľapneš vedľa.k6 napísal:A ten asrock... povedzme si rovno... shitove dosky obecne
BTW: ASRock je divíziou ASUSu, inými slovami majú rovnakého majiteľa.
Za posledne tri mesiace som v 4 pcckach menil pokazene dosky ASROCK, rozne druhy, vzdy ina zavada... kamarat robi v jednom VACSOM distribucnom retazci a od neho viem, ze o reklamacie ASROCK dosiek nieje nudza... Ja si myslim podla skusenosti, ze s takouto doskou slapnes vzdy vedla... neporovnaval som s high-endom, ale s home a business sektorom. Ocenenie za nejaku technologiu/dobre parametre atd. nic nevypoveda o skutocnej kvalite dosky (life-time quality).Mr.Henky napísal:Nič v zlom, ale to si skadiaľ zobral? Sa pozri na ich stránku. Získavajú jedno ocenenie za druhým. Nie sú to high-end dosky, tak ich s nimi neporovnávaj. Ide o budget variantu, keď za málo peňazí chceš veľa muziky. Ak nie si nejaký OC maniak, tak s týmito doskami nešľapneš vedľa.
BTW: ASRock je divíziou ASUSu, inými slovami majú rovnakého majiteľa.
A technicka na zaver: To ze maju firmy rovnakeho majitela, neznamena ze to musi byt divizia... co v tomto pripade ani nieje.
Ja som ju mal dva roky. Málo? Lenže to bol strááášne starý model.k6 napísal:Za posledne tri mesiace som v 4 pcckach menil pokazene dosky ASROCK, rozne druhy, vzdy ina zavada... kamarat robi v jednom VACSOM distribucnom retazci a od neho viem, ze o reklamacie ASROCK dosiek nieje nudza... Ja si myslim podla skusenosti, ze s takouto doskou slapnes vzdy vedla... neporovnaval som s high-endom, ale s home a business sektorom. Ocenenie za nejaku technologiu/dobre parametre atd. nic nevypoveda o skutocnej kvalite dosky (life-time quality).
A technicka na zaver: To ze maju firmy rovnakeho majitela, neznamena ze to musi byt divizia... co v tomto pripade ani nieje.
A čo sa týka tej divízie, thak to som nevedel. Vďaka za info!
Tak si chytil proste dobry kus. Moj nazor na ASROCK je asi neobjektivny, ale chapes... mam s nim zle skusenosti, informacie ze sa moc reklamuje a to mi staci... stratil som v taky vyrobok doveruMr.Henky napísal:Ja som ju mal dva roky. Málo? Lenže to bol strááášne starý model.
A čo sa týka tej divízie, thak to som nevedel. Vďaka za info!
asi by ich nevyrábali kebyže im každu dosku reklamujuk6 napísal:Za posledne tri mesiace som v 4 pcckach menil pokazene dosky ASROCK, rozne druhy, vzdy ina zavada... kamarat robi v jednom VACSOM distribucnom retazci a od neho viem, ze o reklamacie ASROCK dosiek nieje nudza... Ja si myslim podla skusenosti, ze s takouto doskou slapnes vzdy vedla... neporovnaval som s high-endom, ale s home a business sektorom. Ocenenie za nejaku technologiu/dobre parametre atd. nic nevypoveda o skutocnej kvalite dosky (life-time quality).
nepovedal som kazdu, ale dost... je to proste low-end sektor... vyrabaju sa lacne veci v cine co predavaju vietnamci na trznici? vyrabaju. Reklamuju sa? Vydrzia? 1 z 100 alebo ani to... reklamuju sa? nie, lebo sa vacsinou "nedaju"... kupuju to ludia? kupuju... Nejak ti unika podstata marketingu, nie vsetky veci co sa vyrabaju a masovo predavaju su nutne kvalitne a vydrzia... ale to je vhodne do inej diskusie a p4ra tu nechcel spam. Pridal som svoj nazor a svoju skusenost s tymito doskami. Ak ma niekto inu, ok, beriem. Mne ale uz par tychto dosiek preslo cez ruky, takze si myslim ze moj nazor je aspon zhruba objektivny... na rozdiel od nazoru jednotlivca co si to kupi tiez a (chce sa mi napisat ze nahodou) vydrzi mu to.bobormako napísal:asi by ich nevyrábali kebyže im každu dosku reklamuju