EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
boarderpp
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa boarderpp »

presne toto su ludia co chcu byt COOL a to som vam nevravel teoriu COOL a IN :D priste chcu byt zaujmavy, ale podla mna depresia v spolocnosti nie je dobra lebo tak ako smiech depka sa prenasa :?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

akože keď sa pozriem na ich štýl- obliekanie úšesy a pod tak fpohode, páči sa mi, veľmi ale keď sa niekto tvári že ho nik nemá rád, ľutuje sa a snaží sa rezať do ruky len preto lebo to robí nejaký kamarát či popstár, tak takých dokopať... dúfam že im to čím skôr dôjde že takto si svoj život dokopy nedajú..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Fall napísal:no ja sa budem urcite radsej pozerat na smutne tvare emakov ako ked sa musim vzdy piatok v BA na obchodnej vyhybat bande pripitych raperov co podla moznosti zaparaju do vsetkych na okolo a sknci sa to az ked pride policajna razia aby to odviedla rodicom...

a teraz k teme: emo je skradka od emotional hardcore punk, cize povod sa da lahko odvodit

celkovo zhrnute: nijak mi takyto ludia neprekazaju ak ma nejak neotravuju, ked sa chcu tvarit smutne prosim nech sa tvaria, ked sa chcu bozkavat medzi sebou bez ohladu na pohlavie, nech sa paci ved sme vyspela spolocnost, pokial nebudu bozkavat nejaky emo chalani mna je my to tiez uplne ukradnute aj tak to vacsinu po case prestane bavit a prejdu na nieco co bude znova v kurze
dpc netahajte tu rep a pod.lebo sa aj tato tema zvrhne na rap+diskofilia vs metal,punk,emo...
drzte sa temy.
ten typek co som dal nick na pokec bol moj kamos a EMO styl z neho spravil taketo hovno akym je.cize moj jediny nazor FUCK OFF EMO !!
dufam ze to zasranov bez nazoru rychlo prejde
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

EMO sa mi paci iba ako styl kreslenia. Niekedy sa im vazne podaria pekne veci :) Styl obliekania moc nemusim - radsej vidim na dve oci. Hudobny styl - nemusim take sh**y ako Good Charlote Tokio Hotel etc. fakt nemusim.
Styl premyslania - nakolko mam sam dost nabeh na depresiu, tak si dovolim napisat ze o EMO co-to viem a nikomu neodporucam takto rozmyslat. V podstate je to umele si vytvaranie si problemov a depresii. Alebo zbytocne zvelicovanie jedneho problemu /naoko celkom bezvyznamneho/ ale clovek homo-sapiens-EMO si z toho dokaze vyvodit take zavery az strach :cry:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no dobre.takze emo...nemam rad tych ludi co furt len placu pre nieco a stale si najdu daku hovadinu pre ktoru sa uvalia do depresie.a vonkoncom sa mi hnusi ako sa spravaju ty extremne citlivy chalani.ale tak depresie mavam aj ja a mam tak trochu cudny pohlad na svet a koli tomu som si tu uz vysluzil oznacenie emo...ale tak neviem.su cudny a nemam rad tu hudbu.sa s nimi neda normalne rozpravat,len o tych ich depresiach.ja sa nepokladam za emo,aj ked sa mi paci ich vzhlad.nahodou tak vyzeram :) tuto vlavo...

takze mozno ze by na mna ten opis EMO sedel,az na to ze ja nevyhladavam depresie a niesu zmysel mojho zivota.nerobim sa zbytocne znicenym a stratenym.a nechodim sfucany ako debil ked na to nemam dovod.
boarderpp
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa boarderpp »

jin153 napísal:EMO sa mi paci iba ako styl kreslenia. Niekedy sa im vazne podaria pekne veci :) Styl obliekania moc nemusim - radsej vidim na dve oci. Hudobny styl - nemusim take sh**y ako Good Charlote Tokio Hotel etc. fakt nemusim.
Styl premyslania - nakolko mam sam dost nabeh na depresiu, tak si dovolim napisat ze o EMO co-to viem a nikomu neodporucam takto rozmyslat. V podstate je to umele si vytvaranie si problemov a depresii. Alebo zbytocne zvelicovanie jedneho problemu /naoko celkom bezvyznamneho/ ale clovek homo-sapiens-EMO si z toho dokaze vyvodit take zavery az strach :cry:
mohol by si hodit sem niejaku tvoju krezbu EMO :D
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Som dnes stretol emo chlapca, no bolo mi to trosku divne, taky nezvyk, ale nerad pindam bezdovodne na ludi ako jeden moj spoluziak co len co vidi punkucu zacne frflat a podobne....
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

ja emo ties velmi nemusim hlavne pre tu ich komercnu hudbu typu billy talent, from first to last ...
inac styl obliekania az na malovanie :smt047 je v pohode opdla mna ma to blizko k punk-hardcoru
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

hlupost :) raz dostanu rozum:)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

boarderpp napísal:mohol by si hodit sem niejaku tvoju krezbu EMO :D
Osobne neviem kreslit :oops: som iba povedal ze sa mi paci co t iludia kreslia :)
Dal by som aj url na tu sajtu, ale zblbol server a na deviant-e nejsu pekne. Ked najdem dam url :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

EMO je len dalsia ptakovina phlcujuca mladu spolocnost, ak stretnem emaka tak mu vynadam nech sa spamata :D , nemam ich rad hlavne koli tomu ako sa spravaju ku sebe a ku okoliu a to ze vyzeraju jak buzny ma netrapi :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

no neviem tak zatial to na Slovensku nemame tak dlho aby sme mohli s istotou skonstatovat ze je to len rozmar spojeny s vekom ale pravdepodobne to tak bude :) podla mna sa tak tito ludia spravaju jednoducho preto lebo chcu na seba pritahovat pozornost a este si neuvedomuju ze toto nie je ten najlepsi sposob... inac suhlas so safanom ze zase nie kazdy kto sa ohodi do cierneho je hned EMO, ja tiez obcas chytim ''cierny den'' ale urcite nie kvoli nejakym depkam ale proste preto ze sa tak sam sebe pacim a mam pocit ze vyzeram inteligentne ked uz nic ine :D ale zase malovat si tvar to uz mi take normalne nepride :? ... kazdopadne EMO ludia s odstupom sami musia prist na to ze ak sa budu stale spravat depresivne a ponuro tak si priazen ostatnych tak lahko neziskaju... 8)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nemoste niekto hodit nazvy nejakych good emo kapiel? ze zistim co to je zac..
JumperAL
Medium Star
Medium Star

skenner napísal:nemoste niekto hodit nazvy nejakych good emo kapiel? ze zistim co to je zac..
Myslim, ze avenged sevenfold a samozrejme Tokio Hotel :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

preboha to s tym tokio hotel myslite vazne? co je na tom emotional..
ja si pod pojmom emotional predstavujem hudbu ktora je depresivna.. ma texty o smrti, sklamani a podobne.. napr.. posledne 4 albumy od korn a najme song TEARJERKER, love song, daddy.. alebo within temptation.. alebo soad-QESTION, SPIDERS.. to je fakt emotional hudba..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

JumperAL napísal:Myslim, ze avenged sevenfold a samozrejme Tokio Hotel :D
jesus ty co com?ani jedno neni emo !
to skenner:good emo kapelu?si robis srandu? :lol:
mozem ti iba odporucit najhnusnejsie a u Emakov najoblubenejsie kapely.
From first to last,My chemical romance a neviem trebars lostprophets :?
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

EMO - hudba - da sa do pohody vypocut
EMO - obliekanie,vlasy - celkom sa mi to pozdava, ale asi by to na mne nevyzeralo dobre
EMO - spravanie - Uplne od veci ... cisto zadeprimovamy uzavrety ludia co si robia len hambu ... to suvisi aj s tym ze keby som sa tak obliekal tak si ma ludia hned zaskatulkuju a vela ludi by sa so mnou nerozpravalo ... takze to je moj nazor ...
pridavam jedno haluzne video ... link je aj v teme zmena hudobneho stylu, ale pre tych co to nevideli ;) podotykam ze je to viac-menej Od*eb na EMO :
How to be EMO video.google
How to be EMO youtube
21:03 min. ale oplati sa ;) ja som sa pekne zasmial :D
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

Vesper napísal:... kazdopadne EMO ludia s odstupom sami musia prist na to ze ak sa budu stale spravat depresivne a ponuro tak si priazen ostatnych tak lahko neziskaju... 8)
oni nechcu priazen nikoho.si myslia ze su takto uzasny ked su samy v sebe.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Lostprophets a emo? ta deeee, starsie albumy urcite nie! novy je skor pop
My Chemical Romance a emo? mozno predtym, teraz urcite nie, aj spevak zmenil vizaz ze uz nevyzera jak zastreleny upir
Avenged Sevenfold a emo? totalne vedla

EMOtional kapela ako vysita - Panic At The Disco! a The Tool

tesim sa ako ma tu zase niekto zmetie
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Sorry, ja v tom vazne nemam prehlad, len som myslel, ze hento su emo kapely, takze este raz sorac. :)
Napísať odpoveď