mirak2 napísal:Lostprophets a emo? ta deeee, starsie albumy urcite nie! novy je skor pop
My Chemical Romance a emo? mozno predtym, teraz urcite nie, aj spevak zmenil vizaz ze uz nevyzera jak zastreleny upir
Avenged Sevenfold a emo? totalne vedla
EMOtional kapela ako vysita - Panic At The Disco! a The Tool
tesim sa ako ma tu zase niekto zmetie
lost prophets nie je na isto,ale niektore texty su dost teple
MChR-uplne emo.by som povedal ze "vlajkova lod"ema
Avengend S...-urcite nie[/url]
neviem ja na nich pozeram "smiesnym" okom, dobre depky mavam aj ja, a tiez dost casto ale ako to tu bolo spomenute nerobim z toho zivotny styl, nerezem si zily proste zijem a zit budem......
tiez nechapem preco odcudzuje nove veci - sak EMOUVIA proste neuznavaju cd hudbu...etc.jo a tiez sa mi zda trosku smeisne ze nerozoznavaju rozdiel medzi chlapcami a dievcatami - su proste bisexualovia- to sa mi zda fakt tresknute, aby sa clovek stal bisexualom len kvoli tomu ze to patri k nejakemu ziv. stylu
neviem co vedie cloveka vytvorit si z jeho pesimisticky-depresivneho zmyslania "zivotny styl" . Ani len hudba nieje ina, len mix zo vsetkeho... nemalo by sa to brat ako styl podla mna
mirak2 napísal:A7x -> hardrock (metal) az metalcore, to je riadne vzdialene od EMOtionalu
som emak ak pocuvam lostprophets a MChR ?
nejde o to co pocuvas a ani o to ako sa obliekas dajme domu ide hlavne o to ako sa clovek sprava a zmysla.ked sa ti ta hudba paci ale nespravas sa ako emo tak nie si emo.tot vse.podla mna to clovek pocuva odraza,vystihuje jeho ja,no nie vzdy to musi byt tak
no sa mi zdá dosť mylné a divné ak niekto prirovnáva rock/metal a emo... podľa mňa to má k sebe tak blízko ako kostol s bordelom...
filozofia emo sa mi zdá dosť divná...
emo hudba - hmm... viac ako ukájaniu sa z vlastných depresií by sa mali venovať precvičovaniu hry na hudobný nástroj... ako na kvalitnú emo hudbu som ešte bohužiaľ nenarazil...
ináč ktosi tu písal, že si emo hudbu predstavuje ako niečo depresívne a pesimistické... tiež pochybujem, že sa to dá takto zovšeobecniť... nezdá sa mi totiž, žeby apocaliptica bola emo kapelov (konkrétne narážam na album Inquisition - neviem či som to dobre napísal)
emo? no zial aj u nas pomaly cool a trendy zalezitost medzi ludmi okolo 15-18 rokov
IMHO su to z 95% ludia z lepsich socialnych vrstiev, ktori nevedia ako zaujat pozornost, mozno sa im nevenuju dost rodicia, tak tymto sa snazia zaujat svoje okolie
tie ich trapne depresie kvoli kazdej blbosti su fakt ubohe v porovnani s tym, co musia prezivat ludia, ktori maju naozajstne problemy. No byt zadepkovany je zjavne cool a da sa na to uspesne balit opacne pohlavie, tak preco by s tym prestavali...
emo je cool,fakt tie vlasy co nosia su bohovske...ale zas nekedy je to uz pehnane a v poslednej dobe komercionalizovanie,ale co z dnes neni komercne...
punkermen napísal:emo je cool,fakt tie vlasy co nosia su bohovske...ale zas nekedy je to uz pehnane a v poslednej dobe komercionalizovanie,ale co z dnes neni komercne...
OT ale na tebe kamo som sa fakt zasmial.punkermen a v avatare znak tokio hotel obrazok billiho a krive srdce..lol si fakt COOLER
pinacolada napísal:OT ale na tebe kamo som sa fakt zasmial.punkermen a v avatare znak tokio hotel obrazok billiho a krive srdce..lol si fakt COOLER
presne tak....a zeby som ja dal svoj nador dakto tu pisal ze emo je tokio hotel pre vsetkych tokio hotel je shit...inak kto pozna kapelku My chemical romance (EMO)...fakt dobra hudba
tj. nic viac si o tom nemyslim.. je to trapne robit z depresii zivotny styl... su to buzny ktore radsej vinia kazdeho ako by sa uvedomili a snazili sa prekonat problem ako kazdy normalny clovek.[/code]
POdla mna emo hudba a oblecenie je v pohode... Ako mne pride chore ze si niekto umelo vytvara depku bo ja sa jej vzdy snazim co najrychlejsie zbavit.... S tym rezanim sa moje kamosky sa rezu a vobec sa neradia k emo ale k metalu takze to rezanie by som nespajala len s emo...
special_p napísal: tj. nic viac si o tom nemyslim.. je to trapne robit z depresii zivotny styl... su to buzny ktore radsej vinia kazdeho ako by sa uvedomili a snazili sa prekonat problem ako kazdy normalny clovek.[/code]