poradte mi ohladom simulatorovej hry

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
610tomas
Novice
Novice

poradte mi ohladom simulatorovej hry

Príspevok od používateľa 610tomas »

ahojte prosim vas nevedeli by ste mi poradit neaku hru??hm nieco take 18 wheels of steels haulin ze je pohlad z kabiny nenarocne pre pocitac a zaroven super len aby to bolo z autami nemusi sa tam robit tuning sice upravovat motor by sa mohol dat ale nieje podmienkov a nech je volne jazdenie pleeeeeeeeees:( :(
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Nenarocne pre pocitac? Skus napisat aky mas pocitac, niekto kto ma nejaky Core2Duo E6600 a 2 GB ram, GF7600GTX povie aj na FEAR ze je to nenarocne. Takze napis, aku mas zostavu.
610tomas
Novice
Novice

poradte mi ohladom simulatorovej hry prosimmmmmmmmmm!!!!!

Príspevok od používateľa 610tomas »

AMD sempron 2500+ 1,75ghz 256mb ram
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Voľné jazdenie a nenáročné na hardware (na dnešnú dobu).. Mafia, GTA Vice City.. a jednoznačne na potulky krajinou je najlepšia hra GTA San Andreas. Len nevýhoda, že aby si to dosiahol, musiš plniť rôzne misie.. :)

..hopla.. chcel pohľad z kabiny.. no v týchto hrách asi nebude.. :oops: Ale za tú voľnosť sa podľa mňa GTA SA oplatí vyskúšať.. ;)
M4ND4R1NK4
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa M4ND4R1NK4 »

Podla mna Ship Simulator 2006. :wink:
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eagle60 »

Midtown madness 1a2...su starsie, ale dost ma bavili, skoda, ze vyvojari kaslu na simulacie dopravy :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

M4ND4R1NK4 napísal:Podla mna Ship Simulator 2006. :wink:
tak to su auta jak vysite a pritom je tato hra tak na **** optimalizovana ze je narocna jak svina... ja by som ti odporucil napriklad trosku postarsiu hru KOTR (King of the Road)
.. tak isto jazdis na kamionoch a aj na dodavkach ci autach... podstata hry je taka ze rozvazas tovar :)
v podstate to iste ako 18WoS
M4ND4R1NK4
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa M4ND4R1NK4 »

Šu-Do napísal:tak to su auta jak vysite a pritom je tato hra tak na **** optimalizovana ze je narocna jak svina... ja by som ti odporucil napriklad trosku postarsiu hru KOTR (King of the Road)
.. tak isto jazdis na kamionoch a aj na dodavkach ci autach... podstata hry je taka ze rozvazas tovar :)
v podstate to iste ako 18WoS
No mas pravdu len rozdiel je v tom ze KOTR je mozno o 5 rokov (alebo viac) starsie ako 18WOS.Ale je to dobra hra.Len ta grafika.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

hmm no s tou pametou to je zle, a neviem odkedy sa Mafia, GTA Vice City a SA radi medzi simulatory??? :lol:
Vynikajuca simulacia co ti mozem odporucit - zo strasich Viper racing - dokonca je tam mod carriera kde si mozes za $$ nakupovat suciastky, potom GTR, a tusim by si mal aj v DX 8 mode rozbehnut GTR 2 - vsetko su to velmi kvalitne tituly a nechyba moznost pohladu s kabiny... potom ma napada este CMR 2,3 - tiez ujde
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

som dnes skusal 18WoS a vyzera to zaujimavo lenze dost take pomale a na dlho co je pre mna tym padom nudne a hlavne to ze sa tam pomaly motam po dialniciach...moja otazka je nieje niaky simulator napriklad taxikov? nemyslim niake dementne crazytaxi...popripade simulacia donaskovej sluzby ako je UPS ? ze by som s dodavkou jazdil po dialniciach medzi mestami atd....resp co tak sukromny sofer? medze sa nekladu len nech to je trosku dynamickejsie nez tie kamiony
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Mrk napísal:som dnes skusal 18WoS a vyzera to zaujimavo lenze dost take pomale a na dlho co je pre mna tym padom nudne a hlavne to ze sa tam pomaly motam po dialniciach...moja otazka je nieje niaky simulator napriklad taxikov? nemyslim niake dementne crazytaxi...popripade simulacia donaskovej sluzby ako je UPS ? ze by som s dodavkou jazdil po dialniciach medzi mestami atd....resp co tak sukromny sofer? medze sa nekladu len nech to je trosku dynamickejsie nez tie kamiony
hmm.. mozno KOTR (King of the Road).. ale je to postarsia hra... a je celkom podobna ako 18WoS.. ale tie poziadavky od donaskovej sluzby a nizsie splna...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kk dik skusim pozret :)
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Teraz je taka freewareovka... Prejdes autoskolu //7 misii// a potom si volne jazdis a robis kuriera. Nie je to este dokoncena hra. Neustale havarie inych vozidiel, ktore uplne zablokuju premavku, ludia nemaju textury a taktiez ked predbiehas tak to berie, ze ides v protismere.. Co ides, ale pri predbiehani sa to da ocakavat.

Hra sa vola Urban Jungle. Je len v Chorvatstine. Google ti ju hned da v prvom linku. :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

super toto moze byt fajn tak si pokam kym to teda bude dokoncene :-) dik za tip
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

bloodko napísal:Hra sa vola Urban Jungle. Je len v Chorvatstine. Google ti ju hned da v prvom linku. :)
Si si istý? Pri vyhľadávaní akého slovného spojenia Ti to hneď nájde? ;)

No našťastie som to našiel, ale po viacerých kliknutiach.. ;)
http://uj.dir.hr/galerija.php
Vyzerá naozaj zaujímavo, dojdem domov a skúsim..
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

tak myslel som to tak, ze hned na prvy pohlad by to malo najst.. :)
Je to tam jedine co ma nadpis Urban Jungle..
A bacha na bankroty v tej hre. :D Takze odporucam po prejdeni autoskoly spravit si kopiu savevov v adresary hry.
Napísať odpoveď