Aky mate nazor na homosexualov?
pokiaľ ma neobťažujú je mi to jedno... ani porozprávať sa z homosexuálom/kou nemám problém...
ale podľa mňa (nech to neberú ako nejaký útok či urážku na nich) je homosexualita choroba... a výsledok veľkého stupňa skazenosti súčastnej spoločnosti, tiež výsledok veľkej mediálnej kampane a propagácii práve takýchto typov vzťahov...
btw... slovo gay bolo kedysi označenie pre veselého chlapíka (v angličtine) až neskôr sa ten význam zmenil...
ešte k uzatváraniu manželstiev homosexuálov - som proti... potom to tu ľahko môže dopadnúť tak, že budú povolené aj všelijaké zoofilné, pedofilné či nekrofilné manželstvá... manželstvo pre mňa je a vždy aj buide zväzok muža a ženy
ale podľa mňa (nech to neberú ako nejaký útok či urážku na nich) je homosexualita choroba... a výsledok veľkého stupňa skazenosti súčastnej spoločnosti, tiež výsledok veľkej mediálnej kampane a propagácii práve takýchto typov vzťahov...
btw... slovo gay bolo kedysi označenie pre veselého chlapíka (v angličtine) až neskôr sa ten význam zmenil...
ešte k uzatváraniu manželstiev homosexuálov - som proti... potom to tu ľahko môže dopadnúť tak, že budú povolené aj všelijaké zoofilné, pedofilné či nekrofilné manželstvá... manželstvo pre mňa je a vždy aj buide zväzok muža a ženy
-
jamess
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
sa tu da dobre pobavit na vasich zaderoch....
dawo:skusim to ja...homosexuali nejdu proti prirode...hla vyslo mi to! ukrizuj ma...
tu mas jeden priklad, obycajne muchy(take co v lete lietaju vsade) ked su vystavene vyssim teplotam ovzdusia(nieco okolo 30, a le nepoviem presne, trepol by som vedla urcite) sa zacinaju spravat homosexualne, a pri este nejakom zvyseni su totalne homosexualne(resp. bisexualne)...
naviac pokial mas dake kanaly doma ako discovery, animal planet, ci spektrum apod. a pozeravas obcasne, najdes kopu ktore dokazuju homosexualne spravanie u zvierat...
over si najprv fakta skor nez nieco trepnes...
dawo:skusim to ja...homosexuali nejdu proti prirode...hla vyslo mi to! ukrizuj ma...
tu mas jeden priklad, obycajne muchy(take co v lete lietaju vsade) ked su vystavene vyssim teplotam ovzdusia(nieco okolo 30, a le nepoviem presne, trepol by som vedla urcite) sa zacinaju spravat homosexualne, a pri este nejakom zvyseni su totalne homosexualne(resp. bisexualne)...
naviac pokial mas dake kanaly doma ako discovery, animal planet, ci spektrum apod. a pozeravas obcasne, najdes kopu ktore dokazuju homosexualne spravanie u zvierat...
tym terminom "ist proti prirode" som mal viac menej na mysli veci ohladne "pohlavnych veci a potomstva"... muchy sem pls neplet, rec je o Homo-Sapiens ktory sa stali Homo-sexuali..jamess napísal:sa tu da dobre pobavit na vasich zaderoch....
-
jamess
Light Professional
pozri sa, trocha sa pohrabat na nete a najdes si ze aj opice sa spravaju castokrat homosexualne....ked si chces vziat na musku len cisto 'homo sapiens'(ie. ludi) tak je celkom ocividne ze to nie je proti prirode lebo niektori taki od prirody su...
dawo, nie je proste jednoduchsie povedat ze sa ti homosexualita hnusi a ze by si nedokazal byt homosexualom a ze nechapes ako niekto moze byt homosexualom, namiesto toho aby si tu tvrdil ze je to proti prirode(v tom tvojom zmysle
, resp. generalizoval 'svoj nazor'?hod sem tvoj naozajstny nazor a nie kecy o tom ze to tak boh nechcel ako tu uz niekto isto zadrel apod....alebo sa bojis povedat vlastny nazor?
dawo, nie je proste jednoduchsie povedat ze sa ti homosexualita hnusi a ze by si nedokazal byt homosexualom a ze nechapes ako niekto moze byt homosexualom, namiesto toho aby si tu tvrdil ze je to proti prirode(v tom tvojom zmysle
-
kukiak
Addict
Mno presne tak, poviem pravdu, mne sa to hnusi. Ked si predstavim chlapate rite a ako mu tam vraza svoj klacek, je mi zle. Ale napr kamaratov bratranec je teply..ale je uplne v pohode, dlhe roky sme to ani nevedeli...a teraz za to ze je teply, sa s nim nemam schadzat? ale kdeze...je to to iste ako predtym...ale sobas a adopciu deti im dat? NIKDY, to by sme kde boli?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
medializaciu chorych ludi by som zakazal aj ja, ale odkial by som sa potom dozvedel, ze existuje SP?Xantyp napísal:Nie? a neustala nasilna medializacia to nie je nic, pravda? uvediem priklad dival som sa na markizu, reflex davali tam buze**** ako spolu ziju a ako sa pchaju do ritky, tak som sa nasral a hned som to prepol na Jojku a tam v hlavnych spravach davaju transvestit show tak prepnem na TA3 a tam to iste zas buze**** v zenskych satach. hej je tu urcita zhoda nahod ze akurat vterdy to davali na viacerych kanalaoch ale co to vobec maju take prasaciny vysielat ja by som zakazal medializaciu chorych ludi![]()
.
tak teba mi je luto-mas sex len vtedy ked ides splodit potomstvo?Aryan Angel napísal:jamess sak aj tie opice su proti prirode![]()
proti prirode je kazdy -sexualny vztah z ktoreho nemoze vzniknut potomstvo.. ehm
Preco kazdy argumentuje tymto: "Ak si predstavim, ze si dvaja muzi davaju do riti.."-naco si to predstavujete? Nemate nahodou problem s orientaciou vy?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
jamess
Light Professional
aryan nemotaj, o sexualnej orientacie sme nehovorili, ty si napialAryan Angel napísal:masturbacia nie je sexualna orientacia pokial viem
nic o sexualnej orientacii tam nie je nic...a masturbacia je sexualny vztah sameho so sebou ked to chces inac mat napisane...proti prirode je kazdy -sexualny vztah z ktoreho nemoze vzniknut potomstvo.. ehm
-
erytrocyt
VIP
Panstvo, masturbácia ale nie je proti prírode.
Napr. u mrožov je nepomer samíc a samcov, samíc je omnoho menej. Takže u mrožích samcov bolo spozorované masturbovanie. A u niektorých živ. druhov detto.
A možno sa budete smiať, u levov bol spozorovaný orálny sex.
zdroj. National Geografic, ale nechcite odo mňa presný článok, ten sa mi nechce hľadať
Napr. u mrožov je nepomer samíc a samcov, samíc je omnoho menej. Takže u mrožích samcov bolo spozorované masturbovanie. A u niektorých živ. druhov detto.
A možno sa budete smiať, u levov bol spozorovaný orálny sex.
zdroj. National Geografic, ale nechcite odo mňa presný článok, ten sa mi nechce hľadať
Hej, ale veď ich nepraktikujú pred tebou. Čo si robia doma je ich vec, mne je to jedno. Ja ich viac menej tolerujem, ale len do chvíle pokiaľ sa na mňa napr. v autobuse nenalepí bu*ík. Alebo raz som s priateľkou cestoval vlakom do Popradu a jeden buzna si sadol k nám do kupé a začal si ma obhliadať a vieš, tak ako oni vedia- žmurkať na mňa a tak. No tak to sme si presadli, aj keď sme mali miestenky. A nie, na priateľku to nebolo, totiž to ona sedela tak, že jej do tváre ani nevidel. A obhliadal si vyslovene mňa.Tak a to je hranica mojej tolerancie.safan napísal:no ja si to nepredstavujem,ale hnusi sa mi to.skratka nemam ich rad pre ich sexualne praktiky.
konecne to niekto pochopil...Aryan Angel napísal:jamess sak aj tie opice su proti prirode![]()
proti prirode je kazdy -sexualny vztah z ktoreho nemoze vzniknut potomstvo.. ehm
a jamess dost ti unikaju skryte vyznamy nazorov uzivatelov taze skus s tym nieco urobit
napr. to, ze aj opice su HS.. mojim slovnym spojenim "muchy sem neplet" a par slov za tym spojenie, ze sa bavime o ludoch a nee o zveroch by ti mohlo napovedat ze o zaujimavosti z rise zvierat nestojim
a to ze ci sa hanbim za svoj nazor -> kua aj americkemu studentovi slovenciny by dosto, ze moj prvy prispevok v tejto teme bol jasne proti HS a pojednaval o tom ze sa mi to hnusi.
-
jamess
Light Professional
neunikaju...a ludia nie su zvierata v svojej podstate?ale budiz....dawo napísal:konecne to niekto pochopil...
a jamess dost ti unikaju skryte vyznamy nazorov uzivatelov taze skus s tym nieco urobit![]()
napr. to, ze aj opice su HS.. mojim slovnym spojenim "muchy sem neplet" a par slov za tym spojenie, ze sa bavime o ludoch a nee o zveroch by ti mohlo napovedat ze o zaujimavosti z rise zvierat nestojim![]()
a to ze ci sa hanbim za svoj nazor -> kua aj americkemu studentovi slovenciny by dosto, ze moj prvy prispevok v tejto teme bol jasne proti HS a pojednaval o tom ze sa mi to hnusi.
bol proti HS, ale vyhovaral si sa na to ze to ide proti prirode...
lol to som nenapisal.. napisal som kazdy, z ktoreho -nemoze- byt produktom potomstvo.. pri hetero.. vztahu moze aj nemusi ale buze**** aj keby chceli, sa mozu "snazit" kolko chcu, ale ocko tehotny nebudemiki24686 napísal:tak teba mi je luto-mas sex len vtedy ked ides splodit potomstvo?nechcel by som
![]()
vztah sam so sebou lol tak to je uz trosku silna kava..jamess napísal:nic o sexualnej orientacii tam nie je nic...a masturbacia je sexualny vztah sameho so sebou ked to chces inac mat napisane...
hrame sa so slovickami.. fajn:)
takze takto.. s. vztah so sebou moze mat aj heterosexual:)
mal som asi povodne napisat "kazdy -sexualny vztah medzi dvoma osobami z ktoreho nemoze vzniknut...."
-
Key5ers0ze
Guru wannabe