samozrejmeAryan Angel napísal:ok pan psycholog
Mna napadla taka vec, ze sa spytam.. Ci robite alebo by ste robili rozdiel medzi NS skinheadsmi a WP skinheadmi ? Teda WhitePride bez NS vplyvu..
Skinheads
Skinheadi?Chudaci este k tomu mrzki, ktory nevedia co zo sebou, tak sa oblecu do bombery, nasadie huste galose a idu pobit.Maju nasrate v hlave, su zakomplexovani z toho ze nic v zivote nedosiahli, a su si vedomi ze ani nedosiahnu.Oni vlasnte idu proti sebe, fasisti, vsak Hitler nenavidel Slovanov.. 
jeden dobry clanok o nasich "romskych spoluobcanoch"
Kód: Vybrať všetko
http://www.nsinfo.org/view.php?cisloclanku=2006120001A tebe sa nezda ze ich nazory si presne take iste ako to prezentuju na Markize. Nemusia ju sledovat ale je to deto to iste. Plna huba tolerancie a humanizmu a inych blbosti. Preco si myslite ze prave ten nazor je spravny.Robbie42 napísal:To akože dokedy chcete používať tento argument s Markízou... nezdá sa ti detinské tvrdiť, že každý, kto nezdiela tvoje názory vyrastal na Markíze?
moj nazor na skinheads,ja si osobne myslím ze tý ludia ktori si myslia ze biela rasa je nadradená nemozu mat zdravy rozum,len uz z toho ci som cernoch,azijat,cinan,zid,cigan to je jedno vsetci sme ludia!! A skiny toto nevedia pochopit,lebo aj v tom su podla mna hlupy ze zato ze som skin tak musim mat vyholenu hlavu,tvarit sa ako majster sportu,bit kazdeho kto je proti mne,pocuvat muziku aku pocuvaju len skiny,no mne sa to zdá byt uplne choré..
ale ved kazdy ma svoj názor na vec 
-
Cicatrix
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Takže by sme všetci mali byť netolerantné svine......kali520 napísal:A tebe sa nezda ze ich nazory si presne take iste ako to prezentuju na Markize. Nemusia ju sledovat ale je to deto to iste. Plna huba tolerancie a humanizmu a inych blbosti. Preco si myslite ze prave ten nazor je spravny.
Asi si nácek keď píšeš niečo takéto....
// Nauc sa citovat prispevky (vid. rubrika INFO). Tomasito
mne je jedno ci je biela rasa nadradena.. (aj ked samozrejme je:)Nino napísal:moj nazor na skinheads,ja si osobne myslím ze tý ludia ktori si myslia ze biela rasa je nadradená
http://www.pozorovatel.sk/archiv/Kriza_ ... nosti.html
co sa tyka intelektualnych schopnosti,tak urcite belosi kaukazskeho povodu nemaju rovnocennych partnerov.naproti tomu negroidna rasa vo vseobecnosti disponuje urcitymi fyzickymi prednostami.Aryan Angel napísal:mne je jedno ci je biela rasa nadradena.. (aj ked samozrejme je:)
http://www.pozorovatel.sk/archiv/Kriza_ ... nosti.html
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no presne v tom to je. kazda rasa je vo vseobecnosti odlisna. ale to sa v dnesnej dobe nesmie hovorit. ked sa na to tak pozries tak cierni su fyzicky zdatnejsi, zlty zase inteligencne(ja by som povedal ze vyebany) a biely maju z kazdeho daco.taurus666 napísal:co sa tyka intelektualnych schopnosti,tak urcite belosi kaukazskeho povodu nemaju rovnocennych partnerov.naproti tomu negroidna rasa vo vseobecnosti disponuje urcitymi fyzickymi prednostami.
ja sa necudujem tym co si myslia ze su nadradeny ciernym lebo co cernosi dokazali? napr. v afrike? akurat epidemiu aidsu. jediny vyspelym statom afriky bola JAR ale tiez len dovtedy kym tam bol apartheid a biely vladli. teraz vladnu cierni a je tam este vacsi rasizmus nez predtym. a o ekonomickom upadku ani nehovorim.
Hej,JAR bola v 70. rokoch vyspelejsia,ako zapadoeuropske staty...spravila sa tam prva transplantacia srdca...a teraz je to akurat krajina s hospodarskym a ekonomickym upadkom+krajina s najvyssou kriminalitou na svete.zelovoc napísal:no presne v tom to je. kazda rasa je vo vseobecnosti odlisna. ale to sa v dnesnej dobe nesmie hovorit. ked sa na to tak pozries tak cierni su fyzicky zdatnejsi, zlty zase inteligencne(ja by som povedal ze vyebany) a biely maju z kazdeho daco.
ja sa necudujem tym co si myslia ze su nadradeny ciernym lebo co cernosi dokazali? napr. v afrike? akurat epidemiu aidsu. jediny vyspelym statom afriky bola JAR ale tiez len dovtedy kym tam bol apartheid a biely vladli. teraz vladnu cierni a je tam este vacsi rasizmus nez predtym. a o ekonomickom upadku ani nehovorim.
// mozno som to sem uz niekedy daval,ale aj tak http://cz.altermedia.info/historie/rasa ... _2286.html
-
bocian
Light Professional
Hitler mal v záujme zlikvidovať ČSR a podporiť vznik samostatného Slovenska, ktoré by bolo podriadené Nemecku (Slovensko by bolo satelitným – podriadeným štátom). Hitler mal pripravený tajný plán = FALL GRUN – zelený prípad, podľa neho vyvíjal nátlak na nemecké strany v ČSR (karpatonemecká strana, sudetonemecká strana Conráda Henleina), Hitler žiadal od týchto strán, aby stupňovali svoje požiadavky voči vláde ČSR s cieľom poškodiť povesť ČSR a izolovať ju od spojencov. Francúzsko a Veľká Británia sa nechceli kvôli malej krajine zatiahnúť do vojny s Hitlerom, preto naliehali na vládu ČSR, aby vyšla Hitlerovi v ústrety (mníchovský diktát, viedenská arbitráž).ef.K0 napísal:Skinheadi?Chudaci este k tomu mrzki, ktory nevedia co zo sebou, tak sa oblecu do bombery, nasadie huste galose a idu pobit.Maju nasrate v hlave, su zakomplexovani z toho ze nic v zivote nedosiahli, a su si vedomi ze ani nedosiahnu.Oni vlasnte idu proti sebe, fasisti, vsak Hitler nenavidel Slovanov..
Hitler žiadal od slovenských politikov, aby sa odčlenili od Čiech a vyhlásili samostatnú Slovenskú republiku. Tiso bol kvôli tomu zavolaný do Berlína, kde dostal ultimátum: buď vyhlási vznik samostatnej SR alebo Nemecko ponechá územia Slovenska napospas susedom (Poľsku, Maďarsku).14. marec 1939 – po príchode Tisa z Berlína vyhlásil slovenský snem – vznik Slovenského štátu15. marec 1939 – z Čiech vznikol Proletariát Čechy a Morava pod okupačnou správou Nemecka. Prezident Emil Hácha (Masarik, Beneš). V Čechách nastali vzbury proti Nemcom (najmä študentov). 17. marec 1939 – Nemecko zatvorilo všetky vysoké školy, veľa študentov uväznili, popravili – na počesť tejto udalostí je medzinárodný deň študentstva.
Slovenskú republiku okrem USA uznali všetky štáty. S Nemeckom mala uzavretú zmluvu o ochrannom pomereNajvyššie orgány: 1. vláda SR Vojtech Tuka 2. slovenský snem Martin Sokol, prezident Emil TisoV hospodárstve sme dosiahli významné úspechy – významní ekonómovia Peter Zaťko, Ivan Karbaš, Gejzy Metrický. Slovenská koruna patrila medzi najhodnotejšie v Európe. Potraviny a iné výrobky sa dali na rozdiel od iných krajín voľne kúpiť. Dostatok pracovných príležitosti 1.odchod Čechov 2.pracovné príležitosti v Nemecku – brigády niekoľkomesačné 3.deportácia Židov – ich majetok bol arizovaný v prospech Slovákov 4.Nastal rozkvet v oblasti školstva, veda, kultúraJediná povolená politická strana bola HSĽS (okrem menšín). Jej vodcom Jozef Tiso – diktatúra. Na slovensku vznikli polovojenské oddiely – Hlinková garda – predstaviteľ Alexander Mach. Slovenská mládež bola združená v organizácií Hlinková mládež. ______nepovedal by som ze nas az tak nenavidel
Protektorat (nie proletariat)... ; )bocian napísal:Tiso bol kvôli tomu zavolaný do Berlína, kde dostal ultimátum: buď vyhlási vznik samostatnej SR alebo Nemecko ponechá územia Slovenska napospas susedom (Poľsku, Maďarsku).14. marec 1939 – po príchode Tisa z Berlína vyhlásil slovenský snem – vznik Slovenského štátu15. marec 1939 – z Čiech vznikol Proletariát Čechy a Morava pod okupačnou správou Nemecka. Prezident Emil Hácha (Masarik, Beneš).
BTW. za to, ako sa pocas vojny zilo v Slov. state mozme dakovat skor Tisovi... Keby sa Tiso nerozhodol ako sa rozhodol, Hitler by nas bez mihnutia oka nechal napospas uz spominanym Madarom a Poliakom. Mozme byt radi, ze sme vobec mali na vyber.
-
bocian
Light Professional
text je skopirovany z referaty,sk lebo ja by som to tak strucne nenapisal... opravuj autoratextu ktory to pisal a nie mnaTomasito napísal:Protektorat (nie proletariat)... ; )
BTW. za to, ako sa pocas vojny zilo v Slov. state mozme dakovat skor Tisovi... Keby sa Tiso nerozhodol ako sa rozhodol, Hitler by nas bez mihnutia oka nechal napospas uz spominanym Madarom a Poliakom. Mozme byt radi, ze sme vobec mali na vyber.
ee, dohodnime sa radsej tak, ze ked nabuduce budes uvadzat komplet cudzi text- vratane proletariatu- uved ho ako citat ; )bocian napísal:text je skopirovany z referaty,sk lebo ja by som to tak strucne nenapisal... opravuj autoratextu ktory to pisal a nie mnano hej mas pravdu ale tak vecsina ludi Slovensky stat uraza uz len z dovodu ze s nemcami spolupracoval tj. distancuju sa aj od Tisa.... Tzr ze im asi lepsie vyhovuje to co je momentalne alebo sa silou mocou hraju na afakov
Pokial ide o zvysok, suhlasim... pre mnohych je jednoduhsie ako nastudovat historicke suvislosti, nechat sa uniest tym, co prave fici... nehovoriac o tom, ze po vojne nastupilo 40 rokov cerveneho brainwashingu. Toto je vsak na diskusiu v uz exustujucej teme Tiso a Slovensky fasisticky stat (uz nazov poukazuje na to, aky "prehlad" dnes v tejto tematike ludia maju).
PS: Osobne vnimam dost smutne, ked je osoba Tisa zneuzivana akymkolvek extremizmom- ci uz lavicovym alebo pravicovym.