Takto dve kamosky, dvojnicky kradli zo sejfu svojmu ocovi, podnikatelovi peniaze a ked ich po pol roku prepocital zistil ze mu chyba asi 80000,-, nam bolo v tej dobe asi 13 rokov, takze haluz najvecia. Pametam si ako si treba tie dievcata nakupili 5 stavebnic lego a pretoze to nemohli priniest domov aby to nebolo podozrive, nechali to vonku cudzim detom. Alebo kupili auto Buraggo za 2000,- a uz museli ist domov, strasne som to auto chcel ale oni radsi vysli vytahom do siedmeho patra a pustili ho pred dom na chodnik. Auto sa rozborilo ako by bolo zo skla, oni potom isli domov a ja som stal dole pri tom aute a tiekli mi slzy prudom aka ho bola skoda.
aký moralisty vsetci tuná. ..."nikdy nič"... ha ha, aj 1 sk koruna sa ráta páni...
Ja som bral tak jednu 20-ku alebo drobáky tie sa vždy zisly a nehanbím sa za to, každý sme nejaký.
ja nekradnem vobec..otcovi by som sa neodvazila vobec ani len chytit penazenku a maminu mam rada tak naco by som jej kradla prachy..vzdy ked chcem tak mi daju ..
Colortraincleaner napísal:Takto dve kamosky, dvojnicky kradli zo sejfu svojmu ocovi, podnikatelovi peniaze a ked ich po pol roku prepocital zistil ze mu chyba asi 80000,-, nam bolo v tej dobe asi 13 rokov, takze haluz najvecia. Pametam si ako si treba tie dievcata nakupili 5 stavebnic lego a pretoze to nemohli priniest domov aby to nebolo podozrive, nechali to vonku cudzim detom. Alebo kupili auto Buraggo za 2000,- a uz museli ist domov, strasne som to auto chcel ale oni radsi vysli vytahom do siedmeho patra a pustili ho pred dom na chodnik. Auto sa rozborilo ako by bolo zo skla, oni potom isli domov a ja som stal dole pri tom aute a tiekli mi slzy prudom aka ho bola skoda.
Tak toto je maximalna idiocia, mat az takto neuveritelne d*bnute dieta tak ho prissaham bohu v tej chvilu yebnem do decaku
no ak sa rata aj take ze ich nechela spat ked som jej mala vratit ... tak potom 200 sk inak nekradnem zvycajne maju penazenky prazdne lebo platia kartou ale aj keby ich mali plne si od nich nezoberiem bez ich vedomia oni su zlaty a daju mi dobrovolne {kedze si pytam tak 2xza rok }
ja keď osm bol ešte malý spoliak tak sme so spolužiakmi chodievali do herne a nato som uje*ával peniaze ale odvtedy ani prd a velmi sa zato hambim ze som to uje*aval ale co uz
geoge046 napísal:Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom???? Ja beriem vždy keď potrebujem, len tak po troške, aby to nebolo vidno, asi okolo 50 Sk... Co vy????