takze ako vidite toto porovnanie???co sa oplati...???
a navrhnite aj nieco co by ste kupili ked bereme cenu okolo 4000SK...
moj nazor: multifunkcne zariadenie sice ma vyhody ze tam mate vsetko pokope....lenze podla mojho nazoru sa dost kazii....co je nevyhodsa lebo niekedy aniu oprava nie je mozna...
Nechcel by som to ani zadarmo. Draha tlac a ked sa to pokazi, prides o dve zariadenia - skener a tlaciaren.
Ja som to riesil radsek kupou samostatneho skeneru (a mohol som si vybrat aku kavlitu chcem) a kupou laserovej tlaciarne. Na tlacenie fotiek mam atramentovu fototlaciaren.
ono je to individualne ...
popisem ti len znacku HP u tej viem ako to chodi ...
kupis si multifunkcne pokazi sa ti v priebehu 2 rokov das do servisu oni automaticky obiednaju nove a daju ti ho po otestovani...
kupis cisto tlaciaren atramentovu detto
laser skoro to iste s tym rozdielom ze sa menia suciastky nie cele zariadenie
ono multifunkcne nie je zla vec ak s nim nezaobchadzas ako blazon ze po nom udieras nebodaj kopes ... vypinas a zapinas z elektriky rovno bez vypnutia proste ked ho pouzivas ako sa ma tak by sa nemalo pokazit ...
naplne ak chces multifunkcne s laserovou tlaciarnou vyhodna kupa pretoze ma scanner, fax, tlaciaren v jednom a vydrzi to tlacit na jeden tonner hodne dlho
ak je to obyc atramentove kratie vydrzi ale je to aj farene ale naplne su strasne drahe ..
mam all-in-one a ziaden problem skener ide a aj tlaciaren ide a dokonca kopirka bez pc funguje takze kludne berte vsetko v jednom pre nenarocneho uplne vyhodna vec
ja mam tiez multifunkcne zariadenie od hp a tiez som nemal s tym este ziadny problem az na raz kedy mi tlaciaren vypisovala ze mam vlozenu zle kazetu s farbou(mal som ju dobre) ale po reinstalacii softu sa to opravilo
Ja mam tiez multifunkcne all-in-one....konkretne Lexmark....najlacnejsie na trhu....ako multifunkcne je to v pohode.....ale radsej by som bral fakt skener a tlaciaren ako multifunkcne.....ale kym ne su peniaze dovtedy s tym nic nespravim....
mame v rodine/firme multifunkcne od HP - tri kusy a jedno Lexmark.
jeden atramentovy HP sa pokazil, par dni po kupe odisla osvetlovacia trubica v skenery, opravene, no problem.
ostatne idu vyborne stale, teda nevidim dovod preco sa bat kupit.
ob3l1x napísal: ...ak je to obyc atramentove kratie vydrzi ale je to aj farene ale naplne su strasne drahe ..
Ja použivam už vyše roka HP1510, čo je starši model dnešnej HP C3810 ktorá má do plusu asi len tu čitačku pamat. kariet. Bez problemov počas celeho času a pre mna je to viac než fajn riešenie za rozumnu cenu a všetko pohromade. No ale citoval som obelixov prispevok, uplne súhlasim az na to, že povodne kazety si doplnujem atramentov, ktorého cena balenia so všetkými vecami na aplikaciu je cca 700Sk, čo je cena jednej kazety +-. Taketo balenia je cca na 10 naplnení teoreticky. No samotna kazeta tolko nevydži(skusenosti s priatelkinou a mojou tlačiarnou HP a preto je potrebne po určitom čase aj tak kupit novú originalnu kazetu)Takže cena náplni je vysoka a pri samostatných riešeniach ako iba tlačiaren za niečo malo cez tisic korun prevýši cena náplní cenu samotneho pristroja. Ono niekto by opovrhoval takymto riešením vzhladom na kvalitu možno, no ja rozdiel nevidim, ked si idem vytlačit par strán textu, fotky som este neskušal, to sa doma ani neoplati pri dnešných cenach vo fotolaboch. Tod vsio.