12" Notebook, lahky, tenky, proste idealny na prenos

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

12" Notebook, lahky, tenky, proste idealny na prenos

Príspevok od používateľa uplink »

Caute

Zhanam pre znameho [pravnika] 11,12 max 13" notebook najlepsie nejake HP, iBM alebo daco co je spolahlive nie Toshibu alebo Acer a podobne <censored>. Cenova relacia je daco nad 60k SKK mozno aj viac. Notebook bude sluzit len na word/excel a pravnicky soft [cize 1 GB Ram a aspon 60-80 GB hdd]. Ja viem GOOGLE GOOGLE lenze Mr. Google totalne suckuje ked do neho napisem 12" Notebook, alebo lahky notebook, alebo review na 12" notebooky. Skusal som dost dlho, rad privitam aj pomoc od tych, co maju vlastnu skusenost. Nasiel som hrozne vela 12" notebookov, ale su to take znacky, ze som o nich nikdy nepocul a zohnat ich v Cesko-Slovensko-Rakusku je asi nemozne...:/. Dakujem vopred za pripadnu pomoc...

Ow detail :) Ma byt lahky, co najtensi a tichy.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

zle si sa pytal, mal si sa uja G. spytat ci nenajde subnotebook
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

chod na web HP, zobraz notebooky podla displeja a vyber ten co stoji 60:) a mas to.
kvalitnou znackou nepokazis nic, ziadny model nie je o nicom a ked na tom chce len pisat a pod, nepokazis nic duplom.
skor ako na vykon pozeraj na vydrz baterie, nato ci ma dock a druhu bateriu a na rychly servis - najlepsie v ten isty den na mieste.

menovite - Pracovný prenosný počítač HP Compaq nc2400
alebo drahsi
Pracovný prenosný počítač HP Compaq nc4400
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

sundevil napísal:zle si sa pytal, mal si sa uja G. spytat ci nenajde subnotebook
awesome, diqy moc za terminus technicus :)
enter00 napísal:chod na web HP, zobraz notebooky podla displeja a vyber ten co stoji 60:) a mas to.
kvalitnou znackou nepokazis nic, ziadny model nie je o nicom a ked na tom chce len pisat a pod, nepokazis nic duplom.
skor ako na vykon pozeraj na vydrz baterie, nato ci ma dock a druhu bateriu a na rychly servis - najlepsie v ten isty den na mieste.

menovite - Pracovný prenosný počítač HP Compaq nc2400
alebo drahsi
Pracovný prenosný počítač HP Compaq nc4400
asi som crapped out totalne, skusal som ale nenasiel som hladanie podla displaya, diqy moc ;)

Dakujem velmi pekne vsetkym, heh karma je Vasa tema zavreta ;)...
Zamknuté